![]() |
|
|
#2231 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
- Ти так схудла! Це нова дієта?
- Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила або смажила? - Копала! |
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Самою нейтральною країною у світі визнано Україну. Вона не втручається навіть у свої внутрішні справи.
_____________________________________ Сорочка чоловіка - обличчя дружини! Шуба дружини - обличчя чоловіка! __________________________________________________ _________________ Тільки у нас замовлена піцца приїжджає швидше, ніж викликана швидка допомога.
|
|
|
|
#2236 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Розмовляють дві жінки:
- До мене вчора сусід заходив, попросив чого небудь поїсти. Так я йому стіл накрила, картопельки посмажила, салатик накришила, все з'їв! - Віддячив хоч? - Звичайно! Такого великого спасибі я ще ні в кого не бачила! __________________________________________________ __________________________ - Ти так схудла! Це нова дієта? - Так, морква, буряк і картопля. - А що робила, варила або смажила? - Копала! В басейн втікає 400 літрів води, а витікає 405. Питання: є совість у відвідувачів басейну? -------------------------------------------------------------------------------------- Чому антивірус завжди так довго перевіряє фільми? - Просто він їх дивиться.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 23.11.2011 о 15:39. |
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
"Треба вже якось гроші заробляти" - сказав Гаррі Поттер і перефарбував свою паличку у чорно-білі полоски
|
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Босс знайомтесь з новим водієм:
- Яке ваше прізвище ? - Мене звати Олексій ... - Мене цікавить ваше прізвище ,тому , що я звик звертатися до водія по прізвищу! - Я думаю , що вам буде не зручно називати мене по прізвищі... - Мене не цікавить, що ти думаєш ! - Моє прізвище - Коханий... - Поїхали, Олексій.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |