![]() |
|
|
#211 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Розмовляють двоє алкашів. Один запитує:
- Цікаво, чому мені дали кличку Джин? Напевно, тому що я багато чого можу? - Ні, Джин, просто як тільки хтось починає відкривати пляшку, ти тут же з'являєшся.
|
|
|
#212 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Приходить рекет до Кашпіровського і питають:
-у тебе дах є? -ні -ну давай 10000 баксів і ми будемо твоєї дахом. Той подумав, скривився дав гроші і каже -беріть, щоб ви обісрались Протягом тижня рекетири НЕ злазять з горшка.Повертаються до екстрасенса: -візьми 20000 баксів і зроби щоб ми не срали -гаразд, не сріть Ті тиждень не могли посрати.Зібрали 50000 і повернулися: -поверни все на свої місця, як було раніше -гаразд -а які гарантії? -ТА НЕ СЦІТЬ ПАЦАНИ -!!!
|
|
|
#213 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Лежать Гена і Чебурашка на пляжі
Гена-Чебурашці: -Чибрик, злітай в Гастрік за чекушечкою! Чебурашка: -Да Гена, як у Гастрік-так Чибрик, А як горілку пити, так "Прорва Вухаста"!
|
|
|
#214 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Купив чукча Камаз. Купив і відправив додому. Через місяць приїжджає в місто у справах, його й питають, ну як чукча машина?
Той відповідає: Ой гарний машина однако! Кабіна велика, простора, я в ній тепер живу. Фари всю тундру освітлюють. Музика грає - Великий Театр не потрібен! Кузов величезний, все стадо вміщається. Одне погано: собаки швидко втомлюються!
|
|
|
#216 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Йде бабулька, а на стовпі два електрика:
- Бабка, подай, на землі, провод .. Бабулька взяла та й подала. Один іншому: - Я ж говорив нуль, а ти фаза, фаза!
|
|
|
#217 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Їдуть двоє у трамваї. Довго Їдуть, розговорилися, дійшло до анекдотів;
- А чи не скаже пан, чим відрізняється пудра від уряду? - Не знаю. - А тим, що пудра - то до лиця, а уряд - то до дупи. - О! Тоді - чи не скаже пан, чим пан відрізняється від трамваю? - А чим? - А тим, що трамвай зараз далі поїде, а пан піде зі мною! - Так я не наш уряд мав на увазі, а буржуазний. - Брешеш, якщо до дупи - то наш! - А чи не знає пан, чим відрізняється пан від пана? - Не знаю. Відвертає лацкан: - А нічим!
|
|
|
#218 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Приходить блондинка на співбесіду влаштовуватися
на роботу.Співбесіда пройшла її взяли, Вона підходить до директора і питає: - А яка у мене буде зарплата директор: -300 Доларів блондинка: - А чому так мало директор: -ну з натяжкою 350 блондинка: - А натягувати будите тільки ви, чи ще й ваш заступник
|
|
|
#219 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Зустрічаються на небесах італієць, німець і українець. Починають розмову, про те як кожен потрапив на небеса. Італієць каже:
- В Італії в салоні «Ферарі» оголосили знижки - купив модну тачку, розігнався на автобані, не впорався з керуванням, врізався в огорожу - і ось на небесах. Німець каже: - Те ж була знижка у салоні «БМВ», на автобані врізався в фуру - і ось на небі. Українець каже: - Взяв «Деу-ланос» у кредит - і помер з голоду!
|
|
|
#220 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Зустрічаються два шефа:
- Чуєш, ти своїм зарплату виплачуєш? - Ні. - І я ні. А вони всеодно на роботу ходять? Слиш, може вхід платний зробимо? Зустрічаються за тиждень. Ну що, твої на роботу ще ходять? Так, ходять, тільки суки економлять. У понеділок зранку приходять, а в п'ятницю ввечері йдуть
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |