![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
У США помер легенда боксу Джо Фрейзер.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 7 листопада в хоспісі Філадельфії, США, у віці 67 років від раку печінки на останній стадії помер один з найвидатніших боксерів в історії боксу, легендарний "Димучий" Джо Фрейзер. Про це повідомили родичі боксера. Нагадаємо, що, як повідомило раніше агентство Ассошиейтед Прес із посиланням на заяву сім'ї спортсмена, Фрейзер помер у ніч на вівторок на 68-му році життя. Зазначимо, що кілька тижнів тому лікарі діагностували у боксера рак печінки, після чого його помістили в хоспіс. *** Джозеф Фрейзер на прізвисько Димлячий Джо (Smokin 'Joe) у 1964 році став олімпійським чемпіоном. Поєдинок уже до свого початку став унікальним, тому що у ньому зійшлися два чемпіони світу у важкій вазі - один колишній, інший нинішній, і обидва на той момент не знали поразок. У 15-му раунді Джо відправив Алі ефектним лівим хуком у нокдаун і виграв бій. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Кінг хоче провести бій Кличка в Африці
Американський промоутер Дон Кінг, який свого часу організував супербій між Мухаммедом Алі і Джорджем Форменом в Конго, збирається провести ще один бій найвищого рівня на африканській землі, повідомляє boxingnews.com.ua. Про це заявив менеджер канадського супертяжа Бермейна Стіверна Камель Естефан в інтерв'ю Tvasports.ca. Кінг планує організувати бій між чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличком і своїм підопічним Бермейном Стіверном (21-1-1, 20 До) в лютому-березні наступного року в столиці Ефіопії Аддіс-Абебі.
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
|
[B]Голота: Битися з Кличками? Ви мені зла бажаєте?[/B
]Брати Клички помітно переважають більшість сучасних боксерів суперважкого дивізіону, виходити на ринг з ними є просто самогубством для неготового спортсмена. Про це заявив поляк Анджей Голота, котрий в інтерв'ю Przegląd Sportowy розповів, як іде підготовка до його повернення на ринг. "Я хотів провести бій у цьому місяці, але, мабуть, нічого з цього не вийде. Повернутися до режиму складно. Це просто трагедія - мені важче, ніж я собі це уявляв", - зізнався він. "Бокс - важкий спорт, а дворічна перерва - це дуже довго, випадаєш з ритму. Однак рука у мене вилікувана. Дитина спочатку повзає рачки, потім починає ходити, мені теж треба починати з основ: треба заново вчитися і тренуватися, і боксувати", - вважає поляк. "Перший суперник буде не дуже серйозним, а поєдинок відбудеться в США. Пояс? Який пояс! Слухай, всі пояси у Кличків. Мені - битися з одним з братів? Ти що - зла мені бажаєш?", - цитує звернення Голоти allboxing.ru.
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
Віталій Кличко: Пишаюся, що володію титулом, який раніше належав Фрейзеру
Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко ушанував пам'ять легендарного американського боксера Джо Фрейзера, що помер від раку печінки. "Пішов з життя Джо Фрейзер. Знаменитий спортсмен, легенда боксу, ім'я якого по праву внесене в обидва Зали слави світового боксу. На жаль, я не був особисто знайомий з цією великою людиною. Але завжди відносився до нього з великою повагою і пишаюся тим, що сьогодні володію титулом, який свого часу належав йому. Олімпійський чемпіон 1964 року, чемпіон світу, людину, яка уперше перемгла Мохамеда Алі. Пам'ятаю, з якою увагою я переглядав телевізійний запис того поєдинку, що відбувся в 1971 році і названого журналістами "Боєм століття". А згадайте легендарний "Трилер в Манілі"! Усі прихильники боксу пам'ятають, як тоді Фрейзер програв Алі, але сам Мохамед пізніше визнав - якби бій не зупинили, він би не витримав натиску Джо: "Я ніколи не був такий близький до смерті". Це велика втрата не лише для його близьких, яким ми з Володимиром висловлюємо свої щирі співчуття, але і для усіх любителів боксу. Разом з Фрейзером від нас йде ціла епоха. Йде покоління великих боксерів, на досвіді і досягненнях яких виховувалися ми і, упевнені, ще виховуватимуться молоді спортсмени", - написав Віталій у своєму блозі на livejournal.com.
|
|
|
|
#5 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Мейвезер запропонував оплатити похорони Фрейзера
![]() Флойд Мейвезер запропонував сім'ї померлого боксера Фрейзера взяти на себи витрати на похорон через фінансові труднощі. Нагадаємо, що Джо Фрейзер помер у віці 67 років від раку печінки. Похорони боксера відбудуться в понеділок, 14 листопада. В останні роки екс-чемпіон світу, Олімпіади та переможець Мохаммеда Алі зазнавав фінансових труднощів. Мейвезер, якого багато хто вважає кращим боксером сучасності незалежно від вагової категорії, в червні 2011 року оплатив похорон колишнього чемпіона світу американця Хенаро Ернандеса. Він помер від раку у віці 45 років.
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
|
Марко Хук: У Кличків не залишилося гідних суперників
Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO Марко Хук повністю готовий до переходу у суперважку вагову категорію та бою з братами Кличками. У цьому російський портал Sportbox.ru запевнив у інтерв'ю сам німецький боксер боснійського походження. "Останнім часом все частіше замислююся про перехід в суперважку вагу. А в цій категорії Віталій і Володимир Клички - найсильніші боксери на сьогоднішній день. Хочу битися тільки з найкращими", - заявив він. "У першій важкій вазі мені вдалося досягти значних успіхів, виграти звання чемпіона світу і багато разів його відстояти. Думаю, можу реально змагатися і з найсильнішими суперважкоатлетами", - переконаний Марко. "У Кличків майже не залишилося гідних конкурентів. Подивіться, проти кого вони виходять на ринг в останніх боях. Володимир скоро буде боксувати проти Жана-Марка Мормека", - дивується Хук. За його словами, проти Мормека Хук, образно висловлюючись, готовий вийти на ринг із зав'язаними очима. "А якщо серйозно, то мені доводилося проводити спаринги з Томашем Адамеком, останнім з суперників Віталія Кличка. Можу сказати, що проти мене поляку довелося на рингу дуже нелегко", - згадує він. "Чи німецьке телебачення придбало б права на бій Хук - Кличко? Думаю, що так. Брати в Німеччині відомі всім, а моя популярність останнім часом помітно зросла. Глядачам було б цікаво. Готовий провести бій з одним з братів Кличків", - закінчив він.
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
Устінов: "Тайсон не підібрався б на відстань забійного удару до Кличка"
Якби у ринзі зустрілися Тайсон і Кличко, то Майк не підібрався б на відстань забійного удару до Віталія. Так вважає чемпіон Європи за версією ЕВА (Європейська боксерська асоціація) Алєксандр Устінов. "Публіці який бокс подобається? Коли виходять у ринг два велетні та з хорошою амплітудою один одного молотять так, що кров'ю перші ряди забризкують. Брати пропагують інший бокс, дуже раціональний", - сказав він. "Віталій завжди боксує чітко, він свої найкращі якості розвинув настільки, що їх ніхто не може перекрити. Так, він не дуже красиво боксує. Може бути. Так, Тайсон був набагато більш видовищним, але на нього у той час не було Кличка. До Віталія Тайсон просто не підібрався б на відстань забійного удару", - цитує боксера "Беларусь сегодня".
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Пріоритет Дмитренко - титульний бій з одним із Кличків
![]() «У 2012 році Дмитренко буде готовий замінити Кличко в якості чемпіона світу» Олександр Дмитренко повідомив, що його не турбує рішення про проведення бою Хеленіус-Чісора за пояс чемпіона Європи, який належав йому. Німецький боксер вважає, що коли відновиться після операції, легко поверне собі пояс. «Звичайно, я хочу захищати мій титул в рингу, - сказав Олександр, - але рішення EBU не здивувало мене. Я отримав травму в останньому бою і переніс операцію, я дуже добре відновлююся, але не так швидко, щоб битися 3 грудня. У наступному році я заберу свій титул назад. У цих хлопців кар'єра тільки починається, нехай титул побуде в одного з них кілька місяців». У той же час радник Дмитренко Фолькер Міхаель Грубер вважає, що пора переходити від європейського титулу до світових. «Наші цілі не обмежуються Європою, - сказав він, - наш пріоритет - титульний бій з одним з Кличків. У 2012 році Дмитренко буде готовий замінити Кличко в якості чемпіона світу. На мій погляд, його бій з Віталієм був би великою подією в Німеччині».
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
Узелков зустрінеться з досвідченим білорусом
![]() В очікуванні зустрічі з Гуткнехтом Узелков разімнеться на Адамовичу 19 листопада в ринг харківського Палацу спорту вийде колишній претендент на титул чемпіона світу вінничанин В'ячеслав Узелков (24-1, 15 КО). Суперником українця у 8-раундовому «разминочному» поєдинку стане 36-річний білоруський ветеран Дмитро Адамович (15-26, 7 КО). Цей бій пройде в андеркарті у Сергія Федченка (28-1, 13 КО) і Віллі Блейна (20-1, 3 КО), які позмагаються за титул чемпіона Європи за версією WBO. Нагадаємо, що В'ячеслав є офіційним претендентом на титул чемпіона Європи в напівважкій вазі, що належить німецькому боксерові Едді Гуткнехту (22-1, 9 КО). Бій між Узелковим і Гуткнехтом планується провести 4 лютого в Німеччині.
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
Адамек визнав, що помилився, погодившись на бій з Кличком
Польський боксер Томаш Адамек заявив, що планує провести свій наступний бій за титул чемпіона світу у надважкій вазі не раніше 2013 року. "Я припустився помилки. Два роки у надважкій вазі недостатньо, щоб здолати Кличка. Крім того, я надто пізно прилетів в Польщу на бій, і мені потрібно було акліматизуватися. У ринзі я не був самим собою. Але я не повторю цієї помилки. Після цієї поразки мені потрібно перебудуватися. Я не хочу битися за титул раніше, ніж в 2013 році", - цитує Адамека championat.com з посиланням на BoxingScene. Адамек зустрічався з чемпіоном світу WBC Віталієм Кличком у вересні 2011 року і зазнав поразки в 10-му раунді технічним нокаутом.
|
![]() |
| Закладки |
|
|