![]() |
|
|
#341 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Головний тренер лондонского "Челсі" Андре Виллаш-Боаш розказав про тактичну підготовку команди до нового сезону.
"У нас є думка грати по схемі 4-3-3, и поки ми над цим працюємо. Но це не значить, що ми не будемо використовувати другі схеми, тому що нам потрібна гибкість, щоб боротися за титул.
Востаннє редагував sacha: 26.07.2011 о 20:30. |
|
|
|
|
|
#342 |
|
Передовик
|
"Рубин" викупив 35 квитків із 400, виділеннихх вболільникам казанців по правилам УЕФА на матч третьего квалификаційного раунда Ліги чемпіонів, сообщив корреспонденту "Р-Спорт" пресс-атташе киевского "Динамо" Олексій Семененко.
Так ,що під час матчу у гостьовому секторі буде дірка.А так на стадіоні імені Лобановського всі інші квитки продані.Ці квитки що Рубін не викупив продавати не будуть.
|
|
|
|
#343 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Рабинович хоче видовищ і до Європи
Сьогодні відбулася зустріч президента ФК Арсенал (Київ) Вадима Рабинович з тренерським штабом і командою на базі в смт Щасливе. Вадим Рабинович підтвердив, що прохання тренерського штабу, спрямовані на посилення команди, підтримані керівництвом, трансферні побажання задоволені, і якщо з боку тренерів будуть нові плани щодо посилення команди в різних лініях, над ними теж буде здійснюватися відповідна робота. Президент клубу знову озвучив завдання, що стоїть перед командою канонірів, розбивши її на дві складові. "Сьогодні практично всі команди Прем'єр-ліги задекларували свою участь у боротьбі за єврозону. Завдання Арсеналу - не просто декларувати це, а реально здійснити!" - Підкреслив Вадим Рабинович. "З іншого боку, зусилля Арсеналу треба починати писати нову сторінку своєї історії, а саме - розпочати боротьбу за видовищність футболу, за вболівальника, за те, щоб у Києві команда завойовувала сотні й тисячі нових прихильників і фанів", - спантеличує тренерський штаб президент. "Я можу вам сказати спасибі за гру з Дніпром, але, на жаль, не можу дякувати за гру з Іллічівцем. У минулому сезоні ми вкрай негативно грали з лідерами чемпіонату. У цьому потрібно виправлятися: особливо значення треба надати ігор з лідерами першості, зокрема , домашнім ігор з Шахтарем і Динамо ", - звернувся Рабинович до футболістів.
|
|
|
|
#345 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Шаронов: "Перший крок ми зробили"
Після перемоги в гостях над київським "Динамо" (2:0) капітан "Рубіна" Роман Шаронов наголосив, що казанці зробили правильні висновки з поразки в столиці Україні в розіграші Ліги чемпіонів-2009/10. "Перший крок ми зробили. Але нас ще чекає друга гра, до якої треба підійти з усією серйозністю". "Я думаю, що нам вдалося зробити багато чого з того, що було ним сказано перед зустріччю. Правда, наприкінці першого тайму марно притиснулися до воріт. Через це у" Динамо "було на тому ігровому відрізку перевага. Але другу 45-хвилинку , як мені здається, ми відіграли краще ". "У перерві виникло відчуття дежа вю, тому що багато в чому повторився сценарій нашого матчу 2009-го року. Як і тоді," Рубін "відкрив рахунок, а" Динамо "перехопило ініціативу, і кінцівка першого тайму далася нам дуже важко. І в перерві я нагадав хлопцям, що два роки тому ми притулилися до воріт - і "Динамо" забило три голи ". "Футбол - непередбачувана гра. Ми вийшли на поле, щоб показати те, що можемо. І в нас є головнокомандувач, стратег, який визначає тактику на гру, а ми, як солдати, маємо виконувати поставлені ним завдання", - розповів Шаронов.
|
|
|
#346 |
|
Передовик
|
Юрій Сьомін: "Рубін" здивував результатом"
27 липня 2011 «Динамо» – «Рубін» – 0:2. Післяматчева прес-конференція Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»: - Ми готувалися до подібної гри, що «Рубін» буде багато уваги та сил приділяти грі в обороні. Доволі швидко пропустили безглуздий м’яч, який ще більше посилив ситуацію. Якщо в першому таймі, на мій погляд, були можливості, і доволі непогані, щоб забити, то після перерви моментів не було ані біля одних, ані біля інших воріт. Знову ми пропустили одну з контратак, яка підбила підсумок матчу. Робили заміни, щоб хтось міг віддати останній пас чи завдати вирішального удару, але футболісти, які цього разу вийшли на поле, не підсилили нашу гру, як було в попередніх матчах. - У поразці винна вся команда, чи все ж таки «виокремите» одного чи кількох футболістів? - Який сенс когось звинувачувати? Програли всі разом. - Чотири дні тому Алієв та Мілевський не потрапили до заявки на матч з «Оболонню». Вони настільки додали за той відрізок часу, який минув відтоді, чи настільки здали Гармаш та Кравець? - Переді мною стояв вибір, включати до заявки Гармаша чи Алієва. Ми віддали перевагу другому, оскільки сподівалися, що в складній ситуації при стандартному положенні він зможе вирішити долю епізоду. Така ж ситуація і з Мілевським. Нам потрібен був гравець, який перебував би під Ідейє, приймав м’ячі й віддавав передачі. Але в Артема також цього не вийшло виконати. За великої щільності ми не змогли зіграти тонко. - У матчі- відповіді напевно також ззаду будуть грати п’ять захисників. Ви знаєте, як по-іншому переграти команду Бердиєва? - «Рубін» так само грав і з «Барселоною», в якої виграв на виїзді (2:1 – прим.). Будемо думати, що протиставити опоненту в матчі-відповіді. Ми не здаємося. - Чому не вийшов на поле Шевченко? - Ми порахували, що ті футболісти, які вийшли у стартовому складі, на даний момент краще готові. - Юссуф на даний момент виглядає гірше від Хачеріді, чи дається взнаки помилка нігерійця в матчі з «Металістом»? - У нас є три центральні захисники – Юссуф, Хачеріді та Діакате. В матчах чемпіонату України Айїла не потрапляв до складу, оскільки існує ліміт на легіонерів, а Хачеріді останнім часом грав доволі непогано. Так, Юссуф припустився помилки в матчі з «Металістом», і я мав когось змінювати. - Захисники помиляються в кожному матчі. Ви бачите вихід із ситуації, що склалася? - Я погоджуюсь, що бракує рівня надійності. Та й відсутність Попова позначилася. Ми маємо простіше грати в обороні. У тій же грі з «Металістом» якби вибив м’яча – й не було б жодних проблем. Необхідно грати у дрібний короткий пас, як діє на полі «Рубін». Подібна помилка сталася і сьогодні в епізоді з першим пропущеним м’ячем. - Наскільки ви задоволені рівнем готовності своєї команди на цьому етапі? - Не думаю, що фізичні кондиції футболістів визначили підсумковий результат. Після того, як ми пропустили, необхідно було більше рухатися, створювати біля чужих володінь, а «Рубіну» достатньо було просто відійти назад. Звичайно, наприкінці матчу фізичний стан гравців був не найкращим. Але, я вважаю, що в цілому воно нормальне. - Ви побачили щось у грі «Рубіна», що вас здивувало? - Результат (гірко посміхається). - У чому, все ж таки, була ваша помилка – в тактиці, обраному складі на гру? - Помилка полягала у двох допущених промахах, які призвели до двох пропущених м’ячів. Причому помилки доволі прості. * * * Курбан БЕРДИЄВ, головний тренер «Рубіна»: - Чи все вийшло з того, що ви замислювали на сьогоднішній поєдинок? - Із того, який у нас був склад, це єдиний варіант, за якого можливо було грати на результат. Слава Аллаху, нам вдалося виграти. Але на нас чекає важка гра в Казані. Пам’ятаємо, як на зорі наших виступів у єврокубках, а саме в Кубку УЄФА, ми виграли на виїзді 2:0, після чого програли вдома 0:3. Оскільки є гіркий досвід, будемо готуватися до важкої гри. - Наскільки вам допоміг швидкий гол? - Якби його не було, ми би продовжували грати так само. А там, як Бог дав би. - Можливо, Бог з нею, з «Барселоною», грайте так, як у вас виходить... - Та ні. У нас зростає нове покоління футболістів, і ми би хотіли, щоб вони грали в інший футбол. Дай Боже, у трансферне вікно придбаємо трьох-чотирьох новачків, залишать лазарет хворі хлопці, і буде легше. - У Казані тепер будете грати від оборони? - Невідомо, хто встигне відновитися із хворих футболістів. Тактику будемо обирати, виходячи зі складу, який зможемо виставити. Але зараз ми не думаємо про гру-відповідь в Казані, а готуємося до майбутнього поєдинку чемпіонату Росії з «Анжі». - «Динамо» здивувало вас чимось? Можливо, зіграло слабше, ніж ви очікували? - Я не хотів би коментувати гру суперника. - Ви розраховували на такий результат? - На передматчевій прес-конференції я казав, що для нас важливий вихід до наступного раунду. Який ми при цьому покажемо результат – неважливо. - Встигли поспілкуватися з Юрієм Сьоміним? - Так, перед матчем біля роздягалень поговорили. Після фінального свистка лише потиснули один одному руки. - Ваша команда виграла, але на вашому обличчі немає жодної радості... - Я просто втомився, та й має відбутися ще важкий матч у Казані. Ще все попереду, адже я не думаю, що такий славетний клуб так просто здасться. Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)
|
|
|
|
#347 |
|
Передовик
|
Україна 45-та в рейтингу ФІФА.
В обновленному сьогодні рейтингу ФіФА збірна України порівняно з його попередньою версією ще погіршила свое становище, опустившись на три строчки, и теперь займає 45-те місце.
|
|
|
|
#348 |
|
Передовик
|
Нікола Калинич вже в Дніпропетровську
Мабуть, Блекберн прийняв пропозицію від українського клубу. Як повідомляє неофіційний сайт Дніпра, 23-річний форвард збірної Хорватії прилетів до Дніпропетровська. Нікола Калинич прибув з великим багажем особистих речей і від коментарів ввічливо відмовився. Також повідомляється, що Дніпро все ще веде переговори з Блекберном. При цьому умови контракту футболіста вже погоджені.
|
|
|
|
#349 |
|
Передовик
|
Карпати підписали бразильця
Черговим новачком львівського клубу став Муріло Гомес Феррейра. Офіційний сайт Карпат не розкриває деталі контракту з 21-річним центральним захисником, повідомляючи лише, що він взяв собі третій номер. Муріло може зіграти не лише в центрі захисту, але і на правій бровці, а також в середині поля. Свою ігрову кар'єру починав в Корінтіансі, але згодом перейшов в Палмейрас, де грав за молодіжну команду. За рахунок високого зросту (189 сантиметрів, 84 кілограми) Муріло вдало діє на другому поверсі і нерідко забиває після стандартів
|
|
|
|
#350 |
|
Передовик
|
Фернандіньо підписав новий контракт з "Шахтарем"
Увечері 26 липня донецький "Шахтар" уклав новий контракт з одним з лідерів нашої команди Фернандіньо. Бразильський півзахисник пов'язав свою футбольну біографію з Донецьком ще на 5 років.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |