![]() |
|
|
#2654 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2657 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Робітник запитує свого начальника:
- Що таке критика зверху і що таке критика знизу? начальник: - Я тобі краще продемонструю це наочно. Сам встав на балконі, а робітникові велів стояти внизу, потім плюнув і потрапив робочого прямо на голову: - Ось це критика зверху. А тепер плюй ти! Робітник плюнув і потрапив собі на голову. Начальник. - А ось це критика знизу! Перон. Єврей прощається з Одесою, висунув голову у віконце. Проходячи повз, якийсь жлоб як дасть йому в вухо! єврей: - Ти що це, серйозно? - Так! - Тоді тобі повезло! А то я жартів не люблю. Молодого єврея з українського містечка мобілізували на громадянську війну в Червону Армію. Незабаром він надіслав додому лист: "Здрастуйте, дорогі рідні! Справи в мене йдуть нормально, потрапив служити в кінну армію до Будьонного, вишліть мені, будь ласка, 2ОО рублів на покупку коня, так як тут всі служать зі своїми кіньми ". Незабаром новобранець отримує у відповідь лист: "Здрастуй, Мойша! 20О рублів на покупку коня тобі не висилаємо, так як листа твого не отримали. Дивись, не потрап служити в Морфлот, а то як би нам не довелося купувати тобі крейсер. мама
|
|
|
#2658 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Вони були такі романтичні, що над їх листуванням ВКонтакті плакало навіть СБУ.
-------------------------------------------------------------------------------- - Нууууу, я була відмінницею до дев'ятого класу. - А потім? - А потім у мене виросли цицьки . -------------------------------------------------------------------------------- У неї цицьки, як два кокоса! - Такі ж тверді? - Ні.. блін.... волохаті..! ----------------------------------------------------------------------------------- Коханий, адже правда що я тобі дана Богом?? — Так, рідна моя ... тільки не знаю за які гріхи!!
|
|
|
|
#2660 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Приходив одного разу до мене сусід свій e-mail перевірити. Його спосіб входу на пошту треба запатентувати. Отож:
1. Відкриває гугл і шукає Яндекс. 2. Відкриває перший результат пошуку і потрапляє на сторінку Яндекса. 3. В пошуку пише ПОЧТА, і першим результатом потрапляє на свій поштовий домен.
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |