![]() |
|
|
#331 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
В глухой сибирской тайге обнаружена деревня староверов. Они до сих пор верят Путину и Медведеву.
В связи с акциями скинхедов против (цвірінь)асов усилена охрана зданий УВД, районных поликлиник, мэрии, администрации...
|
|
|
#333 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
З пояснювальної двірника:
"Я зовсім не був п'яний в п'ятницю. А лежав на газоні і їв траву, тому що зламалася коса, а план треба було виконувати за будь-яку ціну".
|
|
|
#334 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 16.05.2010
Дописи: 11
Мій ресівер: Openbox S4 HD
|
Зустрічаються нардеп з прокурором на модному курорті. Нардеп і говорить:
- Ну, я свій бізнес на тещу переписав, в мене гроші є, щоб по курортах кататись. А ти звідки гроші маєш? - А я відпускні отримав. - Нічогенькі в вас там відпускні! - А це дивлячись, кого відпустиш... |
|
|
|
|
|
#335 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Старий медвідь повчає малого.
-Синку,перед тим,як зжерти туриста,зроби так,щоб він тебе помітив. -Навіщо? -Вони тоді смачніші,в них гівна меньше.
|
|
|
#336 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 01.02.2010
Дописи: 76
|
на політичну тему
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#338 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 08.03.2010
Дописи: 239
|
Перший репортаж у журналістки. Направили до довгожителя, якому за 100 років.
- Дідусю, розкажіть, як Вам вдалося так довго прожити? Ви, мабудь, горілки ніколи не пили? - Та ні, доню, пив як і всі. І зараз можу випити чарочку. - Тоді, мабудь, ніколи цигарки у роті не тримали? - Курю, доню, й дотепер. - Тоді, мабудь, жінки ніколи не знали? - Ой, доню! Бачиш на горі тополя? - Так, дідусю. - А на ній коса висить. - Бачу. А до чого тут коса? - Та учора до мене смерть приходила. То я її так "задовільнив", що вона аж косу забула.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |