SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.12.2022, 13:53   #2891
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

У неділю, 18 грудня, відбувся фінал ЧС-2022 з футболу у Катарі між збірними Аргентини та Франції. Основний час гри завершився з рахунком 2:2. В екстратаймах команди відзначилися по одному разу. За підсумками в серії пенальті точнішими виявилися аргентинці – 4:2.

Лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі оформив у цьому матчі дубль. Саме він забив перший та останній гол своєї команди.

Після фінального матчу традиційно було названо найкращого гравця зустрічі. Ним і став зірковий Ліонель Мессі. Крім цієї нагороди, він також отримав приз найкращого гравця всього чемпіонату.
Мініатюри долучень
orig_607979.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.12.2022, 21:22   #2892
yyyyyhhh
Moderator

Типово

«Манчестер Сіті» на місяць втратив свого захисника Рубена Діаша. Про це повідомляють англійські ЗМІ.

Діаш має пошкодження підколінного сухожилля, яке він отримав під час ЧС-2022 у складі збірної Португалії.

У нинішньому сезоні на рахунку Рубена Діаша 1 гол у 19 матчах за «Манчестер Сіті» у всіх турнірах. На ЧС-2022 25-річний португалець провів 4 матчі.
Мініатюри долучень
orig_608517.jpg  
Старий 04.01.2023, 14:21   #2893
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Наставник лондонського «Тоттенгема» Антоніо Конте напередодні поєдинку проти «Крістал Пелас» розповів про те, які ставить перед собою завдання у стані «шпор».

«Моє головне завдання тут – збудувати надійний проект, а не виграти чемпіонський титул у Прем'єр-лізі. Якщо буду задоволений своєю роботою, то залишусь у «Тоттенгемі». Однак, якщо не буду впевнений на 100 відсотків, що все роблю правильно, то можу покинути команду», - сказав Конте.
Мініатюри долучень
orig_609698.jpg  
Старий 24.01.2023, 17:40   #2894
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Президент УАФ Андрій Павелко оцінив роботу голови комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі:

«Я дуже вдячний усім нашим іноземним фахівцям, які допомагають привносити до нашого футболу європейські стандарти. Ми чудово пам'ятаємо, що наш суддівський комітет – це завжди була мафія у мафії.

Я дуже довго бачив, як усе це покоління, яке вирощували з молоком матері, не хотіло змінюватись. Були цілі династії. Я вважаю, що Лучі проводить дуже хорошу роботу.

Він є прикладом для наших молодих арбітрів, які в майбутньому очолять комітет арбітрів і виховають нових зірок. Я впевнений, що цей перехід відбудеться. Ми вдячні Лучі, що він цей перехід проводить».
Мініатюри долучень
orig_612077.jpg  
Старий 08.02.2023, 19:00   #2895
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Спортивний директор «Баварії» Хасан Саліхаміджич назвав фінансові умови, на яких мюнхенський клуб узяв в оренду у «Манчестер Сіті» Жоау Канселу.

Оренда португальського захисника до кінця сезону для чемпіонів Німеччини безкоштовна. Викуп обійдеться «Баварії» у 70 мільйонів євро, проте він не є обов'язковим.

28-річний Жоау Канселу вже встиг провести два матчі за «Баварію» (один – у Бундеслізі та один – у Кубку Німеччини) та відзначитись у них однією гольовою передачею.
Мініатюри долучень
orig_613918.jpg  
Старий 25.02.2023, 13:57   #2896
yyyyyhhh
Moderator

Типово

20-річний український захисник «Борнмута» Ілля Забарний може дебютувати за англійський клуб у березні. Про це розповів головний тренер команди Гарі О'Ніл.

«Я не знаю точних термінів, але я думаю, що це буде десь між двома та чотирма тижнями. Він не зіграє цього тижня з «Манчестер Сіті», і навряд чи він візьме участь у матчі з «Арсеналом» (4 березня – прим.), але після цього я сподіваюся, що він буде у формі та доступний.

Але все ж таки ви розумієте, при травмах є речі, з якими слід бути уважними. Надіюсь, все пройде дуже гладко, і він швидше повернеться до загальної групи.

Я знаю, що він намагається і справді хоче дебютувати. Коли він набере форму, ми можемо залучити його», - заявив О'Ніл.

Нагадаємо, Забарний перейшов до «Борнмута» з «Динамо» Київ у січні поточного року за 27 мільйонів євро, але так поки і не зіграв жодного матчу за свою нову команду. Про травму захисника збірної України стало відомо 11 лютого.
Мініатюри долучень
orig_616177.jpg  
Старий 07.03.2023, 04:09   #2897
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Ввечері 6 березня відбувся матч 26-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому «Брентфорд» зустрічався з «Фулхемом».

Глядачі побачили веселу гру, в якій було забито 5 голів. Господарі поля виграли поєдинок із рахунком 3:2.

У команди гостей знову забив Манор Соломон, ізраїльський форвард, контракт якого належить донецькому «Шахтарю». Його серія забитих м'ячів налічує вже 5 матчів.

АПЛ. 26-й тур, 5 березня

Брентфорд – Фулхем – 3:2

Голи: Піннок, 6, Тоні, 51 (пен), Йєнсен, 85 – Соломон, 39, Карлос Вінісіус, 90+9.
Мініатюри долучень
orig_617463.jpg  
Старий 13.03.2023, 11:08   #2898
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У неділю, 12 березня, у 25-му турі чемпіонату Іспанії «Барселона» на виїзді обіграла «Атлетік» з рахунком 1:0.

«Блауграна» здобула третю поспіль суху перемогу. Раніше вона перемогла мадридський «Реал» (1:0) у півфіналі Кубка Іспанії та «Валенсію» (1:0) у Ла Лізі.

Цього сезону чемпіонату Іспанії «Барселона» виграла з мінімальним рахунком вже вдев’яте, що є рекордом клубу. Рекорд Ла Ліги за цим показником – 11 перемог у сезоні.
Мініатюри долучень
orig_618339.jpg  
Старий 22.04.2023, 15:56   #2899
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Керівництво «Тоттенхема» продовжує пошуки нового головного тренера на наступний сезон. За інформацією інсайдера Ніколо Скіри, двома головними кандидатами наразі є тренер «Спортинга» Рубен Аморім і Луїс Енріке, попереднім місцем роботи якого була збірна Іспанії.

Учора повідомлялося про те, що Луїс Енріке, як і Юліан Нагельсманн, вибув із числа претендентів на посаду головного тренера «Челсі».

Нагадаємо, місяць тому «Тоттенхем» звільнив з посади головного тренера Антоніо Конте. До кінця сезону обов'язки наставника «Шпор» виконує екс-асистент Конте Крістіан Стелліні.
Мініатюри долучень
orig_623436.jpg  
Старий 12.05.2023, 11:34   #2900
yyyyyhhh
Moderator

Типово

35-річний вінгер «Ювентуса» Анхель Ді Марія висловився про можливе продовження контракту з туринським клубом.

«Почуваюся тут дуже комфортно, моїй родині дуже добре у Турині. Подивимося, що станеться у результаті. На даний момент я перебуваю у чудовій формі», - сказав Ді Марія.

Зазначимо, що у цьому сезоні Ді Марія провів за «Ювентус» 35 матчів у всіх турнірах, у яких забив 8 голів і зробив 7 асистів.
Мініатюри долучень
orig_625908.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум