SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.07.2011, 10:57   #231
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Дніпро купує нападника збірної Хорватії

Хорватський нападник англійського "Блекберна" Нікола Калініч найближчим часом може стати гравцем дніпропетровського "Дніпра". За інформацією Чемпіонат.ру, форвард вже погодив деталі особистого контракту з українським клубом.

Домовилися і самі "Дніпро" з "Блекберном", в складі якого Калініч в минулому сезоні провів у прем'єр-лізі 15 матчів і забив 5 голів.

Відзначимо, що раніше власник "Дніпра" Ігор Коломойський говорив, що в команді ще будуть придбання, причому клуб підпише контракт з нападником не з Іспанії, як прогнозували раніше.

До слова, Калінічем цікавилось раніше і київське "Динамо".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.07.2011, 13:13   #232
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Террі вже мріє про кар’єру тренера у Челсі

Центральний захисник "Челсі" Джон Террі заявив, що в майбутньому має намір зайнятися тренерською діяльністю. На думку капітана лондонців, керівництво клубу обов'язково надасть йому таку можливість. Діючий контракт англійця закінчується в 2014 році. На той момент Террі буде 33 роки - саме стільки зараз нинішньому тренеру "Челсі" португальцю Андре Віллаш-Боашу.

"Після закінчення кар'єри неодмінно буду працювати тренером. Керівництво "Челсі" завжди дає шанс проявити себе на цьому поприщі гравцям, які довгий час виступали в команді, таким як я, Френк Лемпард, Дідьє Дрогба або Петр Чех. Тому якщо хтось із нас вирішить зайнятися тренерською діяльністю, в клубі нам завжди знайдеться місце", - наводить Sky Sports слова Террі.
Старий 20.07.2011, 16:12   #233
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Ді Вайо: "Не бачу свого життя без" Болоньї "

35-річний форвард "Болоньї" Марко Ді Вайо в черговий раз висловив бажання завершити кар'єру в своїй нинішній команді.

Нагадаємо, що наприкінці минулого сезону ветеран "россоблу" опинився в центрі скандалу незвичайного. Ді Вайо був допитаний владою з приводу передбачуваного використання на своєму автомобілі стоянки знака.

"У минулому сезоні не довелося зіткнутися з деякими серйозними проблемами. Втім, завдяки моїй родині і відданих уболівальників я зумів подолати всі труднощі, - наводить Football Italia слова Ді Вайо. - Я проаналізував свої помилки. Тепер я знову можу виходити на поле з високо піднятою головою.

До мене дійсно надходили деякі пропозиції, однак я провів тут три чудові року і вже не уявляю себе у футболці іншої команди. Я завжди говорив про те, що хотів би завершити свою кар'єру в "Болоньї". Мої слова залишаються в силі. Я вже смакую початок нового сезону ".

У минулому чемпіонаті Ді Вайо провів 38 матчів і забив 19 голів.
Старий 20.07.2011, 16:26   #234
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Головний тренер "Блекберна" Стів Кін заявив, що всі чутки щодо відходу з клубу захисника Крістофера Самба безпідставні - у "Роверс" немає жодної пропозиції про покупку гравця.

Згідно з чутками, роздобути габаритного захисника "Блекберна" нинішнім літом збиралися "Арсенал" і "Тоттенхем". Проте Стів Кін не збирається відпускати 27-річного Самба, який лише в лютому уклав новий контракт.

"У нас немає пропозицій по Крісу, так само як і по будь-якому іншому гравцеві. Ми хочемо, щоб все так і залишилося. Лише кілька місяців тому Кріс уклав новий 5-річний контракт, і ми сподіваємося що у нас не буде відповідних пропозицій. Ми хочемо , щоб Кріс залишився частиною нашої оборонної лінії, яка чудово себе проявила в кінцівці минулого сезону ", - повідомив Кін в інтерв'ю Sky Sports.
Старий 20.07.2011, 18:57   #235
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Фінінвест: Мілан не продається

По всій видимості, Сільвіо Берлусконі так і залишиться власником россонері ...

Компанія Берлусконі, який є власником Мілана, перебувати зараз в дуже плачевною фінансової ситуації.

Зовсім недавно Фінінвест програв у суді справу про фінансові махінації, яке тягнулося ще з початку 2000-х і тепер повинен виплатити солідну суму штрафу.

Після того, як стало відомо про фінансові проблеми компанії Сильвіо Берлусконі, преса миттєво початку пліткувати про те, що, аби заплатити штраф, Берлусконі продасть своє улюблене дітище - Мілан. Але сьогодні представники Фінінвест зробили ось таку заяву з приводу цих чуток.

"Ми категорично заявляємо, що всі спекуляції навколо продажу Мілана не мають під собою підстав. Мілан не продається".
Старий 20.07.2011, 19:37   #236
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Рібері рівняється на Мессі

Півзахисник "Баварії" і збірної Франції Франк Рібері підкреслив, що повернутися на колишній рівень майстерності він зможе тільки в тому випадку, якщо розслабиться психологічно і налагодить стосунки з головним тренером Юппом Хейнкесом.

"Якщо я знову вийду на пік форми, буду психологічно розкріпачений, а відносини з тренером будуть краще нікуди, тоді я заграю, як Мессі. Я виступав чудово тільки перші два роки в "Баварії". Аргентинець ж може демонструвати приголомшливу гру протягом трьох-чотирьох років. Про його характер мені багато розповідав Ерік Абідаль - говорив, Мессі завжди розслаблений. У цьому плані мені теж треба брати з нього приклад", - наводить слова Рібері Bild.

Нагадаємо, що в минулому сезоні 28-річний француз провів в чемпіонаті Німеччини 25 матчів і забив сім м'ячів.
Старий 20.07.2011, 19:49   #237
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Матч "Ворскла" - "Гленторан" покаже "Футбол"

Матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду "Ворскла" - "Гленторан" покаже канал "Футбол".

Про це повідомляє офіційний сайт каналу.

Нагадаю, у першому матчі полтавці перемогли з рахунком 0:2.
Старий 20.07.2011, 20:05   #238
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Офіційно: Андре повернувся до Бразилії

Гравець ФК "Динамо" (Київ) Андре Феліпе продовжить кар'єру в "Атлетіко Мінейро".

Нападник буде виступати за команду з Бразилії на правах оренди до 30 червня 2012 року, пише інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ).

Після закінчення терміну оренди "Атлетіко Мінейро" має пріоритетну опцію на придбання прав на Андре.
Старий 20.07.2011, 20:37   #239
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

ХІК встановив рекорд Ліги Чемпіонів

Рекорд київського «Динамо» впав

Чемпіон Фінляндії ХІК надовго ввійде в історію Ліги Чемпіонів, як команда, зо отримала найбільшу перемогу. В другому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів фіни розтрощили валлійский «Бангор Сіті» з рахунком 10:0.

Раніше володарями рекорду були «Партизан», «Кошице», «Ліверпуль» та «Динамо» Київ, що перемагали своїх суперників с однаковим рахункои 8:0.

Нагадаю, що ХІК завдяки цій перемозі вийшов в наступний раунд ЛЧ, де зустрінеться з загребським «Динамо». Матчі пройдуть 26-27 липня та 2-3 серпня.
Старий 20.07.2011, 22:20   #240
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Шахтар увійшов в десятку кращих клубів Європи

У клубному рейтингу УЄФА «Динамо» вище «Спартака», а «Металіст» перевершив «Рубін»

Поки новий єврокубковий сезон не набрав обертів, прийшов час свіжим поглядом оцінити таблицю клубного рейтингу УЄФА. Нагадаємо, що тут враховуються очки, набрані командами в єврокубках за п'ять сезонів (виключаючи пункти, отримані у кваліфікаційних раундах), плюс 20% дає загальний рейтинг країни.

Як бачимо, серед українських клубів немає рівних «Шахтарю», що зумів-таки пробитися в топ-10 європейських клубів, залишивши позаду конкурентів. Київське «Динамо» посіло 30 місце, пропустивши вперед російські ЦСКА і «Зеніт», але випередивши московський «Спартак». Харківський «Металіст» досить несподівано виявився вище «Рубіна». Інші ж українські команди, включаючи навіть провели непоганий сезон «Карпати», зайняли місце у другій сотні кращих європейських клубів.

1. «Манчестер Юнайтед» (Манчестер, Англія) - 130, 194
2. «Барселона» (Барселона, Іспанія) - 128, 008
3. «Челсі» (Лондон, Англія) - 107, 194
4. «Баварія» (Мюнхен, Німеччина) - 102, 253
5. «Арсенал» (Лондон, Англія) - 94, 194
6. «Реал» (Мадрид, Іспанія) - 90, 008
7. «Порту» (Порту, Португалія) - 89, 852
8. «Інтер» (Мілан, Італія) - 89, 067
9. «Ліверпуль» (Ліверпуль, Англія) - 88, 194
10. «Шахтар» (Донецьк, Україна) - 78, 643
11. «Ліон» (Ліон, Франція) - 78, 002
...

20. ЦСКА (Москва, Росія) - 66, 883
23. «Зеніт» (Санкт-Петербург, Росія) - 63, 383
30. «Динамо» (Київ, Україна) - 56, 143
40. «Спартак» (Москва, Росія) - 44, 383
52. «Металіст» (Харків, Україна) - 34, 643
55. «Рубін» (Казань, Росія) - 32, 383
113. «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - 12, 643
140. «Ворскла» (Полтава, Україна) - 9, 643
127. «Карпати» (Львів, Україна) - 10, 643
149. «Таврія» (Сімферополь, Україна) - 9, 143
149. «Металург» (Донецьк, Україна) - 9, 143

Востаннє редагував sanela: 20.07.2011 о 22:25.
sanela зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум