![]() |
|
|
#3903 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 22.05.2012
Дописи: 27
Мій ресівер: поки шо Ferguson AF3318SE
|
-Чому ви не одружуєтесь, Холмс?
- Це створює купу проблем, Ватсон. Уявіть, ви сидите після важкого дня в кріслі, відпочиваєте, читаєте газету. Раптом за парадній за дверима чуєте голос дружини і одночасно за чорним входом лунає гавкіт вашої собаки. Кого ви першим впустіть у дім? - Хто голосніше кричить, напевно ... - Впускати треба собаку, Ватсон. Вона перестане гавкати, коли увійде |
|
|
|
|
|
#3904 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Цьогорічних «перлин» абітурієнтів
2013. Учасники ЗНО писали твір на тему: «Моя хата скраю – нічого не знаю» 1. Султан Сулейман говорив: «Люби ближнього свого як самого себе» 2. Моя хата скраю – добре тільки тоді, коли пожежа, бо сусідські хати не загоряться. 3. На сам перед в Україні я важаю є дві великі проблеми – це влада і глупа людська віра. Влада, на цю тему у мене не хвате й тижня. Більше чим 120 різних налогів, щоб можна було будь кого ухопити за зад. Як кажится: «М’ясо для катапульт потрібно завжди». 4. Будемо бігати, як хом’ячки кожен зі своєю валізою проблем. 5. Я наведу приклад стареньких бабусь, які щось там сидять біля подвір’я і начебто нічого не роблять, але все знають і переживають за інших. 6. «Моя хата скраю – я нічого не знаю» – це прислів’я треба виключити з нашого лексікону. 7. За алкоголь батьків позбавили батьківських прав ще в дитинстві. 8. Колись жила така жінка – Мать Тереза. 9. Прикладом з літератури є дуже знайомий всьому світові чоловік – Тарас Григорійович Шевченко. 10. Київське князівство розсварилось на маленькі князівства. 11. Люди будуть переживать друг за друга, а це важна речовина у світі. 12. Моя хата у тихому Сімферопольському району. Вона стоїть на вулиці скраю, де люди нічого не знають. 13. Мені аж дурнувато стало… 14. Почніть допомогати всім своїм оточувачам. 15. Жінка – як подушка безпеки в автомобілі. 16. Допоможи другові і в тебе будуть непереливки і він тобі допоможе. 17. Прислів’я можна прочитати на обличчях… 18. Якщо не хочеш дружити – тобі потрібно в лікарню провіритися. 19. Коли німці напали ще на молодий Радянський Союз… 20. Дівчина, набираючи воду, поїла солдатів. 21. У матері – материнський інстинкт. Існування батьківського наукою не доведено. 22. Людина байдужа з трьох причин: їй боляче, вона втомилася, вона дурна. 23. Діставати проблемами твою бідолашну голову… 24. Особа з лайливим мовленням… 25. Наталка була згодна одружитися на ворогах народу. 26. Ця тема вічна, як горизонт неба. 27. Життя – як бумеранг, куди б його не кинув, завжди повертається. 28. Я теж допомагаю людям. Допомагаю встати п’яним з асфальту. 29. Хто допоможе бездімним кітам? 30. Я щасливий, бо я маю кохану дівчину і тому моя хата не скраю. 31. На сватанні свого рідного сина до Мелашки вона випендрювалась, як муха на склі. 32. Таж самі люди: мають руки, ноги і комплект органів. 33. З повсякденних розмов Чіпка завжди потрапляв у різні негаразди. 34. Може моє висловлення дурновате, але я спробую довісти аргументами. 35. Навіщо тобі репутація кішки, яка «гуляє сама по собі»? 36. Шевченко у творі «Марія» розповів про байдужість батьків до долі доньки і свого сина, бо чоловік відмовився від них. 37. Наталка з повісті «Наталка Полтавка» Коцюбинського. Ця дівчина заради спокою матері майже погодилась стати жінкою возного, бо мамка хотіла померти щасливою від того, що й Наталка має багатого чоловіка, в них є маленькі діти і вони живуть у злагоді один з одним. 38. Молодь сидить на пасажирських місцях, а пристаркуваті люди, жінки, інваліди стоять на двох ногах. 39. Добро настигне нас… 40. Як в тебе буде така дурна репутація з крайньої хати, то ти вже не зможеш вирішувати проблеми. 41. Але все ж таки тяжка доля сказилась на його поведінці… 42. В кожній людині є два вовки: один – це добро, а другий – це зло. І завжди між ними відбувається боротьба, і перемагає той вовк, якого ти підкормлюєш. 43. Маруся Чурай сиділа з розбитим серцем і зламаною душею. 44. …круговоріт добра в природі… 45. Як сказав Шекспір, «Людина роджена для любові». Без неї людина засихає. Хотіла би доповнити: «Засихає і вже не може розпустити свою квітку, у людині даже на схилі не ским бути поговорити. 46. Тож нехай нарешті наша хата з’їде з того байдужого краю і наше добро зробить нас щасливими. 47. Мій погляд на цю проблему встає глобальним чином. 48. Душа не зможе відчувати добро і почне старіти та опорожнюватися, поки людина перестане жити, а почне існувати – їсти, роботати та спати. 49. Чоловік має захищати та забезпечувати честь своєї родини. 50. Україна має друге місце з корупції лише тому, що дала хабара, щоб не опинитися на першому. 5
|
|
|
#3906 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Astra 4A (4.8°E)
Meckhre Arkhi ---------------- 12700 H 9630Navigator TV ------------------ 12700H SR 9630 ZBC Intelsat 901 (18.0°W) 4018 R 4444 26/08/2013 ![]()
|
|
|
#3907 |
|
Administrator
Ukraine
|
Шикування спецпідрозділу беркут. Один беркут запізнився. Командир його сварить:
- Ви чому запізнились? - Розумієте капітан … Прокинувся я сьогодні в 6:00 як зазвичай … пробіг 30 км … віджався 150 разів … одягнув камуфляж … одягнув бронежилет, маску, каску … повісив автомат на груди, пістолет у кобуру засунув … взяв саперну лопатку … причепив гумовий кийок … сунув до кишені газовий балончик … в черевик сховав ніж … причепив наручники … - І в чому ж справа? - Коли з будинку виходив, випадково в дзеркало подивився … і обісрався…
|
|
|
#3910 |
|
Administrator
Ukraine
|
Чоловік і дружина розмовляють.
Дружина: - У сусіда косарка нова. Нам теж треба. Купи косарку... - Ну от ще! А якщо сусід з даху стрибне, що ти робити будеш?! - Візьму його косарку...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |