![]() |
|
|
#2191 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
-«Мамо, а в тебе комп'ютер в дитинстві був?»
- «Ні» - «А дівіді?» - «Ні!» - «А стільниковий?» - «Ні» - «Мамо, а ти динозаврів бачила!?» *** - Я минулого тижня розіслав оголошення через газету, що шукаю собі дружину. І ось вже отримав цілий мішок листів. - І що в них? - В основному одна і та ж пропозиція: "Бери мою"!
|
|
|
#2192 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
У нас в селі немає ні "Контактів" ні "Однокласників" ...
Зате є багато сіновалів для контактів з однокласницями! __________________________________________________ Вона: - Секс тільки після весілля! Він: - Добре, як вийдеш заміж - дзвони! ________________________________________ Чомусь, коли видають тринадцяту зарплату, всі моментально забувають, що це нещасливе число.
|
|
|
|
#2193 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
На дачі. Чоловік вбігає на веранду:
- Дах перекрив, город перекопав, огорожу збив, колодязь вичистив, доріжки піском посипав! Дружина задумливо: - Ой, Вась, по-моєму, віагра якось по-іншому повинна діяти.
|
|
|
#2194 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Сидять дівчина і хлопець на лавці...
Дівчина у хлопця на руках ... каже йому: - Назви мене ласкаво яким не будь словом Він - Курочка моя - А чому саме курочка? - Та тому, що ти мені на яйця сіла! ----------------------------------------------- На логотипі IPhone для Росії замість надкушеного яблука — відгризений солоний огірок.
|
|
|
#2196 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
ДАМП-від МАДІ
- Для ORTON(Globo)- X403p HD на 8.11.11 - на софті sab 220 ps xwindow 1.4.33 MOD версія загрузчика 1.1.6 - на софті sab 220 ps amatar 1.4.33 MOD версія загрузчика 1.1.6 - Порти виставляємо під свій ресивер(лишні супутники можна видалити) - на супутники 4W-1W-5E-7E-9E-13E-16E-19E-31E-36E-36NTV-39E-53E-60E-66Е-75E-85E-90E - супутники настроєні в протоколі USALS - назви каналів на кирилиці відсортовані на 08.11.11 - без фаворитів( 829каналів) - списки каналів пакетів Платформа,Триколор,НТВ+,Радуга ТВ ,Континент ТВ ,Телекарта,Поверхность,XTRA TV - Додані всі актуальні ключі - AV режим по замовчуванню (cvbs) - працює з НОВИМ та СТАРИМ пультом!
|
|
|
#2198 |
|
Передовик
|
Іду сьогодні додому і думаю, що сьогодні на вечерю буде: «втомилася» чи «не встигла».
__________________________________________________ _____ Часовий парадокс. Туалетний папір ЗАВЖДИ закінчується невчасно __________________________________________________ _______________ Вихідний. Сидить чоловік з дружиною цілий день вдома, скукотища ... Дружина читає, чоловік за компом, Каспер підвісив систему, інет гальмує, в пориві гніву вигукує "Сука !!!". Дружина ображено: - Я не сука! Чоловік: - Я не тобі. Дружина: - Ти ніколи про мене не думаєш ...
|
|
|
|
#2199 |
|
Передовик
|
Тесть, лежачи на операційному столі, перед операцією, яку проводить його зять- хірург:
- Синок, не забувай, якщо із мною що-небудь трапиться - твоя теща неодмінно захоче переїхати до тебе. __________________________________________________ ____________ - Ну що, зять, зі святом тебе! - З яким це ще святом, мамо? - Так ось, мені треба терміново виїхати. __________________________________________________ ________________ Зорепад. Зять із тещею загадують бажання. Зять загадав. А теща не встигла.
|
|
|
|
#2200 |
|
Передовик
|
Дізнатися, як зіграли наші футболісти, можна з нових анекдотів про футбол.
Якщо їх немає - тоді виграли. __________________________________________________ __________ - От ніяк не зрозумію, навіщо на тренуваннях футболістів разом з ними бігає й воротар! Він же тільки на воротах стоїть! - А тікати від тренера після програшу! __________________________________________________ _________________ - Коли збірна Росії з футболу стане Чемпіоном Світу? - Коли Бразилія з хокею. __________________________________________________ __________________ Якщо ви вважаєте себе нормальним чоловіком, а всі навколо вам тільки і кажуть про вашу нетрадиційну сексуальну орієнтацію, тоді ви - судите футбольний матч.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |