![]() |
|
|
#2871 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Українським вченим вдалося схрестити кролика і крота! Тваринка нічого не бачить, але коли намацає...
Весілля. Молодята вирішують усамітнитися. Через деякий час жених вибігає з кімнати в шоці, і кличе рідних: - Ця сука залізла на шафу і не хоче злазити! Все в шоці ... Батько нареченої заходить в кімнату: - Доню, ти чому там? - Тату, а ти б зліз, якби знав що там внизу тебе **иїбуть ?! !
|
|
|
#2874 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
28-05-2012
Eutelsat W3C(16.0°E) 11470.75 V 29950 3/4 DVB-S/QPSK
|
|
|
#2875 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Йде чота упівців по лісі. Чують щось в кущах шарудить. Вони туди, а там хтось сидить.
— Ти що тут робиш? — Я грібочкі собіраю. — А ти що їх тут садив?!! Вуйку, по селі москалі проходили? -аякже, і голова і секретар, вчителька і фермер -всі були!!!
|
|
|
#2877 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
40% нещасних випадків
відбувається після слів: "Дивися, як я можу!». А решта 60% - після слів: "Фігня .. Дивись, як треба!”
|
|
|
#2880 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
ПЕРШИЙ ДЕНЬ ПІСЛЯ ЄВРО-2012
- Комунальники демонтують новенький асфальт на дорогах. Його позичили в Німеччині тільки на місяць; - У новому терміналі Львівського аеропорту, як і планувалося, відкрився речовий ринок; - Міліціонери нарешті перестали імітувати знання англійського і знову заговорили на звичній фені; Президент в прямому зверненні, привітав українців з завершенням Зимової Олімпіади в Україні; - Катерина Осадча дотепер ходить з мячем на голові. Настільки потужно виконав штрафний Олександр Алієв; - З українських готелів масово почали відпадати зірочки; - На швидкісних потягах «Хюндай» почили просвічуватися емблеми Дніпропетровського вагонобудівного заводу; - України подала скаргу на дії арбітра, який не зарахував м'яч Мілевського рукою. "У нас такі завжди зараховують" - аргумент української сторони; - Англійських хуліганів вже почали потроху виписувати з Феофанії; - Користуючись київськими вуличними вказівниками, під час Євро пропали безвісті 1240 вболівальників; - Британські вчені якраз завершили розшифровувати привітальний виступ Прем'єр-міністра України; - Опозиція заявила, що зібрала 80-тисячний мітинг на Олімпійському під час фіналу Євро-2012; - З дерев навколо стадіонів МНС-ники знімають останніх дітей.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |