![]() |
|
|
#2442 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 04.07.2010
Вік: 37
Дописи: 35
Мій ресівер: Cosmosat 7400
|
Їдуть два наркомани в автобусі. Перший питає водія:
- Я доїду на цьому автобусі до вокзалу? - Ні, не доїдете. Другий наркоман: - А я? ________________________________ Біля хати бандерівець спокійно та повільно ріже пилкою москаля. Сусід питає: “Микола! В тебе що, піштоля немає?” Той відповідає: “Чому немає, є… але сьогодні маю натхнення і час…”
|
|
|
|
#2445 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
ЧОЛОВІЧА ЛОГІКА:
Худишка буде холодна в ліжку. Товстушка в двері проходить ледве-ледве. Весела виявиться гулящою, А з сумною секс раз на місяць, і не частіше. З холодною заробиш ангіну. З гарячою роздряпаної спину. Бути поруч з довгоногою не з руки, коли вона одягне каблуки. Та, що розумна обдурить без праці. Жити з дурною - це теж нісенітниця. Красива легко піде до іншого. А страшна ганьба рідного дому. Ось і доводиться, як тут не крути, __________________________________________________ _____ Викликав гарант на килим одного з високопосадовців, які порозкрадали громадські землі уздовж Дніпра, і суворо відчитує: _ Кажуть, грабуєш? Крадеш у народу? - Ну яж,...того...знаєте, ..., і для вас... А що? - Та нічого. Кради, кради. Я ж повинен знати своїх, щоб захистити від знахабнілого народу.
|
|
|
#2447 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
- Діду Морозе, скажіть, а то правда, що Снігурочка заміж виходить?
- Ні, неправда. Їй не можна. - А чому? - Бо вона від тертя розтопится. __________________________________________________ ____________ Тільки в нас, на дзвінок в двері скажуть "хто там?", а ви : "я" , і вам відкриють! Будь де і будь коли!
|
|
|
#2449 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Викликав гарант на килим одного з високопосадовців, які порозкрадали громадські землі уздовж Дніпра, і суворо відчитує:
_ Кажуть, грабуєш? Крадеш у народу? - Ну яж,...того...знаєте, ..., і для вас... А що? - Та нічого. Кради, кради. Я ж повинен знати своїх, щоб захистити від знахабнілого народу.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |