![]() |
|
|
#2421 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Керівництво «Наполі» відмовилося від покупки французького захисника «Барселони» Самюеля Юмтіті в майбутнє літнє трансферне вікно.
Італійський клуб не влаштувала ціна на 26-річного футболіста. «Барселона» виставила Юмтіті на трансферний ринок і хоче виручити за нього не менше 50 мільйонів євро. Сам гравець неодноразово заявляв про своє бажання залишитися в «Барселоні». У нинішньому сезоні Ла Ліги Юмтіті взяв участь в 11 матчах за «Барселону». Його контракт з каталонцями закінчується 30 |
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Moderator
|
Колишня дружина зірки українського футболу Анатолія Тимощука Надія Навроцька, яка проживає у Німеччині, розповіла про нинішні відносини з чоловіком.
«З Анатолієм Тимощуком у нас все продовжується, ці конфлікти все ще не закінчені. Він просто затягує всі судові процеси. Виграти їх він не може, тому затягує. Це спеціальна технологія. Вони придумують якісь феєричні шоу. Суть спору завжди одна і та ж: діти - як інструмент. Він завжди намагається використовувати дітей проти мене. Діти ростуть, живуть в соціумі і вже не можна пробувати робити з них якихось ненормальних. Я думаю, що це впирається в матеріальне. Його завдання, щоб Наді і дітям не дісталося жодного євро. Неможливо йти кудись далі в житті, якщо залишаються такі хвости з минулого. Я була б дуже рада закінчити все дуже швидко, віддати йому більшу частину і забути це. Він піддається якомусь впливу, я не можу цього зрозуміти. Це ж не поодинока історія. У футболістів це часто відбувається: під шумок їх просто обманюють, забирають все, що є. Є багато питань до нього, але він ховається і не відповідає на них. Дівчаткам він іноді телефонує, вони завжди беруть трубку. Я намагаюся, щоб вони брали телефон. Але їм особливо немає про що спілкуватися. Зазвичай це відбувається перед судами. Коли він дзвонить, я розумію, що він буде придумувати нову епопею з судами», - розповіла Надія. Раніше Надія Навроцька розповіла про драконівські штрафи в Німеччині. Так в країні борються з порушниками карантину. |
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Moderator
|
21-річний нападник ПСЖ і національної збірної Франції Кіліан Мбаппе може перейти в «Реал» у 2022 році на правах вільного агента.
Раніше ПСЖ запропонував Мбаппе новий контракт, проте гравець взяв паузу на роздуми. У клубі вирішили, що в такому випадку Мбаппе може відпрацювати свій контракт, розрахований до літа 2022 року, а потім покинути команду. Одним з пріоритетних варіантів продовження кар'єри для зіркового француза називається мадридський «Реал». Орієнтовна вартість Мбаппе оцінюється в 200 мільйонів євро. У поточному сезоні Мбаппе провів за ПСЖ 33 матчі у всіх турнірах, де забив 30 м'ячів і віддав 17 результативних передач. |
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Moderator
|
Гравці і тренерський штаб «Роми» на чолі з Паулу Фонсекою відмовляться від окладів за 4 місяці. У разі відновлення матчів, футболісти погодяться на відстрочку виплат за 2,5 місяці.
Головний тренер «вовків» Паулу Фонсека розповів, як приймалося це непросте рішення: «Потрібно розуміти, що зараз всі переживають дуже складний час. Ми з тренерським штабом вирішили ось таким чином допомогти клубу. На декілька місяців ми віддамо свої зарплати на користь «Роми». На даний момент це ідеальний спосіб допомоги. Це важливо. Поновлення чемпіонату? Можливо ми повернемося до індивідуальних тренувань з 4 травня. Ми сподіваємося, що з 18 травня ми почнемо тренуватися колективно. Поки ніхто не впевнений в рестарті чемпіонату», - розповів Фонсека. |
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Moderator
|
Керівництво «Фенербахче» стурбоване пошуком нового головного тренера, під керівництвом якого «канарки» змогли б реально поборотися за «золото» в наступному розіграші турецької Суперліги.
Вивчаючи варіанти, представники «Фенербахче» звернули увагу на 45-річного українського тренера Сергія Реброва, який в даний час успішно працює з угорським «Ференцварошем». Відзначається, що президент «Фенербахче» Алі Коч поставив завдання скласти звіт про Реброва, в якому знайшлося місце наступній характеристиці наставника: «Ребров стер домінування Луческу в Україні, два рази поспіль привівши «Динамо» Київ до титулу чемпіона, і почавши, тим самим, процес від'їзду Мірчі в «Зеніт». Нагадаємо, що Сергій Ребров прекрасно знайомий уболівальникам «Фенербахче». В якості гравця він виступав за цю команду на правах оренди з «Тоттенхема» з 2002 по 2004 роки, ставши чемпіоном Туреччини за підсумками сезону-2003/04. |
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Moderator
|
Колишній гравець «Шахтаря» Разван Рац оцінив шанси команди Луїша Каштру в нинішньому розіграші Лізі Європи.
«Я завжди радий згадувати про свій період в «Шахтарі». Це клуб, який багато для мене значить. Це клуб мого життя. Я більше, ніж наполовину українець. Все, що пов'язано з «Шахтарем, завжди гріє мені душу. Мірча Луческу в Румунії, ми підтримуємо зв'язок. За іграми «Шахтаря» я стежу, як я можу не стежити? Це моя команда. Що буде виходити в Лізі Європи? Вони мають перевагу після першого матчу з «Вольфсбургом». Думаю, що «Шахтар» пройде далі», - сказав Разван Рац. Відзначимо, «Вольфсбург» є суперником «Шахтаря» в 1/8 фіналу Ліги Європи. Перший матч команд, який пройшов в Німеччині, завершився перемогою «гірників» з рахунком 2:1. |
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Moderator
|
З 11 травня будуть дозволені тренування в командних видах спорту на закритих базах. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів.
«Україна готується до ослаблення карантину з 11 травня. Плануємо відкрити парки, сквери та зони відпочинку, об'єкти індустрії краси, частина магазинів, які розташовані в окремих приміщеннях», - сказав Шмигаль. Нагадаємо, відновлення тренувань в командних видах спорту входило до початкового плану уряду щодо виходу з карантину. Додамо, що Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні в понеділок продовжить дію карантину в Україні до 22 травня. Але при цьому буде офіційно названий список об'єктів, які відкриються після початку першого етапу ослаблення карантину. |
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Moderator
|
За інформацією Reuters, 6-го травня канцлер Німеччини Ангели Меркель в рамках пом'якшення умов карантину оголосить про дозвіл першй та другій Бундеслізі відновити сезон.
Попередньою датою рестарту називають 15-е травня. Деякі клуби Бундесліги тренуються вже з кінця березня і готові грати, проте чекають дозволу влади. Ліга раніше надала уряду об'ємний план безпеки гравців на час сезону, і політики залишилися задоволені тим, як все опрацьовано. Матчі будуть проходити без уболівальників. Якщо інформація підтвердиться, то Бундесліга стане першим чемпіонатом, який повернеться в умовах пандемії. |
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Moderator
|
Керівництво «Фенербахче», незважаючи на пандемію коронавірусу, різко активізувалося в пошуку наступника для Ерсуна Янала на посаді головного тренера команди.
В останні дні боси «Фенербахче» ведуть переговори з 48-річним хорватським фахівцем Ненадом Беліцою, останнім місцем роботи якого було загребське «Динамо». Відзначається, що Беліці вже запропонований контракт до літа 2022 року з окладом в 2 мільйони євро за сезон. Існує ймовірність того, що Беліца буде представлений новим головним тренером «Фенербахче» навіть заочно. Через пандемію коронавірусу хорват поки не може прибути до Туреччини, не кажучи вже про необхідний термін обсервації. Однак в «Фенербахче» налаштовані рішуче, тому як нинішні результати команди, що йде лише на 7-му місці в турнірній таблиці Суперліги, виглядають абсолютно невтішно. |
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Moderator
|
Івуарійський півзахисник «Манчестер Сіті» Яя Туре відзначився видовищним забитим м'ячем у поєдинку 37-го туру АПЛ сезону 2013/2014 проти «Астон Вілли».
На 90-й хвилині зустрічі Туре втік від усіх гравців «вілланів» і вразив ворота, встановивши остаточний рахунок у матчі — 4:0 на користь «Манчестер Сіті». У підсумку, «Манчестер Сіті» став чемпіоном, набравши 86 очок. У «Ліверпуля», який посів друге місце, було 84 пункти. Востаннє редагував yyyyyhhh: 07.05.2020 о 13:29. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |