![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Привітання з днем народження !!!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував VADYA777: 06.04.2012 о 22:49. |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Пане МИХАЙЛО вітаю з Днем Народження!!!
Бажати багатства ніби як банально. Хоча копійка зайва завжди потрібна. А замість цього бажаю невпинно Благополуччя, здоров'я і добра! Адже гроші - це вітер, вони пусті. Найважливіше вогнище рідної домівки. Бажаю це життя прожити в спокої, Цінувати сім'ю, друзів рідний дім. Бажаю ніколи не змінюватися, Все життя прожити зі світлою головою. І постійно всім нам посміхатися І на проблеми вічні махнути рукою. Бажаю, щоб серце голосно билося, Щоб душа любила, берегла. І кохана людина поруч з вами йшла. Зповагою-Nalot
|
|
|
#244 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
karpinets2710, з Днем Народження!!!
|
|
|
#245 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Nalot,ВІТАЮ!!!
У цей складний час, “повний несподіванок, криз і нестабільності” , хочу побажати Вам, щоб завжди залишались щирим таким як ви зараз є. А життя нехай не стоїть на місці, а змінюється в кращу сторону. Оскільки день народження тільки раз на рік - бажаю Вам відзначити його весело і яскраво, щоб було про що згадувати аж до наступної днюхи. Бажаю щастя, любові та здоров'я,радості,успіхів завжди і у всьому, грошей побільше, нудної роботи поменше.
|
|
|
#246 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Nalot, з Днем Народження!!!
|
|
|
#250 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
hmura Вітаю з Днем Народження!
![]() Бажаю, щоб ВАШИЙ шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували ВАС в житті, а океан здоров'я завжди ВАС омивав, і поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!
|
![]() |
| Закладки |
|
|