![]() |
|
|
#3741 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
![]() ![]() ![]() ![]()
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 26.06.2013 о 12:18. |
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Пустеля.СТО для верблюдів,підходить наїздник до робочого і каже:зробіть так щоб мій верблюд мчався бестріш всіх.робочий каже став верблюда на дирку,той заліз тай камінцями по яйцюх,верблюд полетів...найзник питає,як мені його догнать?ставай на яму,йому камінцями по яйцях,той помчав...а начальник в заді стоїть і каже:ти гроші взяв?
ні... ставай на яму 1942 рік. в окопі сидять два солдата. до них підбігає третій і починає хвастатися: -В мене тільки що був секс з такою класною дівчиною! В неї стрункі ноги, шикарна талія, срака як треба, великі груди, та й не пришлось вмовляти - зовсім не ламається! Та в яких тільки позах ми сексом не займалися!.. Солдати заінтриговані, один з них запитує: - А вона хоч мєнчик на прощання зробила? - Та ні, я голову не знайшов
|
|
|
#3745 |
|
Administrator
Ukraine
|
Відкрив двері, щоб випустити муху... Впустив: зграю комарів, дві бджоли,голодного кота і свідків Єгови...
|
|
|
#3746 |
|
Administrator
Ukraine
|
У шинок заходить ковбой і каже:
- Джентльмени! Хочете фокус? - Хочемо! - Стакан віскі безкоштовно. Дали йому склянку віскі. Він випив. Стакан підкинув угору, вихопив пістолет, направив на склянку і крикнув: - Стояти! Стакан повис у повітрі. Потім ковбой свиснув і склянка впала. Виходить з натовпу беззубий дід? - Шинок! У мене не штоїть, допоможи! Ковбой направив на старого пістолет і крикнув "Стояти!" У діда все в порядку. Раптом старий виймає два кольта і кричить: - Хто швишне, вбю!
|
|
|
#3747 |
|
Administrator
Ukraine
|
Живу в гуртожитку. Кілька днів немає води.
Щоб хоч якось зарядитися позитивом, зранку заходжу у ванну, закриваю двері, включаю шум душу на телефоні і через кілька хвилин виходжу замотаним в рушник... а там черга у ванну. І так вже третій день ведуться Студент стоїть перед аудиторією, де приймають іспит. Хвилюється, переживає, його б'є нервове треміння. З його тремтячих рук раптом випадає залікова книжка, і - о, жах! -Хтось із перехожих повз зачіпає її ногою, і вона летить ... прямо під двері екзаменаційної аудиторії, туди, до викладача. Студент застигає від страху і розгубленості, не в силах вимовити ні слова. Раптом заліковка тим же шляхом, під дверима, вилітає назад, а в ній в потрібній графі стоїть "залік". Слідом з'являється викладач: - Багато жартівників я бачив на своєму віку, але такого оригінального способу отримати у мене залік я ще не зустрічав ... *** Милий, ти що, алкоголік? -??? Всі кажуть, коли ти воду із відра п'єш, то руки в тебе трясуться?
|
|
|
#3750 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
![]() ![]()
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |