![]() |
|
|
#2411 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Майонез "Загадковий" термін придатності зазначений на дні банки.
-------- Якби упаковка сирів "Хохланд" була діаметром не 110 мм, а 120 мм, получилась б шикарна коробочка під СD ...
|
|
|
#2413 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Я тут на днях лампочку енергозберігаючу купив, дома вкрутив, а вона не світить!
- Правильно, береже енергію! __________________________________________________ ______________________ Під час розгону гей-параду у ОМОНу зникли 17 гумових кийків. __________________________________________________ ______________________ Зустрічаються два мужики, довго не бачилися. - Ходімо, зустріч відзначимо, як ніяк стільки часу не бачилися. - Та ні, я пити зав'язав. - Чому ?!!!!! - Ну пам'ятаєш минуле літо? - Так. - А я ні!
|
|
|
#2414 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Діти в дитячому саду ...
Петя: "У мене тато - хазяїн автосалону. Я Дідові Морозу дитячий БМВ замовив на Новий рік. " Вася: "А у мене тато - хазяїн ресторану. Я Дідові Морозу замовив великий-великий торт. " Вовочка сидить ріпу чеше від заздрості і каже: "Ага, буде вам Новий рік, у мене тато - кілер ... Я йому Діда Мороза замовлю! " |
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Фермер посіяв льон, прибрав і зробив з його полотна добротну скатертину. Якось до нього заїхали гості, і він похвалився одній дамі:
- Я сам виростив цю скатертину! - Ну так, - саркастично зауважила вона, - як же вам вдалося виростити таку велику річ? - Обіцяйте нікому не видавати мого секрету? - Попросив він. Вона пообіцяла. - Гаразд, зізнаюся, - прошепотів він. - Я посадив серветку. |
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Вчитель фізкультури:
- Як на урок, так форми у вас немає! А як по району розсікати, то всі в адідасі! __________________________________________________ ____________________ Ворожіння по льоду: У морозну ніч дівчина збирається гадати по льоду, повинна полити водою дорогу перед своїми воротами і стати поруч з відром. Дочекавшись перехожого, вона дізнається про себе багато цікавого.
|
|
|
#2420 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Під час розгону гей-параду у ОМОНу зникли 17 гумових кийків.
================================================= Летить п'яна ворона і тут б'єся у дарево, встає і каже: - Подумаєф, піфком піду...
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |