![]() |
|
|
#3981 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Урок Української Мови в школі:
Вчителька: - Діти, сьогодні на уроці ми будемо складати речення з закінченням "Ся". Встає Маша: - "Музика льється" Вчителька: - Добре Маша, сідай, 5! Встає Вова: - Корова лізе на акацію... Вчителька: - Вова, а де "Ся" ? Вова: - Зараз Йобнеться!
|
|
|
#3982 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
"місто мрій"
Цитата:
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 28.09.2013 о 11:56. |
|
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Кішка, забута господарями при переїзді, подолала 4000 кілометрів і загризла цих гадів уві сні. -------------------------------------------- - Мій хлопець покинув мене через гучну музику і постійні п'янки - В тебе був хлопець?! - Я сама ахуєла -------------------------------------------- Зі мною перестав розмовляти психіатр, адже я його майже переконав, що у пельменів є своя цивілізація -------------------------------------------- - Офіціант, можна ще трохи посмажити цю курку? - Хіба вона погано просмажена? - Я не знаю, але вона в мене салат їсть -------------------------------------------- Їсть чоловік яблука, вибирає звідти насіння і кладе собі до кишені. Прапорщик побачив це і цікавиться, мовляв, для чого. Чоловік каже: - А це насіння у мене потім куплять - воно ж інтелект підвищує. - О, а може, ти мені одне продаси? - Бери. Одна штучка 10 гривень. Прапорщик з'їв одну насінину і каже: - Та за 10 гривень я міг два кілограми яблук купити! - От бачиш: відразу розумнішим став!
|
|
|
#3985 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
- Ви вбили 17 осіб. Що Ви скажете в своє виправдання? - 7 ранку. Четвер. ---------------------------------- Зустрілися на тому світі три водії німець,француз і українець. Питає француз німця: -Як ти сюди потрапив? -Та,купив собі найновішу БМВ, трохи випив і не розминувся з стовпом.І,ось. Питає німець у француза: -А,як ти сюди попав? -Купив собі ламборджині,ну і теж любив трохи випити і потрапив у ДТП.І,ось я тут. -Ну а,як ти сюди потрапив?-питають у українця. -Купив собі лексус і здох з голоду. ---------------------------------- - Я жахливо турбуюся про чоловіка, - каже жінка сусідці. - Пішов на річку кота топити... - І що? - Кіт вже годину, як додому повернувся. ----------------------------------- Петро Налисник добавив 1202 фотографії в альбом "Якщо чесно, не дуже люблю фоткатись". Ліда Нікітенко ---------------------------------- Дві подружки: - Як ти змогла при всіх назвати мене дурою?! - Вибач, я не знала, що ти це приховуєш.
|
|
|
#3989 |
|
Передовик
Ukraine
|
Йде мер міста Коломиї на роботу та бачить біля ратуші великий мітинг, люди кричать, щось вимагають. Він їх запитує: - Що ви хочете, чого тут зібралися ? - Хочемо щоб у Коломиї поставили пам’ятник Бандері !!! - Добре, завтра буде. На слідуючий день зібралося ще більше людей і всі щось кричать та вимагають. - Чого вам ще треба ? - Хочемо щоб Бандера був на коні, як Хмельницький !!! -Добре, завтра все виконаєм. На слідуючий день аналогічна ситуація. - Ну чого вам і ще потрібно !? - Хочемо щоб в одній руці у Бандери була булава, а в іншій – голова москаля!!! - Ну булаву зробимо, але ж голова буду псуватись. -НІЧОГО, МИ БУДЕМО КОЖЕН ДЕНЬ МІНЯТИ !!!!!!!!!!!!! ----------------------------------- Сидять два електрики на стовпі і сперечаються: - Земля - Ні, фаза! Повз йде старенька бабуся. Електрики їй: - Бабцю, подай провід. Старенька подала їм провід і пішла далі. - Я ж казав “земля”, а ти “фаза, фаза”! ---------------------------------- Cтою, курю на балконі. Попельнички під рукою не було, тому кинув бичок з вікна. А внизу йшов якийсь маленький хлопчик, років десяти, напевно. І недопалок падає прямо біля його ніг. Він голову задирає і кричить мені: - Дядечку, бички з балкона кидати не можна. Це не гарно! І, знаєте, мені так не по собі стало … Я не полінувався, одягнувся, спустився вниз з сьомого поверху і дав припиздона цьому хлопчику. Ще, блять, вчити мене буде, засранець… ----------------------------------- Ще 10 років таких цін і зарплат, і замість перепису населення буде перекличка ---------------------------------- Озеро…Мужик заліз у воду,чує щось хап його за ‘достоїнство’ і голос: - Плюс один чи мінус один?? Той думає:краще забагато ніж замало,каже: - Плюс один. Відпустило.Вилазить на берег,а в нього 2 достоінства..Друг каже:мовляв,лізь знов туди і як буде питати голос,скажеш ‘мінус один’ Лізе знов..І тут ще раз:хап його за достоінство.Мужик чекає..І тут голосок такий єхидний: - Плюс 2 чи мінус 2? ----------------------------------- Сиджу якось в кінотеатрі, загасили світло, а з заді мене сидить молода пара: Вона: - Давай витягуй. Він: - Ти що, прямо тут, так якось. Вона: - Дибіл, я про пиво! ----------------------------------- Приходить Вовочка з синяком під оком. І каже татові: - Тат, я сьогодні в автобусі тьоті на ногу наступив. - А вона що?! - Вона дала мені цукерку. - А ти?! - А я ще раз наступив.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |