![]() |
|
|
#2313 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Всі люди бояться війни, терористів, грабіжників. Але всі щиро впевнені, що ковдра врятує нас від бабайки.
|
|
|
#2315 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 27.11.2011
Вік: 34
Дописи: 104
Мій ресівер: OPENBOX X-820 CI
|
Збирає генерал на плацу своїх солдат:
- Мені потрібні чоботи з крокодила. Не цікавить як, дістати!!! Відправили один загін, потім другий. Всі пропали, ні слуху, ні духу. Через місяць до штабу доповзає єдиний, хто вижив. Весь в ранах, кров тече, але йде доповідати генералу: - Товаришу генерал, наші всі загинули. Убили 10 крокодилів, але ні на одному з них чобіт нема!!!! Дивиться прапорщик на себе в дзеркало, прикривши при цьому погони: - Ну так виглядаю як повний дурень! Потім стоїть уже з відкритими погонами: - А так - старший прапорщик... Влаштували поліцеські всього світу між собою змагання - хто швидше з них на полі зловить зайця. Пішли 2 американці з гвинтівками, різними приборами, датчиками. Через годину приводять зайця. Пішли німецькі - і теж повернулися із зайцем. Настала черга наших 2 мурових хлопців з папками. Питають у них, чому без зброї, приладдя і т. ін. йдуть у широке поле зайця ловити. Але наші ніяк не реагують, спокійно вирушають на справу, мовляв, "Зараз все буде". Через деякий час чути з поля удари, матюки, крики. Згодом вертаються доблесні міліціонери. Під руки ведуть ведмедя. Привели до журі, а ті питають: -Кого ви привели? Треба було зайця! На що "затриманий" ведмідь сумно відповідає: - Я - ЗАЄЦЬ...
Востаннє редагував slavon: 11.12.2011 о 16:34. |
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 07.03.2010
Дописи: 13
Мій ресівер: Opticum 403
|
Фестиваль снайперів в Америці. Танцює дівчина на сцені, грає класна музика. Тут вистріл. З дівчини падає халатік. Встає ковбой, здмухує дим з кольта і так гордо: ""Джо Блек, Техас, Професіонал."" Дівчина продовжує танцювати в купальніку. Знову вистріл. В дівчини падає ліфчік. Встає амбал в поліцейській формі, ховає дезл в кабуру:""Майкл Стар, Канада, Професіонал"". Дівчина продавжує танцювати. Ба-бах. Дівчина падає замертво. Встає дядко, ховає обріз за запазуху: ""Микола Поросенко, Західна Україна, Любітєль.""
|
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Батько читaє синові нa ніч скaзку "Вовк і семеро козенят":
-... і ось коваль, щоб обмaнути козенят, викувaв вовку тоненький голосок. Тут син цікавиться: - А як це він його викувaв?! - Ну як?! Посaдив вовкa нa нaковaльню - і кувaлдою по яйцaх!
|
|
|
#2320 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Мама новонародженого немовляти наївна і не досвідчена, як новобранець в армії. Мама дворічного малюка спокійна і впевнена, як дембель. Мама трирічної дитини це СПЕЦНАЗ.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |