![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.712
Ukraine
Мій ресівер: U2C Denys H.265 PRO
|
Доброго вечора! Підкажіть будласка мені таке! Є плазма і ресівер B6 Full HD підключаю до плазми через шнур HD на пульті від плазми переходжу на HD зображення на теліку є коли все виключаю ресівер і плазму з розетки і потім включаю ресівер і телік то воно автоматично незапускає зображення потрібно брати вруки пуль теліка і переходити в ручному режимі на HD щоб працювало зображення. Чому так! Колись підключав HD ресівери тозапускались автоматично по HD шнурах а тепер ні! Подякував наразі!!!
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2010
Вік: 66
Дописи: 312
Волинь м.Берестечко
Мій ресівер: ORTON 4100c,U2C HD ...
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
|
Всім доброго вечора , хто зіштовхувався з приладом Satlink 6908?
Купив я його десь років так 3-4, все супер працювало ось сьогодні згадав , включив його все працює , але без зарядки щось вже не працює , яка може бути причина , відкривав , начебто батарея не вздута
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 4.358
Ukraine
|
так може акум розряджений
|
|
|
#9 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 30.08.2010
Вік: 31
Дописи: 360
Київ
Мій ресівер: GM SPARK RELOADED
|
Яким чином , підкажіть будь ласка ?
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2012
Вік: 40
Дописи: 574
Україна, Івано-Франківська обл
|
Візьми звідкись (наприклад з регульованого БЖ) напругу 7,4 В і заряджай нею. Тільки полярність не поплутай. Якщо батарея повністю сіла, на початку можеш дати меншу напругу, потім підняти до потрібної 7,4 або вставити в прилад і попробувати ним зараджати.
|
![]() |
| Закладки |
|
|