SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.09.2010, 21:37   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Ловись рибко, мала і велика!!!(все, що стосується риболовлі.)

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Усе, що стосується риболовлі. Розповіді, поради, відео, фото і т.д. Як зловити рибу своєї мрії (короп, сом, щука, синій кит тощо), розповідаємо, коментуємо, ділимось враженнями.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 20.10.2013 о 21:50.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.05.2011, 19:53   #281
argonavt79
Передовик

Вік: 55
Дописи: 646

Типово

По щучому велінню по моєму хотінню.
Мініатюри долучень
11.jpg   14.jpg   pic_3.1.jpg  
argonavt79 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.05.2011, 17:03   #282
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Що робити при отруєнні рибою?

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Наслідки від отруєння рибою залежать від того, яку рибу ви приймали в їжу: якщо це була отруйна риба, то така форма отруєння називається холероподібною, якщо їстівна, але зіпсована, то паралітичною. Як же виявити отруєння на ранній стадії і як його лікувати?

Симптоми отруєння рибою наступні: блювота, головний біль, запаморочення, пронос, сухість у роті, судоми, поступове зниження температури.
При перших ознаках отруєння рибними продуктами, потрібно викликати лікарів. Поки медичні працівники будуть знаходитися в дорозі у хворого потрібно викликати блювоту, можна це зробити за допомогою мильного розчину (додайте у воду або молоко трохи господарського мила).
Після блювоти треба дати проносне (2 столові ложки касторової олії) і поставити глибоку клізму (вода + касторове масло або настій ромашки).
Після цієї процедури тіло хворого потрібно розтерти оцтом, на живіт покласти грілку, давати пити міцний чай, настояний (не кип'ячений) каву, червоне вино.
Після отруєння рибою потрібно їсти слизові супи, і пити настій насіння льону.
Старий 13.05.2011, 00:34   #283
argonavt79
Передовик

Типово

40-річний британець Емброуз Сміт в озері міста Діжон, Франція, зловив найбільшого в світі дзеркального коропа. Рибина важить майже 45 кг.
Емброуз разом з дружиною Рут та доньками на тиждень поїхали до Франції відпочити. Чоловік вирішив порибалити в озері. Приготував приманку з риби та фруктів. Коли побачив, що щось проковтнуло гачок, почав тягнути. За 20 хвилин йому вдалося притягнути коропа до берега. Дружина з доньками накинули на рибину сітку і допомогли донести до ваги. Щоб Міжнародна асоціація спортивної риболовлі зафіксувала рекорд, знайшли трьох свідків. Після зважування коропа відпустили назад в озеро.
"Я знав, що витягну щось важке, але навіть припустити не міг, що це буде такий гігант. До цього найбільший короп, якого я ловив, важив 26 кг. Коли побачив цифри на вазі, відкоркував пляшку вина",- каже рибалка.

Попередній світовий рекорд належав британцю Мартіну Локу.У січні він зловив дзеркального коропа вагою майже 43 кг в озері Рейнбоу в Франції.
argonavt79 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.05.2011, 13:41   #284
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Рибацькі приколи......

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 14.05.2011, 12:08   #285
argonavt79
Передовик

Типово

В риболовлю з головою.
Старий 14.05.2011, 19:39   #286
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Рибка-футболіст.......

Є і така рибка. З хитромудрою назвою «клюворил гнатонемус Петерса». Живе вона і в акваріумі.

Якщо кинути їй маленький поролоновий м'ячик, рибка негайно пливе до нього і з захопленням грає у м'яч, підкидаючи його головою. От було б класно – дістати таку рибку і назвати іменем улюбленого нападника або воротаря!

Старий 15.05.2011, 10:15   #287
argonavt79
Передовик

Типово

Незвична любов до риболовлі.

Старий 15.05.2011, 22:36   #288
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Домашня солена риба: скумбрія.......

На нашого Сашка частенько "нападає" велика любов до риби і тоді він безперестанку розказує, що це його улюблена їжа, а такі-сякі батьки не хочуть дитині дати оселедця... все це дійство переважно відбувається в магазині, коли проминаємо рибні відділи...

Ясна річ, що підривати дитяче здоров'я "оселедецем магазинним" не хочу, але позбавляти його риби теж не здорово. Тому час від часу солю рибку вдома. Оселедець сам по собі мені щось не надто смакує, а скумбрія якраз в міру жирненька і смачненька. До речі таким способом і горбушу чи лосося готую......

2 середні скумбрії (або філе з 2х рибин)
2-3 ст.л. солі
1/2 ч.л. меленого коріандру (за бажанням)

1 середня цибулина
2-3 ст.л. соняшникової олії
1 ч.л. яблучного оцту
1/8 ч.л. сухої меленої гірчиці (за бажанням)

Поліетиленовий пакет.........

1. Рибки почистити (відрізати голову, хвіст, , видалити нутрощі, кістки), розділити на філе.
2. Кожне філе добре посолити, посипати коріандром, скласти рибку в пакет і ретельно загорнути, максимально випускаючи повітря. Покласти пакет в якусь посудину, залишити на кілька годин при кімнатній температурі, на ніч поставити в холодильник.
3. Засолене філе розділити на шматочки, додати покраяну півкільцями цибулю і залити олією з оцтом та сухою гірчицею. Можна одразу подавати до столу або залишити промаринуватися на кілька годин - рибка стає тільки смачнішою!
Старий 16.05.2011, 22:56   #289
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Зі шкільного твору: "Мій дід розповідав мені, як жили діти мого віку в його часи. Вони ходили в ліс за грибами й ягодами, грали на вулиці у футбол, купались у річці й ловили рибу в ставку — а все через те, що в цих нещасних дітей не було ні телевізора, ні комп’ютера".
------------------------------------------------------------------------------------
Чоловік ловить рибу. Бачить — поплавець почав смикатись. "Рано підсікати, нехай заковтне", — думає. Поплавець почав ще дужче сіпатись. "Рано, нехай напевно заковтне", — думає чоловік. Поплавець сховався під воду, вудка – дугою. Чолов’яга азартно підсікає й тягне вудку на себе. Хробак із води вилітає й волає: — Мужик, ти що, здурів? [...]
Старий 17.05.2011, 20:30   #290
argonavt79
Передовик

Типово

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
все по sti5518 (з фото) sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 03.07.2016 15:16
Все про ремонт ресиверів seriff Проф розділ 194 07.07.2014 13:35
Блискавка та все про неї! sat-prof Офтопік (теревеньки) 31 12.06.2014 11:42
Hivision HV-5000CI ER:07 і все. sos200 Тюнери, які не ввійшли в список 2 26.07.2010 17:45

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:34.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум