![]() |
|
|
#2813 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Сашко, був на стілки брутальним,
що звільняв пам ять на компі, видаляючи папку WINDOWS
|
|
|
#2814 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
JSC Sport Feed (21.6°E)
BACK ON OLD KEY SID IN HEX :0001 AL JAZEERA HD1 Eutelsat W6 (21.6°E) 11080 V 8888
|
|
|
#2815 |
|
Administrator
Ukraine
|
Зловив чоловік Золоту Рибку. А вона
йому каже: - Відпусти мене, я виконаю три твої бажання. Ну чоловік каже: - Сообрази пляшку горілки. - На. Випив він. Тоді друге бажання. - Дай мені ящик горілки. - Без питань. Тепер чоловік задумався, що б таке загадати. Каже: - Зроби так, щоб я сцяв горілкою. - Будь ласка! Відпустив Золоту Рибку, а сам думає: "Перевірю, чи справді останнє виконалося." Перевірив - справді. Тут зве кума на чарчинуу. Кум прийшов, чоловік виймає свого, і "наливає" в стакан, простягнув кумові, а той запускає склянкою в стіну і кричить: - Що це ви, куме, вже геть здуріли????????? - Та що ви! Рзказав кумові історію з Рибкою. Кум понюхав мокру стіну. Справді! - Якщо так, то вибачте, я ж не знав....... Що ж ми стоїмо? Наливайте!!! - Так то воно так. Але ж ви, куме склянку-то розбили. Тепер прийдеться з горла... Приходить ветеран в клас, і почав розповідати. - Іду якось по лісі, раптом хуяк, праворуч німці, хуяк, ліворуч німці! Офігєвша вчителька: - Це ж діти … - Які нахуй діти, фашисти! Зупинив даїшник Федір батюшку. - Нарушаєм, Отче, нерушаєм. - Фєдя! Ти що? Гріх тобі. Може не треба? Одумайся. - Нарушаєм. Штраф. - Я ж дітей твоїх хрестив... - Ні! Штраф. Отець заплатив. І додає пророчим голосом: - Да на помреш ти від сифілісу.... Сів у машину і поїхав. Даїшник вже й не знає, що йому робити. Злякався. Почав шукати того батюшку. Знайшов тай питає: - Отче, а що означають ваші останні слова??? - Гандон ти, Фєдя, гандон!!!
|
|
|
#2816 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
![]() Заходить Льовочкін до Януковича, а той тримає в руках склянку горілки. Друга, з скибочкою хліба, стоїть перед портретом Путіна. - Що це ви? – здивовано питає Льовочкін. - Нічого, відмічаю інавгурацію президента Росії. ************************************************** ******* - Кажуть, Захід через Тимошенко вирішив заморозити рахунки Януковича. - Як можна заморозити його рахунки, якщо у нього все записано на кенгуру? ************************************************** ******* Останнє, що залишилося від завоювань комунізму в Україні (безкоштовна медицина, безкоштовна освіта…), – це безкоштовна робота. ************************************************** ******* Справедливість по-українськи – це коли власники «Мерседеса» і «Таврії» стоять поруч у пробці і чекають, коли проїде кортеж президента. ************************************************** ******* Глава МЗС говорить Януковичу: - Європа пропонує обміняти Тимошенко на асоціацію? - А це що за баба? ************************************************** ******* - Богатирьова пояснила Януковичу, чому їздила в магазин «Луї Віттон» на службовій машині. Виявляється, вона, проїжджаючи мимо, передала гроші за куплений там подарунок. - Вона що, з Федоровича дурня робить? Він-то вже точно знає, що регіонали вже два роки, як нічого не купують, а все так беруть. ************************************************** ******* Стала відома справжня причина, через яку опозиція блокує Раду. Виявляється, вона хоче, щоб у Чечетова без практики атрофувалася рука, якою він махає під час голосувань. ************************************************** ******* Медведєв запитує Путіна: - Я чув, Ви запропонували лікування в Росії для Юлії Тимошенко. Невже Ви це серйозно? - Я дізнався, що Янукович знову зібрався на Алтай полікуватися… Так що не хвилюйся, Дімон, це я так тонко хвости обрубую! ************************************************** ******* - Чому Янукович не відпустить Тимошенко лікуватися до Німеччини? - Тому що Німеччина – це найкраще місце для лікування, а Україна – для голодування. ************************************************** ******* Дмитро Медведєв підписав закони про новий порядок виборів губернаторів, згідно з якими тепер губернаторів вибирає не він, а Володимир Путін. ************************************************** ******* - Кажуть, у Києві на сміттєвих контейнерах з’явилися портрети Януковича. - Це Федорович мітить територію. Тепер порожні пляшки та макулатура теж його здобич. ************************************************** ******* Дивний народ ці французи! До виборів залишалося менше тижня, а вони ще не знали, хто у них буде президентом. ************************************************** ******* Після того, як 11 європейських президентів відмовилися їхати в Україну, в Голлівуді приступили до зйомок нового блокбастера «11 недругів Януковича».
|
|
|
#2817 |
|
Administrator
Ukraine
|
Іде Червона Шапочка лісом, вибігає
з кущів збоченець вовк, і каже : -Зараз я тебе поцілую, туди , де ще ніхто не цілував Червона Шапочка здивована : - Хіба , курва, в кошик .
|
|
|
#2818 |
|
Administrator
Ukraine
|
Арямняна допитують в ОБХСС: Скільки Вам потрібно працювати, щоб купити "Волгу"?
-Два місяці. Заарештували. Те ж питання грузину: - Місяць. Заарештували. Те ж питання єврею: 15 років! Відпустили. Єврей виходить і думає: а на який хєр мені їх Волга з усіма її пристанями, пароплавами ... - Вирішили якось представники самих древніх професій: повія й злодій одружитися ... - Ну і що? - А то - всі їхні діти стали першими професійними політиками ... У школі: — Діти, пам'ятаєте фільм "Згадати все" зі Шварценеггером про Марс — там була така жінка-мутант із трьома цицьками? Пам'ятаєте? От бачите... Це ви пам'ятаєте, а третій закон Ньютона — ні!
|
|
|
#2819 |
|
Administrator
Ukraine
|
Важко говорити про дружбу
України і Росії, коли на одному гербі вилка, а на іншому - курка.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |