SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.07.2011, 17:19   #331
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Динамівський "тридцятник"

25 липня 2011

Континентальний турнір №1 вперше відчинив двері для «блакитно-білих» у сезоні-1967/68. Стартовий матч одразу став легендарним: у Шотландії, в Глазго кияни переграли місцевий «Селтик», який на той момент був чинним володарем Кубка європейських чемпіонів. Наводжу протокол тієї гри, взятий зі статистики москвича А.Яковлєва:

«Селтик» (Глазго, Шотландія) – «Динамо» (Київ) – 1:2 (0:2).
20 вересня 1967 року. Глазго. Стадіон «Паркхед». 70000 глядачів.
Суддя: К.Ченчер (ФРГ).
«Селтик»: Симпсон, Крейг, Джеммелл, Мердок, Макнейл, Кларк, Джонстон, Уоллес, Чалмерс, Оулд, Леннокс.
«Динамо»: Рудаков, Щегольков, Соснихін, Левченко, Круликовський, Турянчик, Бишовець, Сабо, Медвідь, Серебряников, Пузач.
Голи: Леннокс (61) – Пузач (3), Бишовець (30).
Попереджений: Джеммелл (у 2-му таймі, за грубу гру проти Сабо)

Так ось, нині матчем із казанським «Рубіном» київська команда започатковує для себе 30-й (!!!) сезон у головному футбольному змаганні Європи для клубних команд. Аби вболівальник оцінив велич оцього досягнення, наведу реєстр клубів, які найчастіше брали участь у турнірі, котрий із 1992 року має назву «Ліга чемпіонів» (тут використовується статистика француза Жерома Фобераса):

42 сезони – «Реал» (Мадрид, Іспанія)
31 – «Бенфіка» (Лісабон, Португалія)
30 – «ДИНАМО» (КИЇВ, УКРАЇНА), «Рейнджерс» (Глазго, Шотландія)
29 – «Андерлехт» (Брюссель, Бельгія)
28 – «Аякс» (Амстердам, Голландія), «Баварія» (Мюнхен, Німеччина)
27 – ЦСКА (Софія, Болгарія), «Селтик» (Глазго, Шотландія)

Примітка до реєстру: всі дані подано з урахуванням сезону 2011/12 рр.

Володимир Баняс, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ)
Старий 25.07.2011, 18:17   #332
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

УЄФА оголосив кандидатів на звання найкращого гравця Європи сезону 2010/11

Гравці "Барселони" Хаві та Мессі, а також Кріштіано Роналдо з "Реала" претендують на звання найкращого гравця Європи сезону 2010/11 років.

Про таке рішення журі, складеного з 53 журналістів, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Вирішальний раунд голосування відбудеться 25 серпня в Монако під час жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонов-2011/12.
Старий 25.07.2011, 19:06   #333
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Фернандіньо викликано до збірної Бразіліі

Одного представника Шахтаря в команді Мано Менезеса замінив другой.
10 серпня бразильці зіграють у Штутгарті зі збірною Німеччини. Замість Жадсона, який прийняв участь у Копа Америка, в розташування Селесао з Донецька відправиться Фернандіньо.

Воротарі: Жуліо Сезар, Віктор;
Захисники: Дані Алвеш, Майкон, Андре Сантос, Лусіо, Тьяго Сілва, Давид Луїс, Деде;

Півзахисники: Лукас Лейва, Рамірес, Еліас, Ральф, Луїс Густаво, Ганс, Лукас, Фернандіньо, Ренато Аугусто;

Нападники:
Неймар, Пато, Робіньо, Фред, Жонас.
Старий 26.07.2011, 08:39   #334
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Валерій Газзаєв: "Аланії" потрібен новий стадіон "

У понеділок УЄФА дозволив проведення в столиці Північної Осетії матчу 3-го відбіркового раунду Ліги Європи "Аланія" - "Актобе". Нагадаємо, що гра відбудеться у четвер, 28 липня, о 20:00.

- Хочу привітати всіх наших уболівальників з тим, що справедливість восторжествувала, - сказав президент "Аланії" Валерій Газзаєв. - УЄФА прийняв зважене рішення, і Владикавказ після більш ніж десятирічної перерви знову побачить матч євротурніру. УЄФА - організація досить консервативна, і в тому, що там поміняли попереднє рішення, величезна заслуга російського футбольного керівництва та керівництва Північної Осетії.

- Можете назвати приблизний обсяг робіт, який довелося зробити, щоб усунути недоліки, що викликали зауваження комісій УЄФА?

- Раніше наш стадіон вимогам УЄФА задовольняв, але останнім часом вони посилилися, особливо в плані безпеки глядачів. Довелося заново забетонувати перегородки між секторами, до двох виходів в огорожі з сіткою, що відокремлює поле від трибун, додати ще чотири - на випадок евакуації глядачів при пожежі. Знадобилося удосконалити роздягальні, кабінети делегата матчу і допінг-контролю, багато чого зробити заново. Інспекція зайвий раз переконала в тому, що нам необхідний новий сучасний стадіон. Його будівництво і так було вже заплановано - адже нинішньому "Спартаку" майже 56 років.
Старий 26.07.2011, 11:12   #335
sacha
Передовик

Типово

Юрій Сьомін: "Рубін" робить ставку на надійну гру в обороні"

25 липня 2011

«Динамо» – «Рубін». Передматчева прес-конференція

Традиційно для матчів єврокубків, напередодні домашнього поєдинку 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА між «Динамо» та казанським «Рубіном» із представниками ЗМІ поспілкувався головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін та капітан команди Олександр Шовковський.

- Підготовка до цього матчу проходила через ігри чемпіонату. Безпосередньо до майбутнього поєдинку стали готуватися, коли дізналися підсумки жеребкування, – цікавилися, як грає «Рубін», переглядали матчі. Але більше уваги, як завжди, приділяли собі. Усі живі-здорові та сповнені бажання зіграти завтра. Мені тільки доведеться визначити склад.

- Чи стежили ви за протистоянням клубів дворічної давнини? Що змінилося відтоді?

- Так, я дивився матчі. Минув час, і, звичайно, відбулися великі зміни. По «Динамо», напевно, краще ви скажете. У «Рубіна», на мій погляд, також значні зміни – казанці стали більше грати в пас, контролювати м'яч. Основна ставка робиться на гру в обороні, де діють дуже надійно.

- Чому не було включено до заявки на Лігу чемпіонів Карлоса Корреа?

- Сьогодні одна заявка, завтра – інша. Тим паче, до офіційної можна ще робити дозаявки.

- На які особливості гри «Рубіна» ви звертали увагу?

- Я вже сказав – хороші дії в обороні, непогано контратакують. У них багато дуже хороших якостей, які ми обов'язково врахуємо, але в першу чергу маємо показати свою найкращу гру.

- Який стан Гусєва? Чи готується до гри Мілевський?

- Готуються всі.

- Як ви реагуєте на висловлювання Мирчи Луческу, який на прес-конференції після поєдинку «Шахтаря» з «Карпатами» встиг обговорити всі забиті м'ячі в матчі «Динамо» та «Оболоні»?

- Я ніколи не реагував на подібні речі, але зараз відреагую. Є дві зацікавлені команди, «Динамо» та «Оболонь», і третя сторона – судді. Їхня бригада розбирала суперечливі моменти впродовж півтори години після матчу, і поставили ідеальну оцінку асистенту-жінці (Наталії Рачинській – прим.). Вона відсудила блискуче, за правилами ФІФА. Завжди, якщо суперечливий епізод, дають перевагу атакуючій команді. Що стосується Луческу, то завжди говорять – «двоє б'ються, а третій не лізе». Нехай краще розповість, чому у фіналі Кубка України зупинили вихід Шевченка віч-на-віч із воротарем, або про матч своєї команди з «Карпатами». Нас не потрібно чіпати, ми самі розберемося. Я ставлюся до нього з великою повагою, але з його боку це некоректно. За суддівський комітет відповідає Колліна, і він у всьому розбереться. Оскільки судді отримали за матч ідеальну оцінку, значить, усе було справедливо.

- Відразу після жеребкування ви казали, що шанси команд – 50 на 50. Зараз ви дотримуєтеся такої ж думки?

- Чого зараз говорити про шанси? До матчу вони завжди однакові. Дві хороші команди, які на цьому етапі склали найсильнішу пару.

- У протистоянні з Курбаном Бердиєвим у вас перевага. Можете назвати його зручним візаві?

- Я би так не сказав. Та й у статистиці особливо не обізнаний.

- Ваші команди провели 11 очних матчів, і ви лише в двох поступилися...

- Дай Боже, щоб і завтра успіх був на боці моєї команди.

- Олександре, з яким настроєм команда підходить до матчу?

- Перед початком турніру перед нами було поставлено завдання, і з нетерпінням чекали на ім'я суперника на цьому етапі. Звичайно, ми пам'ятаємо ті нелегкі ігри, які були з «Рубіном». Знаємо сильні якості суперника, але з оптимізмом дивимося в майбутнє й із нетерпінням чекаємо на завтрашню гру.

- Браун встиг знайти взаєморозуміння з партнерами?

- Річ у тому, що футбол – гра інтернаціональна, і його принципи однакові, незалежно від чемпіонату. Так, є певні нюанси, але в нас у команді багато гравців, які допомагають йому облаштуватися як у побуті, так і на футбольному полі. Можу з упевненістю сказати, що він почуває себе дуже затишно й комфортно в нашій команді.

- Юрію Павловичу, ви хотіли бачити в команді форварда таранного типу. В результаті було придбано Ідейє, але в матчі з «Олександрією» він, приміром, уникав єдиноборств. Його прихід дозволить вам реалізувати тактичні задумки?

- Ми купуємо футболіста, а не борця, – спритного, який може прийняти м'яча. В іншому випадку ми би запросили борця самбо (посміхається).
Старий 26.07.2011, 15:15   #336
sacha
Передовик

Типово

"Дніпро" і "Рубін" цікавляться форвардом збірної Парагваю
Іспанський клуб Еркулес ,який залишив Прімеру і зараз на грані банкуртсва ,продасть свого форфарда Нельсона Хаедо Вальдеса.

29-річним парагвайцем цікавляться такі клуби ,як Малага ,Севілья,Хетафе,Еспаньол,Болонья.

Більш вигідні пропозиції клуб отримав від таких команд ,як:Віган,Фулхем,Саутгемптон,Дніпро та Рубін.

Нагдаємо ,Вальдес грав у таких клубах ,як Вердер та дортмундська Борусія.
Старий 26.07.2011, 15:36   #337
sacha
Передовик

Типово

Ворскла знижує ціни на білети.

Низка присутність вболівальників в домашньому матчі Ліги Європи проти Гленторана заставила руководство Полтавского клуба перег ціновую политику.
Офіциальний сайт Ворскли інформує, что самий дорогий квиток на поединок третього кваліфікационного раунда Ліги Європи проти Слайго Роверс буде коштувати 70 гривень, а самий дешевий - 25. В той же час диапазон цін на матч проти Гленторана складав від 40 до 100 гривень.

Востаннє редагував sacha: 26.07.2011 о 15:40.
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.07.2011, 16:16   #338
sacha
Передовик

Типово

Батиста більше не тренер збірної Аргентини
Серхио Батиста

Невдалий виступ збірной Аргентини на Копа Америка привело до відставки Серхио Батисти.
Старий 26.07.2011, 17:14   #339
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

ФІФА відмовила Арсеналу

Справа в тому, що лондонці мали намір випробувати технологію визначення гола під час Emirates Cup.
Традиційний передсезонний турнір пройде в останніх числах липня на стадіоні Канонірів. Участь у дводенному змаганні візьмуть, окрім господарів, Бока Хуніорс, ПСЖ і Нью-Йорк Ред Буллс.

Арсенал хотів поексперементувати на цьому турнірі з технологією визначення голи, але не отримав відповідного дозволу від ФІФА. Нагадаємо, результати офіційного тестування різних систем, санкціонованого ФІФА, будуть відомі в липні 2012 року.

"Я можу зрозуміти їх рішення. З іншого боку, ФІФА показує, що вони не проти перспективи впровадження технології. Думаю, на наступному ЧС вона точно буде. Якщо з 100 рішень з 95-ти будуть вірними замість колишніх, скажімо, 85-ти, то необхідно використовувати технологію Я б волів, щоб вона допомагала визначати не тільки перетину м'ячем лінії поля, але це перший крок ", -. заявив із цього приводу Арсен Венгер.
Старий 26.07.2011, 18:54   #340
sacha
Передовик

Типово

Тренер донецького футбольного клубу «Шахтар» Мірча Луческу заявив пресі, що не довіряв би суддівство у футбольних матчах жінкам, адже ті «сентиментальні». Експерти в Києві піддали таку оцінку критиці.

Дослідниця гендерних питань з Києво-Могилянської Академії Тамара Марценюк називає висловлювання наставника «Шахтаря» сексистським, оскільки воно може означати дискримінацію за статтю на ринку праці, чим є також і сфера футболу.

Приводом стали ці слова Мірча Луческу: «Я б все ж не ставив жінок судити матчі, тому що вони занадто сентиментальні, а через це, можливо, починають допомагати комусь». Так він прокоментував матч поміж «Динамо» й «Оболонь», що закінчився з рахунком 4:0. Луческу заявляє, що як мінімум два голи тоді були забиті з офсайду. На погляд головного тренер «Шахтаря» помічниця головного судді (їх ще називають «лайнсмени») Наталя Рачинська припустилася помилок, бо вона – жінка: «Жінки починають, можливо, через сантименти трохи допомагати одній з команд. По-іншому мені пояснити складно, коли два метри поза грою», – сказав він.

Такі «сексистські заяви» сприяють формуванню нетерпимого ставлення до жінок у професійному футболі, який традиційно вважається «чоловічою» територією, підкреслює соціолог Марценюк. «Позитивні тенденції до залучення жінок у футбольну сферу, які проводить Федерація футболу України, зводяться нанівець, коли всесвітньо відомі тренери на зразок Луческу надають сексистські коментарі», – нарікає експерт.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:14.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум