![]() |
|
|
#3372 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Говорить якось Азаров Януковичу:
- Ти, Вітьок, зовсім ботанік став, не відпочиваєш зовсім. Йдемо краще відтянемося! В бар зайдемо, вип’ємо. Ну там дівчат знімемо, потра***мось. -Що, прямо при дівчатах? Слово "любов" придумали москалі, щоб не платити за секс!
|
|
|
#3373 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Зловили англієць, француз і українець на безлюдному острові золоту рибку і вона каже:
- Загадуйте кожен по бажанню, - і тут англічанин бігом говорить: - Давай мені стакан віскі та додому верни. Німець каже: - А мені пляшку вишуканого французького вина та теж додому верни. Ну українець вже залишившись сам і каже: - А мені ящик горілки та тих двох верни... Змія сміється зі слона: - ха, член на морді! Слон у відповідь: - ха, морда на члені!!! ![]() Щоденники марсіанина: 14.11.2012 Прилітали американці. За допомогою своїх супер- технологій зламали наш бункер за 4 години. Роздали всім гамбургерів. Було смачно, але вистачило не всім – засмажили американців. 14.12.2012 Прилітали японці. За допомогою своїх нано-технологій зламали наш бункер за 2 години.Роздали всім суші. Було смачно, вистачило не всім – з’їли японців. 14.01.2013 Прилітали українці. За допомогою лому і якоїсь відмички зламали бункер за 2 хвилини. Роздали всім стусанів за те що самі не відчинили. Було не смачно, але вистачило всі-і-ім!!! - Мама, я вчора знайшов телефон. - І що ти зробив? - Я його викинув. - Чому? - Тому що у нього не було кнопок і ззаду було намальовано відкушене яблукo Жінка - чоловікові: - Любий, як ти і говорив, я поспілкувалась з нашою дочкою на рахунок любові, сексу, їй же скоро п"ятнадцять. - Ну і як? - Згоряю від нетерпіння попробувати все про що вона мені розказала! Політична коломийка: Посадив гуцул смереку, а виросла туя Ще не мали в президентах ми такого... хлопа. Українець в американській бані помилково сів на гарячий камінь. Крик, мати... До нього підходить американець: - Speak English? - Та нє, спік сраку! Міністерство освіти України запропонувало перейменувати колонію, де сидів Янукович, в ліцей по підготовці юних політиків. |
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Administrator
Ukraine
|
Сільський ранок, прокидаються мешканці двору, господиня порається.
Прокидається корова: - Му-у-у! - Що, Ластівка, бика хочеш? Прокидається свиня: - Хрю-хрю ... - Що, Хавронушка, кнура хочеш? Прокидається донька: - О-ох! - Доброго ранку, доню! - Ех, мамо! До всіх по-людськи, а мені - так "добрий ранок"! . .
|
|
|
#3376 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Для чого в Китаї побудували Китайську стіну?
- Щоб китайці з країни не повипадали. Одна білочка одного разу попробувала пиво і зрозуміла для чого все життя збирала горішки.
|
|
|
#3377 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Зустрічаються дві подруги, та одна каже іншій:
- Уявляєш, вчора переспала з чоловіком Одарки. - Та ти що?! І як він?! - Чудово! Я взагалі не розумію, як вона може зраджувати цій прекрасній людині! - От бачиш, я тобі давно казала, що у ліжку він набагато краще твого чоловіка. А ти мені не вірила ... "Кафедра сечовипускання та каловиделенія" (напис на дверях студентського туалету) - Не шкодуєш, що заміж вийшла? - Та що ж я не людина ?! ... Шкода його звісно ... - Любий, забий гол у мої ворота! - Ну, тоді візьми до рота свистка, й гра почнеться. - Ой, Оксана, ти не повіриш! Їхала сьогодні у метро, й відразу троє молодих людей встали й поступилися мені місцем. - Ну і як, ти вмістилася?
|
|
|
#3378 |
|
Administrator
Ukraine
|
Дівчина, яка стояла на трасі Київ-Чоп знала собі ціну.
|
|
|
#3379 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
У сім’ї суперечка, хто піде за
сином у садок. Чоловік: – Я тобі шубу подарував? – Подарував! – Зимові чоботи подарував? – Подарував! – Ну ось і йди за сином! – А чому не ти? – У чому? В шкарпетках і з пінкою для гоління? Лабораторна робота з хімії. Учитель запитує учнів: - Машенька, якого кольору в тебе вийшов розчин? - Червоного, Марія Іванівна! - Малодець, п'ять. А в тебе, Петрику ? - Фіолетового, Марія Іванівна! - Молодець, Чотири. А в тебе, Вовочка? - Чорного! - Вовочка, два! Клас, лягай! Заходить п’яний студент до приймальної комісії на екзамен, і тримаючись за парту питається: - А ви в п’яного студента екзамен приймете? - Так! - А в дуже п’яного? - Ну, добре. - Хлопці! Заносьте Петра. - Які три слова найчастіше зустрічаються по всьому світу? - Я тебе люблю? - Made in Chinа. |
|
|
|
|
|
#3380 |
|
Administrator
Ukraine
|
Небита жінка , що неклепана коса ... =)
Жінки схожі на банки с концервами. Один мужик відкриє а інші потім їдять.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |