![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Сергій, З ДНЕМ ВАРЕННЯ!!! ![]() Життя така дивна штука, що не завжди вдається вчасно отримати те, що хочеться. Ось і сьогодні я хотів привітати тебе першим, а роблю це, напевно, останнім. Але, сподіваюся, від цього тобі не буде менш приємно. Друже,з Днем народження щиро вітаю, Щасті,радості,добра,бажаю, Здоров'я,успіхів,тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя Та буде кращим майбуття!
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
![]() Шановний РОСТИСЛАВ!!!Прийми найтепліші поздоровлення з нагоди Дня народження. Насамперед бажаю ВАМ міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Щиро бажаю щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Нехай ВАС у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, колег і однодумців,а робота приносить тільки задоволення і творчі перемоги. Наснаги та усіляких гараздів і довгих щасливих літ! Щоб у банку та кишенi,були гривнi та зеленi, На подвір'ї й в гаражі іномарки дві круті, Щоб у життi було гiрко лиш вiд доброї горiлки, Щоб був успiх та зростання,були сили для кохання! Вiтаю з Днем Народження!
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Nalot,
D-Misha, Неймовірно дякую, за таке прекрасне привітання!!! Мені дуже-дуже приємно!!
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
Ростислав, приєднуюсь до привітань ! Бажаю всього того чого ти сам собі бажаєш! І що б всі твої мрії збулися !!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.712
Ukraine
Мій ресівер: U2C Denys H.265 PRO
|
Ія приєднуюсь до вітаннічка! Ростислав,
З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Шановні користувачіac&dc,RogozjanХочется підібрати найгарніші побажання для ВАС,та найщиріші слова привітання!!! Як пісня дзвінко ллється, Хай гарно ВАМ живеться, Хай доля посміхається, Здоров'я додається, Хай буде свято на душі, А серце щастям багатіє, Хай водограй вирує почуттів, Збуваються всі мрії! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! АДМІНІСТРАЦІЯ САТ-ПРОФ!!!
|
![]() |
| Закладки |
|
|