![]() |
|
|
#2991 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Оголошення:
- Шукаю чоловіка. Про себе: хороша господиня, терпляча, вмію копати черв'яків, маю човен. ****** Мій дідусь казав: ' якщо у дівки є срака, а нема цицьок, то до сраки така срака!'
|
|
|
#2995 |
|
Administrator
Ukraine
|
Молодий священик, тільки що закінчив навчання, приходить до церкви.
Йому поп каже: - Іди читай проповідь! Той йде, боїться, вперше все-таки ... Інший поп його пошкодував і говорить: - Сину мій, сходи за вівтар, остаканься, і сміливо йди читати, все вийде. Ну той сходив, випив ... З ранку прокидається - башка квадратна, весь перекошений, перегаром несе ... Підходить до попа: - Святий отець, ну, як я вчора відчитав? - Ну в загальному нічого, але були деякі неточності ... - Ви хоч скажіть які, щоб я не повторювався ... - Ну, гаразд ... По-перше, я сказав остаканіться, а не ографінеться; По-друге, до вівтаря виходять на двох ногах, а не на четвереньках з криками: «йду вже нах»; По-третє, рясу в труси не заправляють; По-четверте, кадилом махають вперед-назад, а не над головою; По-п'яте, парафіянки не бляді; По-шосте, Христа розіп'яли євреї, а не менти; По-сьоме, в священному писання крім Божої Матері ніякої іншої не згадується; По-восьме, потрібно говорити не «піздец тобі грішник», а «Господь вам все простить»; По-дев'яте, було 12 апостолів, а не хуєв дюжина апездолов; По-десяте, по закінченню служби треба відпускати зі світом, а не посилати на хуй; В-одинадцяте, молитва закінчується словом «Амінь», а не словами «все пиздєць, розходимося».
|
|
|
#2996 |
|
Administrator
Ukraine
|
Військова частина. До командира
приходить сержант: - Можна на день звільнення взяти? - Можна. Але з однією умовою. Бачиш солдат траву косить? - Бачу - Так придумай шось,шоб він працював продуктивнішне. - А ви йому ше другу косу прикрутіть,шоб він в обидві сторони косив! - Добре,йди. Через півгодини ше один приходить,та ж ситуація: - А ви йому граблі ззаду привяжіть,шоб він ше й загрібав! Потім ше один прийшов: - А ви йому вила прикрутіть,шоб ше й на купки складав! Потім четвертий: - Привяжіть збоку тачку,шоб зразу вивозив! Пятий прийшов,та сама ситуація. Думав,думав - нічого не виходить. Сів на порозі,зажурився. А солдат йому: - Шо,не можеш нічого придумати? - Нє,нічого. - А ви мені ше фару на голову припіздячте,шоб я і вночі косив!!!
|
|
|
#2997 |
|
Administrator
Ukraine
|
Захотіли якось два москалі стати українцями.Прийшли вони в одне українське село,в хату де жив старий,самотній дід і питають:
-Дед как нам стать украинцами? Дід: -Бачите он ту високу гору? -Видим. -А на ній високий камінь бачите? -Видим. -Залізьте не цей камінь і крикніть"Я УКРАЇНЕЦЬ",і станете українцями. Вилізли вони на ту гору і бачать що разом на камінь не вилізуть.І один каже: -Давай ты меня подсадиш,а я вылезу и дам тебе руку и крикнем. Підсадив він його,той виліз і кричить: -Я УКРАЇНЕЦЬ!!!! Другий каже: -Давай мне руку. -Пішов нахуй.Ти москаль.
|
|
|
#2998 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Закінчують кар'єру Кріштіану Роналду, Балотеллі і Мессі. Чекають дзвінка від своїх агентів - хто куди піде догравати.
Роналду бере трубку: - Катар. 7 мільйонів в рік! За ним Балотеллі: - США. 9 мільйонів! Мессі здивовано кладе трубку: - Хлопці, а хто така Королевська?!
|
|
|
#2999 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
З життя.
Сьогодні ввечері з кумом пили каву і налагоджували ноутбук. Подзвонила його дружина і в наказовій формі "попросила", щоб він вже йшов додому. Ну кум і каже: - Треба йти, бо знесеться! - Несучка! - відповів я... Потім переглянулись і розсміялись. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |