SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.07.2011, 22:37   #271
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Сіссе: "Динамо" не відповідає моїм пріоритетам

Сенегальський нападник німецького "Фрайбурга" Папісс Демба Сіссе заявив, що трансферний інтерес до нього з боку київського "​​Динамо" не відповідає його кар'єрним пріоритетам.

"Київське "Динамо" не відповідає моїм пріоритетам. Я б хотів пограти в Англії. Але я також готовий залишитися в Німеччині, якщо мене захоче придбати серйозний клуб", - передає слова 26-річного форварда France Football.

"Знаю про інтерес з боку "Блекберна", але поки нічого не можу прокоментувати. Подивимося, як розвиватимуться переговори", - зазначив Сіссе.

У німецький клуб рослий форвард перейшов з французького "Метца" в січні 2010 року. У минулому сезоні чемпіонату Німеччини на рахунку сенегальця 22 голи в 32 матчах за "Фрайбург".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.07.2011, 22:38   #272
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Карпати хочуть стрибнути вище голови - Віценець

Хавбек «Шахтаря» поділився власними думками щодо майбутньої та минулої ігор своєї команди.

– Віталій, учорашній матчі з «Фенербахче», незважаючи на те, що сталося в середині другого тайму, виявився корисним?
– Для мене так, отримав ігрову практику на такому рівні, це досвід.

– Як тобі гралося при такій атмосфері?
– У Туреччині фантастичні вболівальники! Коли ми вийшли перед матчем на середину поля, вони нас спочатку як гостей обсвистали, показавши, що вболіватимуть за свою команду, а потім одразу ж нас підтримали.

– Подякували вам за приїзд?
– Так! Ніхто не ображений, у них там своя політика, але, в принципі, зрозуміти їх можна.

– У неділю на вас чекає вже матч із «Карпатами». Вирізняєте їх із числа інших команд?
– «Карпати» зараз дуже гідна команда з хорошим тренером, який створив відмінний колектив. Ми поступилися їм в останніх двох іграх – і в чемпіонаті, і в товариській грі на зборах.

– Особисто для тебе в цій команді є щось особливе?
– Там такий характер! У них постійне бажання стрибнути вище даху!

– Особливе налаштування в «Шахтаря» на цю команду є?
– Так, адже, як я вже сказав, ми програли їм дві гри.

– А за матчами інших команд слідкуєш?
– Звичайно, постійно. Більше слідкую за лідерами – «Динамо», «Дніпром», «Металістом», ну й за «Іллічівцем» із «Зорею», звісно. Якщо є вільний час, дивлюся чемпіонат України, спостерігаю за тим, хто як виглядає, адже через тур-два з усіма доведеться зустрічатися.

– А зі своїм товаришем по молодіжній збірній Олегом Голодюком перед матчем не спілкувались телефоном?
– З Олегом ми спілкуємося у збірній, це дуже хороша людина в побуті й на полі, але клубні справи майже не обговорюємо.
Старий 22.07.2011, 22:48   #273
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Артуро Відаль – гравець "Ювентуса"

Півзахисник "Байера" Артуро Відаль підписав контракт з "Ювентус".Угода з чилійцем розраховане на п'ять років. Сума операції склала 10,5 мільйона євро, які будуть передані німецькому клубу в три етапи - п'ять відразу за фактом переходу, ще 3 мільйони до 30 червня наступного року і ще 2,5 мільйона до кінця 2012 року, інформує офіційний сайт "Старої синьйори" . Крім того, леверкузенці можуть отримати мільйони, якщо хавбек доб'ється певних успіхів у складі туринців.

Востаннє редагував sanela: 22.07.2011 о 22:51.
sanela зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.07.2011, 22:52   #274
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

Жозе Моурінью - менеджер "Реала"

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью отримав нову посаду в системі іспанського гранда. Португалець став ще й менеджером клубу. Таким чином, організація праці в "Королівському клубі" буде такою ж, як і в клубах Англії. Таке рішення було прийнято на раді директорів, інформує офіційний сайт мадридців.
Старий 22.07.2011, 22:52   #275
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Арсенал поїхав на гру без Фабрегаса

Півзахисник "Арсеналу" Сеск Фабрегас не буде працювати разом з командою на навчально-тренувальному зборі, який "каноніри" почали в Німеччині. 24-річного капітана, як і раніше турбує м'язова травма, через яку він вже пропустив турне країнами Азії.

"Сеск ще не повністю відновився від пошкодження, - цитує слова головного тренера "Арсеналу" Арсена Венгера офіційний сайт клубу. - Тому йому поки ще рано тренуватися. У той же час з нами поїдуть нападник Жервіньо і голкіпер Лукаш Фабіанскі. Що стосується Абу Діабі, то він точно пропустить старт сезону ".

Нагадаємо, що "Арсенал" зіграє товариський матч з "Кельном" 23 липня
Старий 22.07.2011, 22:56   #276
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

Курбан Бердиєв: "Збираємося придбати чотирьох футболістів

Головний тренер "Рубіна" Курбан Бердиєв після матчу 17-го туру прем'єр-ліги з "Тереком" (1:0) зауважив, що форварди грозненців Асільдаров і Бракамонте доставили його команді чимало клопоту. За словами наставника казанців, через велику кількість травмованих йому довелося експериментувати зі складом.

- Важко довелося. Сьогодні "Терек" - інша команда. Більш амбітна, цілісна. Асільдаров і Бракамонте доставили нам багато клопоту. В цілому, задоволений результатом матчу, враховуючи обставини, що склалися, - констатував Бердиєв.

- У "Рубіна" спостерігалися проблеми зі складом ...

- Так, у нас багато травмованих, через що довелося експериментувати зі складом. Поставили Квірквелія, який не мав постійної ігрової практики. На правий фланг оборони і зовсім відправили Кисляка, який на цій позиції виступав уперше. Ми розуміли, що доведеться важко. Сподівалися надійно зіграти в захисті і швидко відриватися в контратаки. Ну і на "стандарти" теж. Слава Аллаху, все закінчилося для нас добре.

- "Рубін" грав з прицілом на Лігу чемпіонів?

- Ні, в жодному випадку. Ми налаштовувалися на "Терек" з повною серйозністю.

- На лавці "Рубіна" сиділи суцільно резервісти. Чи не збираєтеся в цьому зв'язку провести активну трансферну кампанію?

- Так, збираємося придбати чотирьох футболістів в центральну вісь. Троє з них легіонери, один росіянин. (Рустам АГАЄВ)
Старий 22.07.2011, 23:01   #277
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

"Корінтіанс" перехопить у "Реала" Неймара?

У мадридського "Реала" несподівано з'явився новий суперник на трансферному ринку, передає Marca.

Мова йде про форварда бразильського "Сантоса" Неймар. "Вершкові" намагаються придбати талановитого футболіста перед стартом сезону, тоді як бразильці мають намір утримати його до грудня.

Тим часом зацікавленість в послугах Неймара виявив інший бразильський клуб - "Корінтіанс". Керівництво цього клубу готове розщедритися за гравця збірної Бразилії на €40 млн.
Старий 22.07.2011, 23:01   #278
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Бертольо переніс операцію в Італію.

Аргентинський легіонер київського "Динамо" Факундо Бертольо переніс чергову операцію в Італії. Про це розповів генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе.

"Бертольо зараз знаходиться на реабілітації в Італіі.У нього проблема з сухожиллям. Нещодавно йому була зроблена операція, вшитий метал".

Факундо вже наступного тижня має повернутися до Києва для продовження відновлення.

Відзначимо, що в київському "Динамо" Бертольо стане другим футболістом, який гратиме з пластиною. У березні в руку на рік вшили пластину Артему Мілевському.
Старий 22.07.2011, 23:02   #279
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Воронін: "Динамо" пройде "Рубін"

Український легіонер московського "Динамо" Андрій Воронін дав свій прогноз на матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому зіграють київське "Динамо" і казанський "Рубін".

"По-любому буду вболівати за киян, - цитує Вороніна "Сегодня". - Хочеться, щоб у Лізі чемпіонів було два українські клуби. Тим більше, в минулому сезоні "Динамо" пробитися туди не вдалося. Потрібно надолужувати. Буде нелегко, це однозначно . У "Рубіна" дуже сильний тренер, тренер-тактик. У нього дисциплінована, зіграна за багато років команда. Все вирішиться у протистоянні тактик. Але, вважаю, кияни все одно фаворити. Мій прогноз: 2:0 у Києві і 1:1 в Казані".
Старий 22.07.2011, 23:03   #280
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Луганська "Зоря" обіграла "Олександрію" з рахунком 2:0 та отримала перші очки у турнірній таблиці.

Підопічні Анатолія Чанцева до домашньої гри з олександрійцями у новому сезоні двічі йшли з поля переможеними, тому у поєдинку із цьогорічним дебютантом вищого дивізіону луганчани прагнули реабілітуватися перед своїми уболівальниками.

З перших хвилин поєдинку футболісти "Зорі" захопили ініціативу. "Олександрія" виглядала дещо розгублено.

На 29-їй хвилині "Зоря" мала хороший шанс відкрити рахунок, але після удару Максима Білого ворота "Олександрії" врятувала перекладина.

Рівно через десять хвилин той же Білий мав ще одну гарну нагоду розпечатати нулі на табло, але м'яч пролетів у кількох сантиметрах від штанги.

А ось на доданих хвилинах першого тайму вже "Олександрія" втратила прекрасну нагоду повести у рахунку.

Наприкінці першої половини голкіпер луганчан Ігор Шуховцев припустився прикрої помилки: взяв м'яч в руки від свого гравця. Суддя призначив вільний удар для гостей. Але Таргамадзе, розстрілюючи ворота "Зорі" влучив у перекладину.

Але у другому таймі, який в принципі не вирізнявся високим темпом, футболісти порадували глядачів одразу двома забитими голами, причому протягом чотирьох хвилин.

Спочатку на 68-й хвилині відзначився Білий, який з-під захисника точно зумів відправити м'яч у дев'ятку воріт Паньківа.

А на 72-ій хвилині Силюк, перегравши захисників олександрійського клубу, подвоїв перевагу "Зорі".

2:0 - і "Зоря" здобуває першу перемогу у новому сезоні українського чемпіонату.

Українська прем'єр-ліга. 3-й тур

"Зоря" - "Олександрія" - 2:0

Білий, 68, Силюк, 72

"Зоря": Шуховцев, Лозинський, Коротецький (Мілько, 27), Тесак, Каменюка, Цакіч, Білий, Хомченовський, Ліпартія (Ярмаш, 90 +1), Маду (Силюк, 46), Лазарович

"Олександрія": Паньків, Сахневич, Чередниченко, Гітченко, Назаренко, Арурі, Довгий (Муховиков, 75), Ксьонз, Таргамадзе, Старенький (Салхі, 43) Шевченко (Давидов, 64)

Мілько, Лозинський, Хомченовський - Чередниченко, Довгий.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:01.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум