![]() |
|
|
#2701 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Літо. Жара. Зять і теща сапають в полі ненависну плантацію буряка. Зять набирається сміливості і каже:
- Мамо, а чи не збігали б Ви мені по цигарки? Даю 50 грн. і здачі мені не треба віддавати. Долаючи відчуття обурення. Теща рахує, думає, погоджується і жене по цигарки. Сапають далі. Зять закурив. Посміливішав і каже: - Мамо, а чи не збігали б Ви мені по пляшку горілки? Даю 100 грн. і здачі не треба. Той же результат приправлений обуренням, яке спроможна перемогти лише жадібність. Збігала. Купила. Здачу залишила собі. Зять випив і повеселів зовсім: - Мамо, а дайте я вас по писку трасьну! Даю 500 грн.! Гнів тещі стримала лише думка про те, що 500 грн. гроші немалі, а на полі нікого нема і ніхто того не побачить. Погодилася!!! Відлуння затріщини по пиці прокотилося полем, а гроші перекочували в тещину кишеню. Дзвонить мобільний телефон у цілком задоволеного і вже практично щасливого зятя. Піднімає трубку. Дружина з того боку дроту люто викрикає: «Де ти є, йолопе? Що робиш, далі на дивані валяєшся біля телевізора?». Та ні, - відказує зять, - на полі з мамою буряки сапаю. Дружина вже тепліше питає: «Ти мамі пенсію віддав?». Та віддаю по-трохи, - рапортує зять . . .
|
|
|
|
#2704 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 07.02.2010
Дописи: 5
|
Приїхав генерал з перевіркою в Богом забуту військову частину. Розмовляє з бійцями:
- Ну а як отут у вас із жінками? - Так от… є отут у нас кобила на хоздворе… - Ведіть, показуйте. Привели генерала на хоздвор, він усамітнився в стайні, виходить задоволений і говорить: - Так- А гарна у вас кобила! - Так точно, товариш генерал, за десять кілометрів нас у клуб до дівок возить! |
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Intelsat 904 60E
ZBC TV 3780 R 2315 3/4 |
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дивлюсь я на Яника
Й думку гадаю: Чому я не снайпер, Чому не стріляю? Якби мені, Боже,гвинтівку ти дав, Я б з першого пострілу в нього попав.
|
|
|
#2709 |
|
Новачок
Дописи: 2
|
На похороні за труною йде козел, а за ним довга низка людей.
Перехожий, здивований багатолюдній процесією, запитує: - Кого це ховають? - Мою тещу, - пояснює чоловік у чорному костюмі. - А від чого вона померла? - Зацікавився перехожий. - Так ось цей самий козел і забодав її насмерть. - Слухай, чоловік, дай напрокат козла на день, - заблагав перехожий. - Ти що, не бачиш, яка за ним черга? |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |