![]() |
|
|
#3061 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Йде жінка з базару з повними торбами,перемучена
Тут з кущів вискакує мужик"зайчик" Розкриває плащ Жінка ,ой млять яйця забула купити....
|
|
|
|
#3062 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 17.12.2009
Дописи: 222
|
Стоїть мужик в Одесі на вокзалі і кричить:
-Ану віддали сумку бо буде так як у Львові!! -Я кому сказав,віддали сумку,бо буде так як у Львові! -Я останній раз кажу віддайте сумку,бо буде так як у львові!! злодії задумались,підкинули сумку мужикові,підійшли і питають: -Слухай мужик,а шо було у Львові?? -Та ніхуя не було,сумку не віддали! |
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Вихователька повела дітей на екскурсію на будівництво. Коли вони туди прийшли.
вихователька сказала: - Діти, надягніть всі каски, а то був такий випадок: хлопчик з дівчинкою прийшли на будівництво, дівчинка одягла каску, а хлопчик ні, їм на голову впало по цеглині. Хлопчик помер, а дівчинка лише засміялась і втекла. Вовочка: - А я знаю цю дівчинку, вона до цих пір бігає в касці і сміється У землян немає коштів, щоб забезпечити водою засушливі райони Землі, зате є кошти на пошуки води на Марсі. Питання: чи є на Землі розумні форми життя? Оксана Петрівна в класі: - Вовочка, провідмінюй дієслово " голосувати". - Я голосую, ти голосуєш, він голосує, вона голосує, ми голосуємо, ви голосуєте. - Вовочка, а " вони"? - А вони - срати на нас хотіли! Син запитує у батька: - Тату, а Тихий океан справді тихий? - Синку, ти що, не можеш складніших питань ставити?! - Ну гаразд... Тоді скажи, коли вмерло Мертве море? Один чоловік запитав у Сократа: - Знаєш, що мені сказав про тебе твій друг? - Почекай, - зупинив його Сократ, - просій спочатку те, що збираєшся сказати, через три сита. - Три сита? - Перш ніж щось говорити, потрібно це тричі просіяти. Спочатку через сито правди. Ти впевнений, що це правда? - Ні, я просто чув це. - Значить, ти не знаєш, це правда чи ні. Тоді просієм через друге сито - сито доброти. Ти хочеш сказати про мого друга щось хороше? - Ні, навпаки. - Отже, - продовжував Сократ, - ти збираєшся сказати про нього щось погане, але навіть не впевнений в тому, що це правда. Спробуємо третє сито - сито користі. Чи так вже необхідно мені почути те, що ти хочеш розповісти? - Ні, в цьому немає необхідності. - Отже, - підсумував Сократ, - в тому, що ти хочеш сказати, немає ні правди, ні доброти, ні користі. Навіщо тоді говорити? Вітаю з днем народження! Бажаю тобі щастя, любові, здоров'я, краси, грошей побільше, квартири, цікавої роботи, вірних друзів, РОЗУМУ, а все інше в тебе є.
|
|
|
#3064 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Поїхав Янукович з Азаровим в
Донецьк, Тай їдуть і по дорозі дитсадочок ,! Азаров до Януковича давай виділимо сюди мільйон?! Янукович -давай! Їдуть далі ,бачуть школа! Азаров -давай виділимо два мільйони?! Янукович - добре! Їдуть і по дорозі тюрма! Азаров - а сюди 150 мільйонів?! Янукович - а чому сюди 150 ,а на дитсадок і школу так мало? Азаров- а ти думаєш Юлька вийде ,вона тебе в дитсадок чи школу відправить?
|
|
|
#3065 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Чому Верховна Рада кругла?
- Де ви бачили квадратний цирк. - Тебе за що посадили? - Та так... в останій момент виявилося, що держава друкує такі ж банкноти, як і я! Туалетний папір "Москаль". Зроби собі приємно!
|
|
|
#3066 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Марина вчора втопилася в ставку
Не дивлячись на те що вона Риба по гороскопу Колода в ліжку І гівно по життю....
|
|
|
|
#3068 |
|
Administrator
Ukraine
|
У далеке, забите село приїхали
журналісти у пошуках матеріалу. Почали розпитувати у місцевого дідуся різні цікаві історії. - Пам'ятаю, одного разу у мого сусіда дружина в лісі загубилась. Ми її три дні шукали, а коли знайшли, то виїбали. - Може ви розкажете нам якусь іншу історію? - Можу іншу, одного разу у мого друга корова загубилась в лісі. Ми її три дні шукали, а коли знайшли, то теж виїбали. - Ну що ви? Не можемо ж ми таке у ефір пускати! Може ви знаєте якісь страшні історії? - Так, знаю одну. Одного разу я у лісі загубився...
|
|
|
#3069 |
|
Administrator
Ukraine
|
Ти можеш бути розумним,
інтелігентним, гарно одягненим. Але якщо ти москаль - у Львові це тобі не допоможе.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |