![]() |
|
|
#2822 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Telecom 2A (3.0°E)
Frequency: 11169 - Pol: H - SR: 12600 - FEC: - Category: Sport - Formule 1 Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL) Comments: refeed,from buro to air HDTV 1080i
|
|
|
#2823 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дружина – чоловіку:
- Любий, ти знаєш, що в нашої невістки є коханець? - Це її проблеми. - Але вона одружена на нашому сині! - Це його проблеми. - Авжеж. Тоді знай: мені відомо, що коханцем є ти! - Це мої проблеми. - А як же я, любий?! - А це твої проблеми... Йде міліціонер по вулиці. Бачить в пісочниці бавиться маленький хлопчик. За звичкою підходить і грубо запитує: - Шо робиш? Хлопчик повертається і відповідає: - Какашки з піском мішаю. - А навіщо? - Міліціонера ліпити буду. Той хапає хлопчика за вухо тягне до батька. На наступний день міліціонер знову йде і бачить в пісочниці того ж хлопчика. Тут вже з усвідомленням обов'язку кричить: - А шо ти робиш? - Какашки з піском мішаю. - Навіщо? - Пожежника ліпити буду. Міліцінер (пом'якше з посмішкою): - А ти какашок побільше кладиі. - Не можна! - Чому? - Міліціонер вийде Ніхто не міг зрозуміти, чому Оленка може цілими днями кататись на велосипеді, аж поки не побачили, що сидіння на ньому стоїть у вертикальному положенні.
|
|
|
#2827 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
АНЕКДОТИ про комп'ютери
Швидко і якісно: - відбілюємо зуби; - видаляємо родимки; - красимо волосся; - міняємо пігментацію шкіри. Недорого, фірмове встаткування (Аdоbе Рhоtоshор 7.0). Займаються любов'ю хакер й эпілептичка, отут у неї приступ епілепсії... Як заковбаситься вона, хакер офігів, думає що їй так добре. Швидко закінчив, а вона усе ще в приступі, і говорить: - Агов, ти чого, а вона нуль уваги - у неї приступ, ковбаситься вона. Тоді він дзвонить 03 і говорить у мене отут проблема, а його запитують у чому справа на що він відповідає - Так по моєму оргазм завис... Hа pоботі зник пpогpаміст. День немає, два. Hа дзвінки не відповідає. Hу виpішили пеpевіpити що та як. Пpийшли до нього додому, а там у холодній ванні сидить лисий пpогpаміст із напівпорожньою пляшкою шампуню у pуці. Взяли в нього пляшку й читають інстpукцію: 1. Hанести на вологе волосся. 2. Hамилити. 3. Почекати. 4. Змити. 5. Повтоpити. У свої 20 років він знав 9 операційних систем. І жодної жінки ... Зустрічаються два хакера. Hy там базікають, за життя і все таке … Один якось так мимохідь запитує: - А y тебе хто провайдер? … - ФСБ … - ЯК ФСБ!?!? - Та вони y нас в конторі жyчків понаставили, так я через них … Бабуся! Ну скільки разів вам говорити я не нахер! Я хакер!!! Дзвінок у фіpму по пpодажу комп’ютеpів і комплектуючих: - Здpасьте, у Вас рідкі монітоpи є? Пpодавець найшовся відpазу: - Вам скільки літpів: 15, 17, 19...?? Летить комп із десятого поверху й думає: "Зараз би зависнути!" Виробники програмного забезпечення США зробили приголомшуюче відкриття. Виявляється, швидкість читання українців у сотні тисяч разів перевищує швидкість американців. Це стало очевидно після підрахунку мілісекунд, за які середньостатистичний українець встигає прочитати ліцензійну угоду і натиснути “Згідний”. Востаннє редагував ac&dc: 15.05.2012 о 19:50. |
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
І вовки ситі, і вівці цілі, і пастухові
вічна пам'ять...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |