![]() |
|
|
#2761 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Любий, винеси ялинку, вже
квітень! - Ну добре... Показуй котру. В ліжку: - Вибачте будь ласка, з ким маю задоволення?
|
|
|
#2763 |
|
Administrator
Ukraine
|
Одного разу Карлсон застряв у
форточці. Так винайшли кондеціонер. Інтерв'ю львівського кореспондента з Януковичем: -Слава Україні! -.................Йолка! Ловив дід рибу. Зловив золоту рибку- от вона йому каже що він має 3 бажання. Дід подумав що в нього все є, і захотів щоб у нього стояв(коли він захоче). Рибка погодилась щоб у нього 3 рази стояв. Щоб встав треба було сказати"ку-ку", а щоб пройшло-"тьху". От йде дід через поле додому, думає провірю- стоїть як рибка сказала. Тут заходить дід у ліс, а тут зозуля : "ку-ку" в діда встав, сказав"тьху". Залишилася в нього 1 спроба. Прийшов додому і каже до баби щоб давала. Баба підготовилася, дід спустив штани, сказав"ку-ку"(стоїть як дрин) а баба каже "тьху, давно вже такого не було". Дикий-дикий ковбойський захід, в салуні сидять диктатора ковбоі і п'ють ром, пиво і горілку, а раптом в зал забігає побитий шериф і каже: - мужики вйобуйте звідси бо білий Джо йде і відразу ж що є сил тікає Проходить ще 15 хв забігають побиті 2 кращих шерифа і кажуть: - мужики сйобуйтеся бо білий Джо йде і відразу ж тікають, всі сидять на стрьомі і тут з переламаними руками й ногами заповзають три кращі шерифа штату Техас і з останніх сил кажуть: - мужики вйобуйте бо білий Джо йде Всі сидять в шоці, і тут відкриваються двері і з білого коня злазить високий блондин, у білому костюмі, білих сапогах, з білими бровами і губами, заходить на середину залу дістає хуя і каже: - сосати всім! Всі з переляку так і зробили Тоді він сідає на коня й каже : - А тепер сйобуйтеся бо білий Джо йде)))
|
|
|
#2765 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Стоять два митника на кордоні. Бачать – їде мужик на велосипеді, а на багажнику в нього пачка “Мальборо”.
- Ну і гад, – каже один, – підакцизний товар перевозить. - Нічого не поробиш, для власного користування, можна без мита, – каже другий. На наступний день бачать того ж мужика на велосипеді, а на багажнику – пачка “Мальборо”. - Гімнюк, я його зараз штрафону! - Та заспокойся ти, він має право. Особисто для себе. Ситуація повторюється кожного дня протягом двох місяців. В підсумку вже обидва митники не витримують. Підходять до мужика на велосипеді і кажуть: - Мужик, візьми нашу вантажівку, загрузи її там сигаретами і провези за один раз. Ми тебе навіть рухати не будемо, тільки не діставай кожного дня з пачкою. - Що ви від мене хочете? Не потрібна мені ваша вантажівка, я вже всі велосипеди перегнав…
|
|
|
#2766 |
|
Administrator
Ukraine
|
Бабка пише лист Януковичу:
"Шановний Віктор Федорович. Мій дід постійно приходить з дачі зі зламаною лопатою. Будь ласка, або хоч раз зробіть що- небудь хороше для людей, або перестаньте обклеювати бетонні стовби своїми фотографіями ".
|
|
|
#2770 |
|
Administrator
Ukraine
|
Риболовля в розпалі!
Вже й наживку Насилу відрізню від закуски ..
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |