![]() |
|
|
#3481 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Каже дівчина до свого хлопця: - Ну
що, пора знайомитись з моїми батьками; Ну приходять вони до неї, а там сидять її батько бізнесмен, шишка на районі, і мати. Батько питає хлопця: - Любиш її? - Так, люблю; - А хату маєш? - Та як Бог дасть то буду мати; - А машину якусь маєш? - Та як Бог дасть то буду мати; - А бізнес якийсь маєш? - Та як Бог дасть то буду мати; Ну вони поговорили хлопець пішов, а донька питає у батька: - Чмо? - Та чмо, чмо, але мені подобається як він мене називає
|
|
|
#3483 |
|
Administrator
Ukraine
|
Дід з бабою застукали онука за
переглядом порнухи. Додивившись епізод, Дід дає бабці ляпас. - За що? - Я тобі блять говорив, що так можна, а ти - здохну, здохну. Всі даішники питають: "Ти пив?". І хоч би один поцікавився: "Ти їв?", Або хоча б: "Ти закушував?"
|
|
|
#3484 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Ямал 300К ,90E
СТС+7 DTV+7 Home+7 на 11092 H 30000 5/6 (DVB-S2 / 8PSK) BISS.
Востаннє редагував genych: 13.03.2013 о 17:24. |
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Бабуляяя! Вибач мене! Я знову
розбив твою улюблену вазу. - Ну зашибісь ... Третій кальян за тиждень!
|
|
|
#3490 |
|
Administrator
Ukraine
|
Екзамен!!
Підходить Вова до професора з нульовими знаннями і каже: - Професоре поставите мені хоча б 3-ку, якщо ви не зможете дати відповідь на моє запитання??? - "Ну добре Вова, запитуй" - впевнено сказав професор. - От скажіть мені, що логічно, але не законно? Що законно, але не логічно? І що не логічно, і не законно??? Професор довго думав, але так і не зміг відповісти і поставив Вові залік. Заходить наступний студент, але вже ботанік. Все чудово, розказав весь білет. Професор каже: - Ставлю тобі 5, якщо відповіси на моє питання, якщо ні то 4. - Ну добре професоре запитуйте... - От ти розумний такий скажи мені, що логічно, але не законно? що законно, але не логічно? і що не логічно, і не законно??? - Добре, я знаю - сказав ботан.- От скільки вам років професоре??? - 58 - відповів професор. - А вашій жінці скільки років? - Ну 21 рік, а що? - Ви старші за неї майже на 40 років - це не логічно, але законно. Логічно те, що в неї є коханець, але не законно. А не логічно і не законно те, що ви цьому коханцеві тільки- що поставили 3-ку і він здав залік. Ось і все професоре...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |