![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Бій Володимира Кличка з Мормеком перенесено на 3 березня 2012 року....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найімовірніше, саме на початку весни Володимир Кличко таки проведе скасований поєдинок проти Жана-Марка. Українець із французом повинні були вийти у ринг вже найближчої суботи, однак довелось відмінити бій через проблеми із здоровям Кличка-молодшого. Володимира почало лихоманити після перенесеної 4 грудня операції з видалення каменів з нирок і він був змушений оголосити про скасування поєдинку . Зазначимо, що Віталій Кличко ім'я свого найближчого суперника назве 17 грудня . З мотивів скасування двобою Володимира Кличка і Жана-Марка Мормека сьогодні в Дюссельдорфі відбулася прес-конференція. Як стало відомо, бій чемпіона WBA/WBO/IBF з французьким претендентом відбудеться 3 березня 2012 року. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
IBF змушує Володимира Кличка битися із Тоні Томпсоном
Міжнародна федерація боксу (IBF) наполягає на проведенні бою між чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком і офіційним претендентом за версією IBF Тоні Томпсоном до 10 березня. За словами голови чемпіонату IBF Ліндсі Такера, федерація не дала дозвіл на перенесення поєдинку Кличка з французьким боксером Жаном-Марком Мормеком на 3-е березня. "Ми не згодні з перенесенням бою на цю дату. Тоні Томпсон є офіційним претендентом на титул IBF. Так що ми наполягаємо на проведенні бою Кличко - Томпсон", - сказав Такер у коментарі "Le Figaro". У той же час, за словами функціонера, Кличко може скористатися правом на проведення "виняткового захисту титулу", пише Comments.UA.
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
У Росії помер боксер, який впав в кому після нокауту
У середу, 7 грудня, вночі в Єкатеринбурзі помер відомий російський боксер Роман Сімаков. 27-річний спортсмен впав в кому 5 грудня після програного технічним нокаутом в сьомому раунді поєдинку, і помер не приходячи до тями. Роман був прооперований, проте лікарі виявилися безсилі
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Ukraine
|
Володимир Кличко хоче боксувати до 50 років
Брати Клички - як вино – чим старші, тим кращі. Таку думку висловив Володимир Кличко, пише Bild. "Сподіваюся, в 50 років я буду в такій формі, що ще зможу стояти в ринзі. Це означатиме, що я в гарній фізичній і психологічній формі. Давайте почекаємо і подивимося", - сказав Володимир. За слова українця, завершити кар'єру його можуть спонукати лише дві причини: здоров'я та відсутність мотивації. "Я люблю бокс все більше і більше. Я і мій брат Віталій Кличко - як вино. Чим старші, тим кращі. Я все ще отримую задоволення від того, що б'ю суперників на ринзі. Раніше я думав, що знаю свою межу, але тепер розумію: здатний додати ще", - цитує Володимира tsn.ua.
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Ukraine
|
Віталій Кличко наступний бій проведе 25 лютого
Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко проведе наступний бій 25 лютого в "Olympiahalle" Мюнхена. У числі суперників українця називаються Олександр Дмитренко і Дерек Чісора. Для бою з Девідом Хеєм "Олімпійська арена" (12 тисяч місць) занадто мала, вважає Abendzeitung München. Переговори з "Олімпійським парком" ("Olympiapark"), на території якого знаходиться "Olympiahalle", знаходяться на завершальній стадії, і на прес-конференції в наступну середу про поєдинок буде оголошено офіційно, пише AllBoxing.ru.
|
|
|
#6 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 27.11.2011
Вік: 34
Дописи: 104
Мій ресівер: OPENBOX X-820 CI
|
Кличко-молодший став "Боксером року" в Німеччині
Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко став "Боксером року" за версією авторитетного німецького видання BoxSport. Про присвоєння почесного звання Кличко було оголошено перед поєдинком між чемпіоном світу з середній вазі за версією WBA Геннадієм Головкіна і американцем Лахуаном Саймоном. "Хочу подякувати за присудження мені премії "Боксер року", яку вручає одне з найбільш значущих видань у світі спорту", - сказав Володимир. "У перший раз отримував цю премію в 2002 році. І дуже радий тому, що через багато років знову став лауреатом. Дуже вдячний членам журі", - цитує українця Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! .
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
Віталій Кличко 18 лютого зустрінеться із Чісорою
Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко наступний поєдинок проведе проти перспективного британця Дерека Чісори. Бій відбудеться в "Olympiahalle" у Мюнхені 18 лютого, пише Незалежний інформаційний ресурс офіційного фан-клубу братів Кличків з посиланням на Bild. "Чісора - цікавий суперник. На мою думку, він виграв недавній бій за звання чемпіона Європи у фіна Роберта Хеленіуса", - сказав Віталій. Усього ж Віталій у наступному році планує провести мінімум два поєдинки. У червні у тій же Німеччині чемпіон WBC може вийти на ринг з британцем Девідом Хеєм.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Валуєв став депутатом Держдуми
Боксер Ніколай Валуєв увійшов до нового складу Держдуми від Кемеровської області. Проце повідомляє "Російська газета". Він пройшов в думу від партії "Єдина Росія".
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
Віталій Кличко - в десятці найкращих боксерів світу за версією The Ring
Віталій Кличко увійшов у десятку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією авторитетного видання The Ring. У іменитого українського боксера було відразу декілька серйозних конкурентів, але, в підсумку, експертна рада зробила вибір на його користь, повідомляє allboxing.ru. Рейтинг The Ring 1. Менні Пакьяао (32 роки), тижнів в рейтингу: 418 2. Флойд Мейвезер-молодший (34), 12 3. Серхіо Мартінес (36), 84 4. Ноніто Донер (29), 136 5. Хуан Мануель Маркес (38), 247 6. Володимир Кличко (35), 69 7. Понгсаклека Вонджонгкам (34), 84 8. Тімоті Бредлі (28), 64 9. Андре Ворд (27), 34 10. Віталій Кличко (40), 1
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
Плотніков та Ровенський перемогли. Інші результати боксерського вечора в Києві
На боксерському вечорі в Києві, окрім головного бою, де Макс Бурсак нокаутував Лаатеквея Хаммонда в третьому раунді, відбулися й інші цікаві поєдинки, що закінчилися наступним чином. Екс-чемпіон Європи за версією EBA в напівсередній вазі Віктор Плотніков (Україна, 27-1, 13 КО) переміг технічним нокаутом у восьмому раунді досвідченого джорнімена Міхєєв Хуцишвілі (Грузія, 19-16-3, 5 КО). Віталій Невеселий (Україна, 12-0, 7 нокаутів) виграв технічним нокаутом у шостому раунді в Паата Берікашвілі (Грузія, 11-13-1, 5 КО). Боксер першої середньої ваги Костянтин Ровенський (України, 17-0-2, 4 нокаути) та джорнімен Файзулла Ахмедов (Узбекистан, 10-10-1, 5 КО) закінчили поєдинок внічию. В поєдинку напівважковаговиків Георге Тевдорашвілі (Грузія, 9-6-3, 5 КО) вдалося добитися нічиєї в поєдинку проти Олександра Черв'яка (Українаи, 9-2-1, 3 КО). Колишній чемпіон Європи за версією WBO в першій середній вазі Дмитро Нікулін (Україна, 23-1, 8 нокаутів) впевнено виграв за очками у джорнімена Миколи Коренєва (України, 2-12, 0 КО). Мамед Ядгаров (Україна, 16-6-1, 10 КО), який програв свій попередній поєдинок важким нокаутом, повернувся в ринг із перемогою, завдавши першої в кар'єрі поразки Оліму Назарову (Узбекистан, 5-1, 3 КО). Бій проходив у вазі "суперпівня". Сахіб Усаров (Росія, 17-0, 6 КО), який виступає у вазі "суперпівня", розгромив Юрія Вороніна (України, 21-13-2, 16 КО). За підсумками шести раундів судді одноголосно віддали перемогу Усарову (рахунок не оголошували). Напівважковаговик Олег Некрасов (Україна, 4-0-1, 4 КО) швидко розправився з Ігорем Каримовим (Україна, 0-3). Рефері зафіксував перемогу Некрасова технічним нокаутом у другому раунді, пише boxnews.com.ua.
|
![]() |
| Закладки |
|
|