![]() |
|
|
#3631 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Сліпому не покажеш, глухому не розкажеш, дебілові не доведеш!
|
|
|
#3632 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 3,1416дерастийчний анифашизм
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мент антифашістЩоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "Спортсмен ребенка не обидит"
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Новачок
Дописи: 1
Харків
Мій ресівер: STAR TRACK SR-55X
|
ЗАЛИЦЯННЯ ЗАЙВІ.
Стурбований хлопчина, що сексу захотів, На дискотеці в парку дівчИну підхопив, І щоб її у ліжко до себе затягти, Він пропонує разом цей вечір провести. ДівчИна полум'яний на нього взір кида І в знак своєї згоди: - Угу, - відповіда. На радощах той хлопець й хвилини не мовчить, А дівчина натомість: - Угу, - лише мичить. І думає хлопчина: - Хоча вона й німа, Та це мого питання сьогодні не зніма. Щоб звабити дівчину і досягти мети, Прийшлося тому хлопцю нелегкий шлях пройти... А ранком, вже у ліжку, її він обійма І сумно промовляє: - Шкода, що ти німа. Тут дівчина говорить, втераючи чоло: - Я так хотіла сексу, шо щелепи звело! |
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вовачка тебе чого вчора в школі не
було? -Ми з татом корову до бика водили -А тато сам не може? -Може ,але бик краще! Викликає прапорщик до себе солдата і питає: - Що це, Конопльов, у тебе прізвище таке наркотичне? - Так я і сам не знаю, Гашиш Маріхуанович. У військкоматі начальник запитує призовника: - Ну що, двісті баксів чи армія? Призовник показує камеру і відповідає: - Військовий квиток чи Ютуб?
|
|
|
#3637 |
|
Administrator
Ukraine
|
Діду Оресте, Ви Ковпака бачили?
Такий-же непотріб як і ти! А Шухевича? -Ти два рази непотріб! Тату, ну дайте постріляти! -приїде з області комісія, - постріляєш! Ілько! - ти москаля живого бачив? -Ні! - Ну Слава Богу!!! Фрау Зося, млеко гут? гут, гут пане гауляйтер. корова зжувала танкіста куфайку, -ось вам запалки! Іване, де твої брати? - один в совєтах, інший в поліцаях! - а ти чому тут? - Казали мама: може хоч хтось виживе? - мамо!, я ялиночку новорічну татові намалював. -лягай спати, нашо йому в лісі та йолка!
|
|
|
#3639 |
|
Administrator
Ukraine
|
Онук не хоче спати, дід вже задовбався йому колискові співати.
От після чергової колискової внук наче затих. Дід зрадів дума, що малий заснув. Тільки перевертатись на правий бік і хропака давати як мали питає: - діду...а що то над ліжком висить? дід (стримуючи себе): - шабля, онуче... -шо б*я? -спи, б*я, чмо б*я!!!!!!! - Я все знаю! – сказала Вікіпедія… - Я все знайду! – сказав Google… - Я найголовніший! – сказав інтернет… - Ну-ну… сказала електрика…
|
|
|
#3640 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Доброго дня! Карточку маєте,
кульочок потрібен, це ваш товар? - Петрівна блять... чвертку віддай сука!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |