![]() |
|
|
#2571 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
[ Rossiya 1 (Vesti Privoljzhe) ] 12595 H
6666 3/4 Intelsat 17 @ 66° East | Biss | SID:0064 vpid:0065 | |
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Зустрілися двоє друзів: сумний і веселий. Веселий питає в іншого:
- Ти чого такий сумний ??? - Та в мене мандавошки !!! - Ну і шо, в мене тоже. - А чим ти їх лікуєш ??? - А в тебе шо? Вони хворі ???
|
|
|
#2573 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2576 |
|
Передовик
Ukraine
|
|
|
|
|
|
|
#2578 |
|
Передовик
Ukraine
|
Дівчина з Прикарпаття, вчилася в столиці, вийшла заміж за вірменина - все добре, весіллє гуляло, горівка лилась і т.д. Молоді поїхали жити у Вірменію. Пройшло 5 років, приїхали молоді в гості до батьків на Україну. Радості стільки, сусіди-родина зійшлись, гостина повним ходом - донька із зєтєм приїхали!
Коли гостина вже перейшла за північ, дочка кличе тата до літньої кухні - поговорити. - Тату, мушу Вам щось сказати таке... У мене є проблєма... - Яка, доню? - Тату, мій чоловік мене "грає".... - Йой доню, та хіба то проблєма? То так світ устроєний, є жінки, є чоловіки, так Бог сотворив! Так має бути. - Тату, але у мене все їдно проблєма! - Ну яка ще? - Він мене "грає" по штири рази на день! - Йой! Та хіба то проблєма?! Він молодий, моцний, горєча кров! Я би й сам хтів так, але не годен. То не проблєма доню, єнша би сі тішила з такого хлопа! - Тату, але у мене таки проблєма! - Що ще? - Він мене "грає" в дупку.... Скажіт йому щось! - Таааак... Тут, розумієш, таке... То є Кавказ, то є діти гір, то є своє щось національне... От у нас - коломийки-вареники, а у них от таке... Мусиш розуміти, ти вийшла заміж і там жиєш! - Тату, але у мене дупця раніше була як десять копійок, а тепер як п'ятдесять! - Доню! То ти хочеш, аби я за сорок копійок з зєтєм си сварив??!! |
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Краща подруга - це людина якій і розповідати нічого не треба, вона і по очах бачить, що ти ідіотка, натворила ...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |