![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Говоримо на різні теми!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Torrents.ru - Закрито! ![]() "Доменне ім'я torrents.ru було закрито слідчими органами в рамках розслідування кримінальної справи відносно москвича, який поширював через цей домен контрафактну програму "Autodesk AutoCAD", повідомляє СКП. "За даними слідства, 26 січня 2010 житель міста Москви за грошову винагороду в розмірі 1,5 тис. рублів записав на жорсткий диск ЕОМ контрафактну програму Autodesk AutoCAD російська версія, авторські права на яку належать компанії Autodesk, вартістю понад 106 тис. рублів", - говориться в повідомленні на сайті СКП РФ. Слідчі з'ясували, що "за допомогою веб-сайту з доменним ім'ям torrents.ru неодноразово здійснювалося розповсюдження шкідливих програм і контрафактних примірників творів, що тягне за собою порушення авторських прав компаній Autodesk AutoCAD, ЗАТ "1С" та інших законних правовласників у великому і особливо великому розмірах". "З метою вжиття заходів щодо усунення обставин, що сприяють вчиненню злочину, запобігання вчинення подібних злочинів, встановлення причетності до скоєння даних злочинів власників доменного імені, у порядку ч.2 ст.158 КПК РФ органами слідства внесено подання про призупинення делегування доменного імені torrents.ru на час проведення попереднього слідства, повідомили у відомстві. Як повідомляла газета Взгляд, найбільший російський сервер торрентів Torrents.ru в четвер вимушено змінив ім'я: російський реєстратор доменних імен "Ру-Центр" припинив делегування домену власникам сайту. Це було зроблено за поданням Чертанівської міжрайонної прокуратури, що стало першим подібним випадком в російській історії. Робота трекера була відновлена на іншому домені за адресою rutracker.org. Проте, станом на 14.25 за київським часом 19 лютого, rutracker.org також не відповідає на запити. Torrents.ru, як і багато подібних сервісів, раніше неодноразово стикався з претензіями щодо авторських прав на розміщені за допомогою трекера матеріали. У більшості випадків такі претензії вирішувалися без залучення правоохоронних органів шляхом видалення нелегального контенту. Зокрема, на ресурсі правовласникам видавався обліковий запис з правом закривати роздачі, де поширюються матеріали з їх контентом. Тому причина, з якої вжиті настільки радикальні заходи відносно ресурсу, незрозуміла."
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 14.10.2013 о 20:51. |
|
|
|
|
|
#331 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Російський телеканал фальсифікує послідовність подій на Євромайдані в Киеві
Цитата:
|
|
|
|
#332 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Учені назвали продукти, за допомогою яких можна трішки порозумнішати...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Американські вчені з'ясували, які продукти стимулюють роботу мозку і підвищують розумову працездатність. Як відомо, інтелект можна розвинути з часом. Однак правильне харчування також впливає на його розвиток, пише РБК Daily. Після проведених досліджень було знайдено всього чотири види продуктів, які найкорисніші для мозку. На перше місце було вирішено поставити жирну рибу. У таких сортах риби у великій кількості міститься омега-3 , а , як відомо , ця кислота бере участь у виробленні сірої речовини в головному мозку. Рибу рекомендується споживати 1-2 рази на тиждень. На другому місці знаходяться молоко і будь-які молочні продукти. Компоненти молочних продуктів легко засвоюються клітинами мозку, і обмін речовин в них поліпшується, що позитивно позначається на інтелектуальних здібностях людини. Це було доведено експериментально: у людей, що регулярно вживають молоко, поліпшувалися показники пам'яті та логічного мислення. Бобові опинилися на третьому місці. Вони є джерелом фолієвої кислоти і вітаміну В. Ці речовини не покращують показники інтелекту, але вони впливають на найважливішу функцію розумової діяльності - зміцнюють пам'ять. На четвертому місці - томати. Вони містять лікопін (антиоксидант) , який нейтралізує негативну дію вільних радикалів на мозок. До речі, вчені довели , що при термічній обробці вміст у томатах цієї речовини лише зростає. Лікопін сприяє очищенню і оздоровленню організму, відновленню клітин, омолодженню шкіри.
|
|
|
#333 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Чому японці не їдять виделкою і ложкою?
Цитата:
|
|
|
|
#334 |
|
Передовик
Ukraine
|
У Мордовії поклоняються древньому дубу....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Відгомони первісних вірувань мордви досі діють : люди з усієї республіки , та й з інших регіонів Росії , їдуть до стародавнього дубу , досі росте в частіше Сімкінского природного парку. Багато хто впевнений , що саме дуб допоміг їм народити дитину , зберегти здоров'я і стати щасливими. На землі чимало місць , яким приписують властивості , що порушують закони природи , або втручання божественних сил. Мордовія не виняток. Далеко за межами республіки відомий древній дуб в Большеберезниковского районі , на думку місцевих жителів , що володіє цілющими властивостями і що зціляє від безпліддя. Цьому дереву більше 600 років . Народна поголоска говорить , що воно допомагає народити здорових дітей , зберегти сімейне щастя і виконує різні заповітні бажання . Дуб росте в Сімкінском природному парку Мордовії і не тільки став місцевою пам'яткою , але навіть офіційно отримав статус пам'ятника живої природи Росії . - Про цей дубі я дізналася , коли в технікумі вчилася. Ми з сестрою загадали бажання там , і вони сповнилися ! Зараз я продовжую відвідувати дуб щороку і чоловіка з собою беру. Прошу здоров'я і щастя для сина. А хто не вірить , нехай поїде до дуба і перевірить ! Валентина Олександрівна , мешканка Саранська У часи Хрещення мордва категорично відмовлялася приймати чужу віру (хоча тепер вважається найбільш християнізованим народом Поволжя. - Ред.) . Для здійснення язичницьких обрядів їм доводилося вибирати таємні місця. Саме біля цього дерева народ звертався до своїх богів , проводив моління і магічні обряди , здійснював жертвопринесення. Очевидно , що тоді й зародилася віра в особливі властивості цього місця і зростаючого на ньому дерева. - У нас з чоловіком довго не було дітей , хоча в шлюбі ми були вже давно. Почали подумувати про те , щоб усиновити дитинку з дитячого будинку , але сусідка розповіла про цей чудотворний дуб в Березниках . Ну я потай від чоловіка поїхала туди . Приїхала я рано вранці , довелося трохи поблукати і пошукати його . Я присіла до дуба , поговорила з ним , про себе звичайно ж . Зав'язала стрічку , помацала гілки дерева , заглянула в дупло , попрощалася з ним. Десь через три тижні я вирішила в черговий раз зробити тест на вагітність , і тут я здивувалася : дві смужки. Побігла відразу до лікаря , він підтвердив мою вагітність. Маргарита Жамкова , мешканка Саранська У центрі величезного стовбура знаходиться дупло у вигляді жіночого лона . Нижні гілки дерева обвішані сотнями стрічечок , хусточок , мотузочок . Кожна стрічка - чиєсь бажання . За словами очевидців , для спілкування з дубом потрібно залізти в дупло і вимовити заповітне бажання . Сімкінскій парк відомий далеко за межами республіки. Сюди приїжджають з усіх куточків країни , про що свідчать номери машин у території заповідника. Самостійно знайти дуб нелегко , тому приїжджі наймають місцевого жителя в провідники. Це дає невеликий прибуток селянам . - Здорові діти - це , звичайно, може , і чудеса , але ось його вік - це точно диво. Дубу скоро вже 600 років! Майже всю нижню кореневу основу займає дупло - дуже дивно , як дерево продовжує зростати. І люди , що приїжджають до нього з усієї країни , багато шкоди з собою несуть : кожен намагається шматочок відколупнути і з собою відвезти. Але цей богатир все витримує і росте! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#335 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Темна і світла Україна...
Цитата:
|
|
|
|
#336 |
|
Передовик
Ukraine
|
Як легко покращити зір...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Наш зір найважливіший засіб спілкування зі світом навколо нас. З п'яти органів чуття, зір є домінуючим і найбільш інформативним для нас. Тим не менш, багатьом людям потрібні окуляри чи контактні лінзи. Поганий зір обумовлений багатьма факторами, в тому числі і дефіцитом поживних речовин протягом усього життя, починаючи з розвитку дитини в утробі матері. Інші фактори: недотримання зорового режиму, генетичні фактори, також відіграють важливу роль у погіршенні зору, зазначає visium.com.ua. За деякими даними, нехватка вітаміну А - основна причина погіршення зору. Інші фактори, що впливають на зір: 1. Тривалий перегляд телевізійних програм і робота за комп'ютером. 2. Читання при надмірному або недостатньому освітленні. 3. Генетичні чинники. 4. Алкоголізм впливає на зір у зрілому віці. 5. Погане харчування. Поганий зір можна поліпшити за допомогою суворої дієти! 1. Дієту, багату вітаміном А, необхідно дотримуватися протягом усього життя. Вона повинна складатися з кольорових овочів і фруктів, таких як банани, папайя, морква, шпинат, брокколі, капуста, гарбуз і манго. Риба, молочні продукти, печінка, яєчний жовток, також допомагають поліпшити зір. Риба містить амінокислоти, які необхідні для здоров'я очей. 2. Риб'ячий жир багатий омега-3 жирними кислотами, які корисні для очей. Спробуйте включити тунець, сардини, макрель і лосось у ваш звичайний раціон. 3. Щодня вживайте невелику кількість родзинок або арахісу. 4. Їжте салат-латук або пийте сік з його листя. 5. Регулярне споживання продуктів, багатих вітаміном С: гуава, аґрус, апельсин, лимон, помідори, допомагає запобігти катаракти та інших захворювань очей у літньому віці. 6. Також рекомендується вживати сухофрукти, горіхи і насіння. 7. Продукти, багаті сіркою - цибуля, часник, каперси, цибуля-шалот допоможуть поліпшити зір. 8. Деякі трави, такі як: петрушка, орегано і куркума, також принесуть користь вашим очам і допоможуть відновити зір. Зрозуміло, що однією з очевидних причин погіршення зору є тривала робота за комп'ютером (і іншими технологічними засобами). Це один з головних недоліків сучасних технологій. Тому щоб поліпшити зір, перше, що необхідно зробити, це змінити звички, встановити пріоритети і дотримуватися зорового режиму, відповідно віку. Освітлення при роботі на близькій відстані має бути достатнім і рівномірним. У темний час доби використовувати два джерела світла: загальний і який освітлює робочу поверхню (для правшів —ліворуч, для лівшів —праворуч). Потужність лампи рекомендується в межах від 60 до 80 ват. У сонячні дні надлишок сонячних променів створює на робочому місці сонячні відблиски, сліпить очі і цим заважає працювати. Для захисту від прямих сонячних променів можна користуватися легкими світлими шторами або жалюзі. Відстань між очима і робочою поверхнею повинно бути 30-35 см. Бажано не працювати на близькій відстані перед сном або при сильній втомі, так само не варто цього робити відразу після сну (необхідно почекати хоча б 1 годину). Окуляри та контактні лінзи є найпопулярнішим рішенням для тих, хто хоче поліпшити зір. Але, в той же час, існує безліч вправ для очей, а також спеціальне апаратне лікування для дітей, яке допомагає поліпшити і відновити зір. Ми повинні розуміти, що бувають ситуації, коли окуляри й контактні лінзи є обов'язковими. Існують хвороби очей, при яких окуляри просто необхідні, але є деякі проблеми, з якими можна боротися природними засобами. На сьогоднішній день є безліч видів спеціальних гімнастик для очей. Приклад однієї з них: 1. Швидко моргайте протягом 1-2 хвилин, не напружуючи повіки. 2. Міцно примружтесь на 3-5 секунд, а потім відкрийте очі на 3-5 секунд. Повторіть 7 разів. 3. Стоячи біля вікна, спочатку зосередьтеся на предметі, що знаходиться близько від очей (це може бути мітка на склі), а потім переведіть погляд на віддалений об'єкт. Повторіть 10 разів. 4. Трьома пальцями кожної руки легко натисніть на верхню повік. Через 1-2 секунди зніміть пальці з повік. Повторіть 3 рази. 5. Переміщайте погляд у різних напрямках (по колу в одну і в іншу сторону, вісімкою і т.д.) Вправи знімають втому, полегшують зорову роботу на близькій відстані, покращують кровообіг, зміцнюють м'язи очей. Після виконання кожної вправи закрийте очі і дайте їм відпочити протягом хвилини. Виконувати вправи для очей рекомендується не менше двох разів на день.
|
|
|
#337 |
|
Передовик
Ukraine
|
Росія викручує руки ще одній державі, змушуючи її вступити з нею в союз..
19.12.2013 00:51 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Киргизстан відмовився вступати в Митний союз на запропонованих Кремлем умовах. "Ми підемо шляхом, який відповідає інтересам громадян Киргизстану". Так прокоментував сьогодні, 18 грудня, президент країни Алмазбек Атамбаєв прийняття "дорожньої карти" з приєднання республіки до Митного союзу, передає haqqin.az з посиланням на expert.ru. Він підкреслив, що хоча у Киргизстану мало альтернатив запропонованому варіанту співпраці, але країна приєднається до Росії, Бєларусі та Казахстану тільки в тому випадку, "якщо будуть виконані вимоги Бішкека". "Невже ви не знаєте мене досі? "Продавити" мене на щось на шкоду країні - неможливо. Ми вступимо до Митного союзу тільки за умови, якщо будуть виконані наші вимоги. А шантажувати Атамбаєва неможливо, надто я загартувався. У нас вибір малуватий, але ми підемо тільки тим шляхом, який влаштує киргизів і захистить наші інтерес", - заявив президент 16 грудня 2013 на підсумковій прес -конференції. Таким чином, заява президента Киргизстану стала першим відкритим визнанням, що Кремль вдається до шантажу, аби примусити країни колишнього СРСР вступити до Митного союзу. До цього президенти України та Вірменії воліли дипломатично заперечувати наявність тиску на них з боку Москви. Раніше перший віце-прем'єр Киргизстану Джоомарт Оторбаєв повідомив, що "дорожная карта" вступу Киргизстану до Митного союзу була затверджена Євразійською комісією в листопаді поточного року без участі киргизької сторони і в такому вигляді цей план офіційний Бішкек не влаштовує. Експрес онлайн
|
|
|
#338 |
|
Передовик
Ukraine
|
Президент Литви не поїде на Олімпіаду до Путіна через тиск на Україну...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Президент головуючої в Європейському Союзі Литви Даля Грибаускайте заявила, що не поїде на відкриття Олімпійських Ігор в Сочі через стан з правами людини в Росії, а також економічний і політичний тиск Росії на Литву і учасників «Східного партнерства», зокрема Україну. Про це Президент Литви заявила в кулуарах саміту Європейського Союзу у Брюсселі, лідери якого мають серед іншого обговорити і ситуацію в Україні, повідомляє УНІАН. «Дивлячись на стан з правами людини в Росії, дивлячись на ставлення до «Східного партнерства» - коли чинився економічний та політичний тиск протягом останніх місяців щодо України, Грузії, Молдови... Пам`ятаючи, що економічний тиск і далі чиниться на Литву - я не бачу політичної можливості поїхати на сочинську Олімпіаду», - сказала литовський лідер. Олімпійські Ігри в Сочі мають відбутися в лютому 2014-го року. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#339 |
|
Передовик
Ukraine
|
У 2014 році Інтернет може зникнути...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У середу на прес-конференції провідний експерт компанії «Лабораторія Касперського» Олександр Гостєв заявив: у 2014 році Інтернет може змінитися розрізненими національними мережами, локалізованими до закордонних ресурсів, тобто зникнути в звичайному розумінні. Причина – різке зростання хакерських атак, а також відповідні обмеження законодавства. До того ж зростає недовіра користувачів до надійності Інтернету. Як зазначив експерт, раніше така замкнутість Мережі була характерна тільки для Китаю. Проте сьогодні в багатьох країнах, також і в сусідній Росії, готується законодавство про заборону експлуатації зарубіжних ресурсів в деяких випадках, що неминуче призведе до технічних заборон. Передбачається також пожвавлення злочинного співробітництва великих компаній з кіберзлочинцями для отримання економічних переваг. Очікується активація хакерських атак на виробників софтверних продуктів, особливо мобільних платформ Android. Проведені «Лабораторією Касперського» опитування встановили, що 91% всіх компаній в світі хоча б раз за рік стали мішенню хакерських атак. Сучасний рівень застосування комп’ютерних технологій підвищує ймовірність розкрадання інформації: можлива повна заміна вірусами інсайдерської розвідки. За 2013 продуктами розробок «Лабораторії Касперського» блоковано більше п’яти мільярдів кібератак на комп’ютери користувачів.
|
|
|
#340 |
|
Передовик
Ukraine
|
Незабаром у світі може з'явитися ще одна ядерна держава....
07.01.2014 19:32 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Президент Болівії Ево Моралес заявив, що його країна вже незабаром може обзавестися атомною енергетикою, повідомляє РИА "Новости". "Ми вже недалеко, через деякий час ми будемо мати у своєму розпорядженні атомну енергією в мирних цілях, тому що у нас є для цього достатньо сировини і ми маємо на це право", - наводять латиноамериканські ЗМІ слова Моралеса. Він наголосив, що Болівія вже почала робити перші кроки в цьому напрямку і відправила групу фахівців до Аргентини для підготовки. За словами Моралеса, реалізація таких великих проектів, як ядерна енергетика чи недавній запуск першого болівійського супутника "Тупак Катарі", сприятиме тому, щоб Болівія перестала виглядати у світі як "остання країна Латинської Америки". Як повідомлялося раніше, президент Болівії Ево Моралес особисто дав старт операції зі знищення незаконних плантацій кущів коки. За словами Моралеса, ці дії є частиною програми уряду з боротьби з наркоторгівлею. Він наголосив, що влада не допустить появи нових незаконних посадок коки у національних парках Болівії та лісових масивах.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. | sat-prof | Globo 7010A,8300A | 403 | 10.03.2025 11:42 |
| Різні схеми для роадіолюбителів! | sat-prof | Технічне спілкування | 18 | 18.02.2019 23:12 |