![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Сьогодні був у товариша і знову пробував під'єднати до інтернету SAT/1248HD...Пароль входу у роутер лише числа і тому раніше я не звертав уваги на мовну панель.Сьогодні я звернув на це увагу-мережа появилась,шарінг пішов але от ютуб-ну ніяк...картинки каналів появляються а от відео я так і не побачив!...Там є стрічка "оновлення каналів".Так от я хотів запитати це оновлення інтернет каналів чи ТВ ?Я не мав з собою флешки з файлами і тому не пробував оновлювати а вирішив запитати..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Viasat, Amos 3 (4 ° W).
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2012
Вік: 40
Дописи: 574
Україна, Івано-Франківська обл
|
Народ може хтось підкаже. Після українізації віндовс 7 не дає поставити скайп. Антивіруса пока нема, брандмауер виключав. В свойствах обозревателя (по укр) в заборонених дійсно був скайп, я видалив, все одно нічого не помінялось. Що може бути? Другий раз з таким стикаюсь, першого разу забив, скайпа не конче треба було. Тепер треба, і вінда щоб була укр.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2012
Вік: 40
Дописи: 574
Україна, Івано-Франківська обл
|
Коли качаю з торентів і т.п, ставить, але потім не запускає, вилазить вот таке
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|