![]() |
|
|
#3273 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Лежить молодий солдат-
десантник із зломаною ногою в медпункті. Запитує командир частини: -Тобі ротний проводив інструктаж перед стрибком?. - Так! -І шо він сказав? -Не проєби автомат уйобіще.
|
|
|
#3274 |
|
Administrator
Ukraine
|
Сидять два хлопці в кінотеатрі і чекають початок фільму. Тут перед ними сідає здоровий лисий мужик. Один хлопець, єхидно посміхаючись, говоритьіншому:- Давай сперечаємося на полтинник, що ти не зможеш шльопнути його по лисині!Той, трохи подумавши:- А ось і зможу, давай сперечатися.Ну, посперечалися. Хлопець негайно шльопає лисого мужика по довбешці.Той офігевші озирається, типу че таке?Хлопець одразу ж:- Блін, Леха! Скока років, скока зим! Де пропадав?Лисий, почервонівши, говорить:- Який на хер Леха, ви переплутали!Лисий відвертається. Минає кілька хвилин, і перший хлопець знову:- Слабо вдруге шльопнути? Сперечаємося на сотку?- Звичайно ні, давай сперечаємося, що шлепну ще раз.Така ж ситуація, лисий вже готовий вдарити хлопця.А той у відповідь:- Блін, Леха, чо ти придурюється? Мало що ти поголився, ще й мене не впізнаєш!Лисий розсерджений піднімається і йде на передні ряди, щоб не турбували ці виродки.Проходить ще кілька хвилин:- Слабо ще раз шльопнути? Сперечаємося на 500?- Давай, сперечаємося.Хлопець піднімається, йде до лисого, не роздумуючи шльопає по лисині і кричить:- Блін, Леха! Ти, виявляється, тут сидиш, а я там вже півгодини одного за * буваю.
|
|
|
#3277 |
|
Administrator
Ukraine
|
Анекдот з життя математиків. Про
комбінаторику. Наука така, перестановки там всякі, поєднання та інша нісенітниця. Приходять до професора два студенти іспит здавати. З комбінаторики. У ті ще часи. Додому прийшли до професора. Здавали, здавали, за картами засиділися, за кістьми гральними. Стемніло, довелося спати укладати у професорській трикімнатній квартирі. В одній кімнаті - два студенти, в іншій - професор з дружиною, у третій - професорська дочка. Прокидається студент, думає, а хулі я з цим придурком лежу, піду-но професорську доньку відвідаю. Зирк в одну кімнату - дві голови з- під ковдри стирчать, ну то професор з дружиною, глядь до іншої - одна голова. Донька! Шурх до неї під ковдру, сплять. Не спиться і професору. Встає серед ночі, дай, думає, до доньки перелягу, мало що від цих бовдурів чекати. Заглядає в одну кімнату, дві голови, - ага, студенти, в іншу - одна, дочка, не інакше. Стриб - спить. Ну, тута і другий студент прокинувся, і, як ви вже здогадалися, відправився по стопах одного, на пошуки професорської доньки. Ранок. Прокидається професор. Один. У кімнаті студентів. Хм ... Заглядає в одну кімнату - там студент з донькою, в іншу - студент з дружиною. Чеше ріпу: - Скільки років викладаю комбінаторику, але таких блядських перестановок ще не бачив!
|
|
|
#3279 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вчителька запитує у дітей:
- Що можна получити від курки? Таня: - М’ясо. - А ще? - Не знаю. Петрик: - М’ясо. - А ще? - Не знаю. Вовочка: - М’ясо. - А ще? - Не знаю. - Ну ти на чому спиш? - На валянку. - А тато? - На другому валянку. - А дідо? - На подушці. - А якщо подушку розірвати що можна отримати? - Піздюлів від діда можна отримати Амереканська делегація на ракетній станції.Їм все показують, розказують. Тут прибігає старшина: -Хто валянка на пульт кинув?Я питаю хто кинув? Амереканець: -А в нас в америці ніхто б не кинув валянка на пульт. Старшина: -Вашій америці, вашій америці...Немає вашої америки!Хто кинув валянка на пульт?
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |