![]() |
|
|
#251 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Акінфєєв ризикує пропустити Євро-2012
Воротар московського ЦСКА та хбірної Росії Ігор Акінфєєв може не встигнути відновитися від травми до першості Європи. Про це заявив знаменитий спортивний лікар Савелій Мишалов. За словами Мишалова воротар отримав у матчі зі "Спартаком" так звану комбіновану травму: пошкодив зв'язки, меніск і розворот гомілки. Мишалов нагадав, що таку ж травму в 2005 році отримав форвард збірної Дмитро Сичов, котрий після цього так і не зміг повернутися на колишній рівень. Також, на думку Мишалова, є серйозні проблеми у нападника "Зеніта" та збірної Алєксандра Кержакова, в якого пошкоджена так звана сумка голеностопа, пише migsport.co.il.
|
|
|
#252 |
|
Moderator
Ukraine
|
Голова фан-клубу "Карпат": Серед фанатів існує максимальне несприйняття Євро
Наразі в Україні існують проблеми у стосунках між футбольними фанатами та міліцією, що серйозно впливає на ставлення та підготовку вболівальників до ігор внутрішньої першості та чемпіонату Європи. Про це розповів офіційному сайту "Карпат" керівник ГО "Завжди вірні" Тарас Павлів, якого у фанатському середовищі більше знають як Гладіатора. "Ситуація полягає в тому, що наразі у нас нема обумовленої співпраці з дирекцією "Арени Львів". На даний час "Карпати" орендують цей стадіон, зіграли лише один матч, тож поки що наша співпраця не налагоджена. Оптимальним вирішенням цього питання може стати встановлення колонок, які б допомагали в озвученні. Лише тоді буде змога організувати п’ять тисяч людей, адже повірте, це дуже складно", - почав він. "Щоб народ підтримував команду в одному пориві, потрібно докласти величезну кількість зусиль. Але ми також повинні мати повагу до тих людей, вони теж хочуть хоч якось підтримати команду. Крім того, в цьому сезоні ми запровадили таке правило, що квитки можуть придбати лише фани. Це дуже важливо для солідної підтримки", - вважає Павлів. Щодо стосунків з клубом, то для фанатів головне, щоб керівництво "Карпат" не керувало ними і не брало під контроль, тоді все буде добре. "Зайвим прикладом невзаємодії клубу і фанатів стала нещодавня ситуація з фанатами київського "Динамо", які через неорганізованість клубу, через відсутність заявки так і не змогли потрапити на матч з харківським "Металістом". Це свідчить про проблеми в середині клубу. В нас таких інцидентів не буває. Якщо клуб нам сприятиме, ми будемо допомагати і йому. На даний час стосунки з керівництвом у нас дуже хороші", - запевнив він. "Як фанати "Карпат" ставляться до Євро-2012? Серед фанатів існує максимальне несприйняття Євро. У першу чергу через те, що наша міліція весь час намагається якось принизити нас, покарати за будь-яку дрібницю. Вони б хотіли посадити нас в клітку і вже після Євро випустити". - переконаний він. "Саме через ці дії людей в синьому у фанатів виникає до них шалена зневага і несприйняття. Ми, фанати, завжди дамо їм відсіч. На Євро головною проблемою будуть не фанати, а саме міліція. Вони не готові до таких чемпіонатів. Так, на згаданому вже матчі з київським "Динамо" фани зі столиці надиміли на новому стадіоні. Хоч це не була якась запланована акція, але можна розцінити ці дими як протест діям нашої міліції", - натякнув Павлів.
|
|
|
#253 |
|
Moderator
Ukraine
|
Відкрито сайт, де обиратимуть неофіційний гімн Євро
Відкрився офіційний сайт проекту "Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії" - eurohit.com.ua, який буде стежити за ходом конкурсу на визначення неофіційного гімну Євро-2012. Портал вже отримав перші твори. На сьогодні українці надіслали на конкурс вже 31 текст для еврохіта. Конкурсантами стали автори віком від 14 до 76 років з різних куточків України. Також портал містить всю необхідну інформацію про акцію, правила конкурсу й реєстраційну форму для авторів, розділ з новинами та інформацію про експертів проект
|
|
|
#254 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Платіні: "Євро-2012 обіцяє стати унікальним"
2012 рік обіцяє бути особливим для європейського футболу. Таку думку висловив президент УЄФА Мішель Платіні, пише сайт асоціації. "2012 рік обіцяє бути особливим для європейського футболу. Нас чекає Євро-2012 в Польщі та Україні, яке обіцяє бути унікальним. Але я також сподіваюся, що 2012 стане роком, в якому клубний футбол вступить у нову еру завдяки правилам фінансового fair play, які отримали загальну підтримку", - зазначив Платіні.
|
|
|
|
#255 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Бенітес не вірить в Україну на Євро
Відомий іспанський тренер Рафаель Бенітес поставив під сумнів шанси збірної України на вихід з групи D на чемпіонаті Європи 2012 року. Нагадаємо, суперниками підопічних Олега Блохіна є збірні Англії, Франції та Швеції. "Я впевнений, що Франція і Англія будуть фаворитами. Подивіться на Францію - там є Бензема, Рібері, М'Віла, інші чудові футболісти. І командний дух у них розвинений. Принаймні, ситуація в порівнянні з тим, що було раніше, стала набагато краща. Суперниками французів будуть англійці. Склад цієї збірної переповнений зірками, а зараз в ній з'явилася ще й молодь. Звичайно, Вейн Руні пропустить початок турніру, але є ще Денні Велбек, Даррен Бент, Пітер Крауч. Загалом, існує хороший вибір. З сильними гравцями там все в порядку ", - цитує Бенітеса "Євроспорт". "Збірна України грає вдома, і цей чинник здатний допомогти їй здивувати футбольний світ. Варто відзначити роботу Олега Блохіна, тренера українців - його команда чудово організована. Вона добре використовує контратаки, але все-таки я не думаю, що їй вдасться на рівних змагатися з Англією і Францією", - вважає Бенітес. Нагадаємо, Рафаель Бенітес досі безробітний після того, як його звільнили з міланського "Інтера".
|
|
|
|
#256 |
|
Передовик
|
Автобан Київ-Черкаси-Дніпропетровськ збудують до Євро
Будівництво автобану Київ-Черкаси-Дніпропетровськ закладено в програму підготовки України до Євро. Про це та про те, що траса має проходити правим берегом Дніпра, повідомили в прес-службі Черкаської міськради. Кілька років тому будівництво дороги ініціював міський голова Черкас Сергій Одарич. Він неодноразово звертався до уряду з пропозицією збудувати магістральну автотрасу з Києва до Дніпропетровська через Черкаси. Президент України Віктор Янукович дав доручення прем’єр-міністру Миколі Азарову забезпечити будівництво та реконструкцію автомобільної дороги Київ-Черкаси-Дніпропетровськ, зокрема через Канів та Чигирин. У перспективі трансдніпровська магістраль має перейти Дніпро в Дніпропетровську і вийти на Донецьк, а згодом – на Ростов, пише unn.com.ua
|
|
|
|
#257 |
|
Передовик
|
Збірна України потрапила до французької футбольної абетки
Вже зараз у Франції застерігають свою збірну від самозаспокоєності перед матчем Євро-2012 з Україною. Про це йдеться у повідомленні з абетки, котру розміщено на офіційному сайті Федерації футболу Франції. "У для України. Коли збірна Франції зустрінеться з опонентом, вона не буде дезорієнтованою, з огляду на товариський матч, який дві команди зіграли на "Донбас Арені" в Донецьку в липні", - йдеться в матеріалі. "Місто, в якому зіграє Франція, тренерський штаб та керівництво ФФФ обрали як базовий тренувальний центр", - зазначають галли
|
|
|
|
#258 |
|
Передовик
|
Легенда польського футболу: "Ми отримали Євро-2012 завдяки Україні"Польща має можливість приймати у себе Євро-2012 завдяки Україні.
Таку думку висловив Легендарний півзахисник збірної Польщі, посол Євро-2012 Збігнєв Бонек, пише gazeta.pl. "Це неймовірна можливість, завдяки якій Польща отримає поштовх для розвитку, а іноземці побачать, що це дуже цікава, сучасна країна, яку варто відвідати. Для Польщі це як остаточне підтвердження того, що ми - європейська країна. Для нас це успіх", - вважає бронзовий призер чемпіонату світу-1982. Колишній гравець італійських "Ювентуса" та "Роми" вважає, що Польща отримала це футбольне свято завдяки Україні. "Не будемо забувати, що цей захід буде проведено спільно обома країнами. Україна багато зробила, і ми маємо можливість приймати у себе Євро-2012 і завдяки їй. Я б дуже хотів побачити і деякі матчі, які відбудуться в Україні", - цитує Бонека ТСН
|
|
|
|
#259 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Торрес може не поїхати на Євро - Дель Боске
Головний тренер збірної Іспанії Вісенте Дель Боске занепокоєний формою нападника Фернандо Торреса, що може йому завадити потрапити в заявку на чемпіонат Європи 2012 року. "Те, що він не грає, мене сильно турбує. До Євро лише п'ять місяців. Якщо ситуація не зміниться, то мені буде важко. Фернандо заслужив повагу за все, що він робив до цього, але якщо він не може грати, все зміниться. Час покаже." - заявив Дель Боске. Торрес зі збірною Іспанії став чемпіоном Європи та світу, забивши у складі "Фурії" 27 м'ячів у 91 матчі. Однак після переходу в "Челсі" на диво різко втратив свою найкращу форму і не потрапляє в основний склад "синіх". Нагадаємо, Іспанія на чемпіонаті Європи 2012 року зіграє в групі з Хорватією, Італією та Ірландією. Іспанці свої матчі проведуть у польському Гданську. |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
На Євро створять "чорні списки фанатів
На Євро-2012 в Харкові запобігти потраплянню на матчі чемпіонату футбольних хуліганів допоможуть спеціальні фан-картотеки. Про це повідомив директор департаменту з питань підготовки Євро-2012 Харківської міської ради Олександр Нечипоренко. «Такі картотеки вже створили федерації футболу країн-учасниць Євро-2012. У них є суворе правило - не випускати футбольних хуліганів за межі країни. У клубах у них «чорна карта», їм не продають квитки, фейс-контроль вони не проходять. Адже кожна федерація футболу бореться за свою репутацію», - зазначив директор департаменту. За його словами, кожну національну збірну супроводжує поліція і служба безпеки, яка займається фанатськими рухами.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |