![]() |
|
|||||||
| Результати опитування: Як виступить збірна України U-21 на Євро-2011 | |||
| Стане чемпіоном |
|
5 | 12,20% |
| Вилетить на стадії півфіналу |
|
8 | 19,51% |
| Вилетить на стадії чвертьфіналу |
|
10 | 24,39% |
| Не вийде з групи |
|
18 | 43,90% |
| Голосували: 41. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
#293 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 02.04.2011
Дописи: 78
|
Букмекери ставлять на Спортінг, я думаю що металісту може ще повезти, як-що забють першими і не будуть відсиджуватись в захисті, а будуть грати на збільшення рахунку, кажуть Спортінг на виїзді грає слабше. Тай по великому рахунку Металісту вже нема-що втрачати, чемпіонат для них практично закінчився, треба себе реалізовувати в лізі європи.
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Також сьогодні тримаю кулаки за Металіст.
|
|
|
#295 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 45
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Все остатня команда вилитіла з Еврокубків!!! На даний момент маємо таку ситуацію
Цитата:
|
|
|
|
|
#296 |
|
Учасник
|
Ну і як Динамо? Повний нуль, хіба що хамити вміють. Яка команда, такий і тренер, одна пара чобіт. В чемпіонаті україни виграють завдяки лояльному ставленню арбітрів і везінню, а на європейській арені Динамо рівня Молдавського Шерифа.
Ну а Карпати повністю виправдовують мої слова, які я писав декілька тижнів назад. Їхнє 50-річчя клубу в першій лізі зустрічатимуть. ПОЗОР! СТИДНО дивитись, шкода псути собі нерви, вболівайте за Металіст! Слава Українї! |
|
|
|
|
|
#297 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Ну я би так не сказав у цьому сезоні судді більше Шахтар тянуть,і три команди без бою віддали Шахті очки Зоря та Ілічівець де більшість гравців з оренди з Шахтаря ну і звісно Металург Донецьк і в сумі маємо 18 очок,проце всі знають.
|
|
|
|
#299 |
|
Учасник
|
Карпати зіграють у півфіналі кубка України з Донецьким металургом, які шанси виграти? Дивлячись на останній матч з Чорноморцем, без домовленності шансів немає. Хто дивився вчора ігру, було видно, що Карпати грають договірняк. Федецький майже заснув у своєму штрафному майданчику, коли Чорноморець атакував одним нападником, граючи в девятьох і забив гол. Просто шкода вболівальників, які усім серцем вірять у єдину команду західної України, яка вже одною ногою в першій лізі. Хоча надія ще є. Слава Українї!
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Хтось знає, 1+1 будуть кодувати на матч Баварія - Реал?
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |