SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.07.2012, 01:34   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Володимир Кличко здолав Тоні Томпсона у шостому раунді....

У другому раунді Томпсон звалився з ніг, пропустивши серйозний удар Кличка. Наприкінці п'ятого раунду Володимир знову звалив американця на підлогу. Довго той не протримався, бой зупинили наприкінці шостого раунда.

Володимир Кличко підтвердив свої численні звання черговою перемогою.

Зазначимо, 40-річний Тоні Томпсон "Тигр" (Вашингтон) був офіційним претендентом на титул за версією IBF. В арсеналі боксера-шульги 36 перемог (24 нокаутом) і 2 поразки.

Нагадаємо, букмекери, ставили на перемогу українця у 90%, нічия - 3%, перемогу Т.Томпсона - 7%.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.07.2012, 15:16   #2
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Хей відправив Чисору в нокаут і викликав на бій Віталія Кличка...

У ніч на сьогодні, 15 липня, колишній чемпіон світу, британський боксер-важкоатлет Девід Хей переміг співвітчизника Дерека Чисору.

Поєдинок відбувся в Лондоні. За підсумками цього бою Хей здобув ефектну перемогу нокаутом у п'ятому раунді. У кінцівці раунду Хей відправив Чисору в нокдаун, той спробував продовжити бій, проте після чергової атаки опонента опинився в нокауті.

Після перемоги Хей викликав на бій володаря пояса Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі Віталія Кличка.

Чутки про переговори між українцем і британцем ходили вже давно, але Хей зізнався, що після такої розгромної перемоги над Чисорою Віталію ще доведеться подумати, чи погоджуватися на цей виклик. "Це було залякувальне послання. Я здивуюся, якщо він захоче зі мною зустрітися. Він краще поб'є якогось "мішка", а потім завершить кар'єру і піде в політику. Якщо він хоче зі мною битися, я готовий", - сказав Хей.

Нагадаємо, що наступний поєдинок у Кличка-старшого заплановано на 8 вересня в Москві проти Мануеля Чарра з Німеччини, а подальше рішення про продовження кар'єри має намір прийняти після жовтневих виборів до парламенту.
Старий 16.07.2012, 19:45   #3
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Девід Хей не впізнав майбутнього суперника Кличка..

Майбутній суперник чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка (44-2, 40 КО) Мануель Чарр (21-0, 11 КО), на післяматчевій прес-конференції отримав можливість заявити про себе і прорекламувати свій бій з українцем.

"Віталій Кличко у минулому. Після нього я прийду за найкращим бійцем Англії Девідом Хеєм, - заявив Чарр. - Я стану чемпіоном світу і після цього, ти зможеш зі мною зустрітися Девід".

Після цих слів Чарр підійшов до Хея і потиснув йому руку. Девід виглядав приголомшеним і запитав: "Ти хто?", а потім повернувся до Чізори і сказав: "Молодці", мабуть вважаючи, що Чарр з їх команди.

Хей вийшов, а Чарр продовжував ще кілька хвилин кричати, після невдалої спроби отримати хоч якусь впізнаваність.
Старий 21.07.2012, 16:44   #4
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Великий бокс....

Дивіться на Інтері:
Субота, 21 липня 22:40
Субота, 21 липня 04:50

Дивіться трансляцію з одеського Палацу спорту, де відбудеться масштабний боксерський турнір компанії братів Кличків "K2 Promotions". Головною подією вечора стане поєдинок між В'ячеславом "Steel Power" Узєлковим (26-2, 16 КО) та швейцарським боксером Мохамедом Белкасемом (20-5-1, 9). На кону - вакантний титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у напівважкій вазі.

33-річний вінничанин В'ячеслав Узєлков востаннє виходив у ринг 12 травня цього року в Броварах, перемігши за очками Равшанбека Джаббарова (10-3, 5 КО) з Узбекистану. На початку року у Франкфурті екс-претендент на титул Чемпіона світу у напівважкій вазі В'ячеслав Узєлков поступився одноголосним рішенням суддів Чемпіону Європи (EBU) Едуарду Гуткнехту (23-1, 9 КО). Узєлков непогано почав двобій, але після перших трьох раундів Гуткнехт схилив перевагу на свій бік. В'ячеслав добре відомий вітчизняним уболівальникам завдяки численним перемогам у ринзі.

Теперішній суперник В'ячеслава - швейцарський боксер арабського походження Мохамед Белкасем. Йому 33 роки, боксує в стійці правші. Мохамед народився в Алжирі і був членом Національної збірної з кікбоксингу. З 2001 року живе і тренується у Швейцарії. Белкасем дебютував на професійному рингу в лютому 2004 року. За вісім з гаком років боксерської кар'єри провів 26 боїв, 20 з них виграв (9 нокаутом), 5 програв і один звів до нічиєї. У 2007 став Чемпіоном Швейцарії у напівважкій вазі. Зустріч з Узєлковим стане для щвейцарця четвертою спробою завоювати міжнародний титул. Свій останній бій Белкасем провів у квітні цього року у Франції, програвши за очками одному з найсильніших напівтяжів Європи - колишньому претенденту на титул Чемпіона світу WBO Наджибу Мохаммеді. Професійним боксом бійцівська кар'єра Мохамеда не обмежується: швейцарець успішно виступає за правилами кікбоксингу, де ставав Чемпіоном Європи та світу серед професіоналів.

Востаннє редагував D-Misha: 21.07.2012 о 16:48.
Старий 15.08.2012, 00:33   #5
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

Президент WBC відвідає бій Кличко - Чарр

Президент WBC Хосе Сулейман приїде в Москву, щоби особисто проконтролювати бій між діючим чемпіоном організації в супертяжкій вазі українцем Віталієм Кличко і німецьким претендентом Мануэлем Чарром.
Варта відмітити, що ближайший поєдинок, напевно стане посліднім в карєрі Кличка-старшого.

Нагадаю, що Чарр і Кличко вийдуть на ринг 8 вересня в Москві на СК «Олімпійський».
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.08.2012, 22:21   #6
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Володимир Кличко увійшов до ТОР-5 найвеличніших боксерів світу

Українець Володимир Кличко увійшов до ТОР-5 рейтингу боксерів за версією американського журнал "The Ring", що досягли найвищих вершин як в любительському боксі, так і в професійному боксі.

Кличко-молодший посідає п`яту позицію. Очолює рейтинг Мухаммед Алі. На другій позиції Рой Джонс, а третій Рей Леонард.

Четверта сходинка в Пернелла Вітакера. На шостій позиції Флойд Мейвезер, сьомий - Леннокс Льюіс. Восьма та дев`ята сходинка в Джороджа Формана та Джо Фрейзера, а замикає ТОР-10 Евандер Холіфілд.
Старий 18.08.2012, 22:43   #7
sacha
Передовик

Типово

Холіфілд: Я хочу битися з братами Кличками, хоч вони кажуть, що не хочуть бити мене

Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) заявив, що готовий битися з володарем поясів WBA/WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі Володимиром Кличком (58-3-0, 51 КО) і чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличком (44-2-0, 40 КО).

"Вік - це просто число, так що у Кличка є можливість зірвати найбільший куш у своїй кар'єрі боєм зі мною.

Вони кажуть, що поважають мене і не хочуть бити, але я хочу битися з братами Кличками! Я проводив бої з Джорджем Форманом і Ларри Холмсом, яких також поважаю", - цитує Холіфілда championat.com з посиланням на Sky Sports.
Старий 24.08.2012, 16:49   #8
sacha
Передовик

Типово

Віталій Кличко: "Не хочу битися з Холіфілдом, бо він мій герой"

Віталій Кличко не хоче проводити бій проти Евандера Холіфілда, бо вважає його своїм героєм.

Про це українець заявив, коментуючи бажання американського ветерана вийти в ринг проти одного із братів.

"Я б не хотів битися з Холіфілдом, але лише з однієї причини: він мій герой. Я стежив за його кар'єрою і захоплювався його підготовкою. Ми знайомі, готувалися в одному тренувальному таборі. Психологічно це дуже важко - битися зі своїм героєм", - сказав Віталій в інтерв'ю sport-express.ua.
Старий 05.09.2012, 21:45   #9
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кличко вкотре підтвердив, що йде зі спорту....
05.09.2012

11-разовий чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заявив, що чутки про залишення ним професійного спорту обгрунтовані...

... проте не повідомив, коли покине ринг.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це В.Кличко сказав сьогодні в Москві після відкритого тренування з німецьким боксером Мануелем Чарром.

«Чутки про те, що я збираюся завершити кар'єру, мають під собою підстави. На сьогоднішній день, незважаючи на те, що я виглядаю і почуваюся чудово, якщо подивитися в паспорт, то мені вже 41 рік», - сказав В.Кличко.

За словами спортсмена, йому подобається вислів відомого французького режисера Клода Лелуша: «Бокс - один з найжорсткіших видів спорту, але він понад усе схожий на життя». На думку В.Кличка, бокс дуже драматичний вид спорту. «Драматургія кожного боксерського поєдинку полягає в тому, що весь зал знає, що один з суперників через кілька хвилин опиниться на помості, але тільки ніхто не знає, хто це буде», - відзначив він.

«Бокс дав мені ті якості, які я використовую щодня, – силу волі, цілеспрямованість, відчуття команди. Ці якості, котрі я виробив у спорті, я використовую в житті, вони допомагають мені в досягненні мети», - підкреслив В.Кличко.

Також спортсмен повідомив, що одним з чинників, який мотивував його зайнятися боксом, був художній фільм «Роккі». «Я дуже радий, що виконавець головної ролі Сильвестр Сталлоне не раз підтримував мене з братом під час наших боїв. Для нас велика честь, що ми є співпродюсерами мюзиклу «Роккі», який можна буде побачити як в Європі, так і на Бродвеї», - сказав В.Кличко. При цьому він зазначив, що для нього велика честь бути причетним до створення твору, який має не тільки спортивну складову.

Як повідомляв УНІАН, 3 вересня В.Кличко і М.Чарр прибули до Москви, де 8 вересня в спортивному комплексі «Олімпійський» пройде бій за звання чемпіона світу.

Старий 08.09.2012, 09:56   #10
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Віталій Кличко - Мануель Чарр.

8 вересня 2012 року в Москві, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко зустрінеться з німцем сирійського походження Мануелем чаром, який, як і багато боксерів до нього, переконаний, що зможе повалити старшого Кличка з вершини.

Бій за титул чемпіона WBC, дев'ятий захист Кличка, після повторного завоювання.

Віталій Кличко: 41 рік, 200 см зріст, 203 см розмах рук; 46 перемог (44 нокаутом), 2 поразки.

Мануель Чарр: 27 років, 192 см зріст, 198 см розмах рук; 21 перемога (21 нокаутом), 0 поразок.

Наш спортсмен вперше буде боксувати в якості професійного боксера в Росії. Бій відбудеться на арені СК "Олімпійський" в Москві, де за заявою організаторів планується розмістити понад 30 тисяч глядачів.

Нагадаємо, що Кличко планував провести бій проти Чарр на київському стадіоні "Олімпійський", проте заявка на проведення вечора боксу була відхилена відповідальним з цього питання міністерством. Підставою відмови стало можливе пошкодження газону під час проведення вечора боксу.

Про суперників...

Мануель почав свою кар'єру бійця в тайському боксі, проте вже в 2005-му став наймолодшим чемпіоном Німеччини в класичному стилі. Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко і претендент на його титул Мануель Чарр висловилися з приводу майбутнього поєдинку.

"Мануель Чарр є одним з найскладніших супротивників на даний момент, зазначив Віталій. - Він молодий, агресивний і сильний. Я впевнений, в суботу нас чекає справжня битва. Мій тренувальний табір проходив дуже добре. Я знаходжуся в прекрасній формі і не можу дочекатися, коли знову вийду на ринг".

"Я знаю тренера Віталія Фріца Здунека, з яким разом працював, - заявив Чарр. - Тому я знаю, як він готував Віталія. У мене є тактика на бій проти Віталія, і я на 1000% впевнений, що моя тактика буде кращою. Я стану новим чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі ".

Віталій Кличко і Мануель Чарр. Прес-конфереція перед боєм.

До слова, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко на прес-конференції, присвяченій бою з німцем сирійського походження Мануелем Чарр, розповів про свої страхи і оголосив про видання нової книги.

- Ми вибрали одного з найсильніших суперників, - розповів Кличко. - Чарр молодий, агресивний і сильний. Упевнений, цей поєдинок буде по-справжньому цікавим. Я знаходжуся в прекрасній формі і готовий продемонструвати це на "Олімпійському". Постараюся довести, що по праву володію найпрестижнішим боксерським титулом. Відчуваю страх перед боєм, тому що боюся розчарувати команду, своїх шанувальників і рідних. Страху перед суперником не відчуваю. В очах у Мануеля я бачу, що він приїхав боротися, забирати титул. Букмекерські ставки не більше, ніж гра. У кожного з боксерів, що виходять на ринг, шанси рівні. Прекрасно вивчив всі поєдинки Чарра. Ніхто не досконалий, і я постараюся використовувати всі слабкі сторони суперника.

Німецький боксер сирійського походження Мануель Чарр на прес-конференції перед боєм з українцем Віталієм Кличком за звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC висловив упевненість у своїй перемозі.

- Радий, що мені належить битися з найсильнішим боксером світу, - сказав Чарр. - Раніше я працював з тренером Віталія Фріцем Здунеком. Мені відомі його сильні і слабкі сторони. Точно знаю, як він тактично налаштовує Віталія. Саме тому вибрав для підготовки до бою російського тренера Валерія Бєлова. З ним ми підібрали ефективну тактику проти Кличка. Я на сто відсотків упевнений, що в суботу вона спрацює, і я стану новим чемпіоном. Відомий філософ Махатма Ганді говорив: "Спочатку тебе ігнорують, потім сміються. Потім борються з тобою. Але в кінці ти перемагаєш". Мені здається, це сказано саме про мене. І в суботу я буду писати історію боксу.

Букмекери...

У цьому протистоянні букмекерська компанія williamhill віддає явну перевагу Віталію Кличку, ставки на якого приймаються з розрахунку 1,01 (за кожену поставлену гривню виплачується 1 гривня 1 копійка), тоді як коефіцієнт на перемогу Чарр складає 13.

Довкола бою..

Окрім бою Віталій Кличко - Мануель Чарр організатори планують провести для глядачів вражаюче дійство.

Раніше планувалося, що Мануель Чарр вийде до рингу в супроводі дизайнерського танка (прикрашеного стразами), а Віталій Кличко спуститься до глядачів на підвісній платформі, але пізніше в сценарій бою були внесені зміни, в тому числі що стосуються виходів боксерів на ринг.

За словами режисера-постановника Андрія Сичова, рішення повернутися до класичного виходу бійців, було ухвалене у зв'язку "з бажанням глядачів".

Цікаво буде поглянути на Наталю Кличко в ролі співачки. У супровід скрипкового квартету Aphrodite (Німеччина-Англія), Наталя виконає пісню The Power of Love. В свій час ця пісня стала дуже популярною у виконанні Селін Діон. В якості "ring girls" бою Віталій Кличко - Мануель Чарр (дівчат, які оголошують черговий раунд двобою) виступлять солістки російської групи "Мобільні блондинки". Вони також виконають один зі своїх хітів прямо в боксерському ринзі.

Відзначимо, що на "розігріві" у Віталія Кличка та Мануеля Чарр виступить ще один українець. За звання WBC Baltic Silver в суперважкій вазі В'ячеслав Глазков (12-0-0, KO 9) битиметься з Костянтином Айріхом (23-6-2, KO 17), який у минулому поєдинку був переможений старим знайомим Віталія Кличка Одланьєром Солісом.

Гучним по іменах буде і глядацький склад. Організатори планують зібрати відразу 11 російських чемпіонів світу з боксу: очікується, що приїдуть Юрій Арбачаков, Орзубек Назаров, Микола Валуєв, Костянтин Цзю, Роман Кармазін, Олег Маскаєв, Анатолій Александров, Дмітрій Пирог, Дмитро Кирилов, Султан Ібрагімов і Ахмед Котіев.

Транслювати бій Віталій Кличко VS Мануель Чарр буде транслювати телеканал "Інтер", початок трансляції - 23:00. Подивитись трансляцію також ви зможете і на нашому сайті.

РS. Учора стало відомо, що цей бій стане останнім в професійній кар'єрі Віталія Кличка.

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум