![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
![]()
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Закарпатський гумор - закарпатські фіглі... Зийшлися дві куми, та завели бисіду. Єнна другів каже "Ци знаеш кумо ош у пустини є такий верблюд,що сім днів робит тай нич ни п'є?" А друга їв каже "Ой куму я знаву такого верблюда (муй чоловік), що сім ннів п'є тай нич ни робит." Сидит циганин у тюрьмі. А його сокамерник го звідать: "Циганине пак зашто сидиш?". А циганин му каже за мотузок. Сокамерник му каже пак як то може бути, за мотузок ни сажавут. А циганин му на то каже пак чорт го видів коли м крав мотузок ош ид ньому приязана корова. Сів закарпатець на залізну лавицю у Будапешті, а там така спека, що припік заднє місце. Тут до нього підходить англієць і питає - Дую спік інгліш! Наш каже: - Нє, я спік гузицю. Но чуєш,був’ім у Іспанії недавно, ай там на кориді видів’им, як єнного боввана бик ізджемигав гет на нич! — Пак за што??? — Но поникав’бимся на тя, кіби тобі перед писком комуняцьким прапором махали! Прийшли мацкалі у кафе та просят: -Девушка, налей нам пожалуйста по стаканчику водочки.- а та звідат:- - Хлопці, Вам по пув, чи по целуй деці? - Нафиг нам твой поцелуй! Водочки налей! Лізуть два пьяні кумови по рельсах. Еден каже: шось туй куме перила низькі і гарадичі вузькі?! А другий каже: то куме фігня, із-заду ліфт іде! Приходить до травматолога мужик із синяком под оком. Доктор го звідать: - На шо ся жалуєте? - На ноги, дохторе! Жона догнала!!!! - Ало, ало..... Василя мош? - Василя ниє дома? шось му передати? - айно. передайте му, будьте-добрі, 10 гривнів. - Што такоє СКОРШЕ ЗА СКОРОСТЬ СВІТЛА? - Се коли вы встигаєте утягнути з холодильника фляшку пива скорше,чим там загориться лампочка!!!!! - Кохана. ты купила "ФЕЙРІ"? - нит. коханий. "Фейрі" не було. я купила фляшку паліньки. думаю через пів години немита посуда буде нам по барабану!!!!! касир у кінотеатрі: - Молодий чоловіче, чуєте,тать вы купуєте на сись сеанс уже восьмый білетік. - Но та што! тать там на вході стоїть якийсь, та рве міні їх постоянно!!! Прийшов молодий чоловік до дохтора: - Упишіть міні, пан дохтор, шось від схуднення!!!! - я Вам упишу вугля!!! - В таблетках? - Нит. у вагонах. Будете їх розгружати!!!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 27.11.2013 о 13:24. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Hunduras
|
![]() ![]()
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Приходить чоловік після п’янки дому, швидко відкриває двері, і доки жона на кухні, тяжко завалюється в спальню, раздягається, бере найбільшу за розміром книгу, яку лишень знаходить, лягає в ліжко і читає.
Заходить жона: - Скотино, упят’исся напив!!!!!! - Шо дурноє говориш, вічно ти лем палинка в голові, не видиш, же читам? - Дурню!!! Покладь чемодан гет, та лягай спати!!!
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- О Боже! Чому світ такий жорстокий? Чому прекрасні створіння цього світу можуть робити так боляче?
- Що сталось? - Вареником гарячим обпікся.
|
|
|
#9 | |
|
Передовик
Hunduras
|
Заповіт проФФесора
Цитата:
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |