![]() |
|
|
#31 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Знаючи наш монополізм,їх максимум буде два... Хоча дуже хочу помилятися...
Одне головне щоб був справжній безлім на 3,1Мб/с ,за нормальні гроші!!! Теж стосуватиметься і 4G...
|
|
|
|
#32 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Порошенко доручив забезпечити запуск зв'язку стандарту 3G
![]() Президент України Петро Порошенко доручив уряду та іншим органам влади забезпечити проведення в Україні конверсії радіочастотного ресурсу, необхідної для запуску зв'язку стандарту UMTS (3G) до 15 серпня поточного року. Відповідний указ опублікований на офіційному сайті президента 23 липня. Зокрема, Нацкомісія з питань зв'язку та інформатизації зобов'язана до 30 жовтня провести тендери на видачу ліцензій на IMT-2000 (UMTS). Збройні сили України, за якими зараз закріплений відповідний діапазон радіочастот, повинні отримати можливість переозброєння сучасними засобами радіорелейного зв'язку та радіолокації. Як зазначає AIN.UA, для користувачів це означає, що вже восени оператори куплять ліцензії та почнуть працювати над тим, щоб дати повноцінний 3G-доступ абонентам в країні. Попередньо про бажання брати участь у тендері комісію повідомили компанії-гіганти мобільного зв'язку: Київстар, МТС Україна, Астеліт (ТМ life . Також, дещо несподівано, в конкурсі захотів брати участь Укртелеком, у дочірньої компанії якого вже є діюча ліцензія на UMTS, а також CDMA-оператор Інтертелеком. Як відомо, нещодавно президент Порошенко заявляв про необхідність якнайшвидшого старту зв'язку стандартів 3G та 4G в Україні. Зараз в адміністрації президента працюють уже двоє відомих в уанеті колишніх бізнесменів: засновник холдингу UMH Борис Ложкін очолює адміністрацію, а колишній директор Майкрософт-Україна Дмитро Шимків відповідає за проведення реформ.
|
|
|
#33 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Київстар": Україна має унікальний шанс запустити одночасно послуги 3G і 4G
Указ Президента України "Про забезпечення умов для впровадження сучасних телекомунікаційних технологій" відкриває можливості для розвитку швидкісного зв’язку нового покоління 3G в Україні. Проте тільки за умови створення прозорих механізмів конкурсу та подальших конкретних кроків та рішень регулятора можна розраховувати на швидкий розвиток послуги в країні. Для ефективного впровадження послуги телеком-операторам необхідно працювати з одним партнером – Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), а не змушувати операторів домовлятись про умови конверсії з Міністерством оборони України напряму, як це пропонується зараз. "Ми розуміємо, що Міністерству оборони України потрібні кошти для проведення конверсії, і ми готові їх заплатити, але нехай ця сума буде включена до загальної вартості ліцензії, – коментує Андрій Осадчук, директор з регуляторно-правового забезпечення "Київстар". – При цьому вартість ліцензії повинна бути прозорою та єдиною для всіх операторів. Також ми вважаємо, що оператори можуть одразу сплатити вартість ліцензії, в яку вже має бути включено вартість робіт з конверсії радіочастот, а не розтягувати ці платежі на декілька років". Національний телеком-оператор "Київстар" вважає, що загальна вартість ліцензії, включаючи вартість конверсії, не повинна перевищувати 1 млрд грн. для кожного учасника конкурсу. Якщо вартість ліцензії буде завищеною, то це неминуче призведе до затягування строків робіт з розгортання національних мереж 3G і значного підвищення вартості послуг 3G для абонентів, отже стане на заваді швидкому розвитку послуг нового покоління у країні. Крім того, це може уповільнити позитивний ефект у вигляді зростання ВВП, яке очікується в результаті запуску послуги. Значний вплив на розвиток 3G матиме проведення конкурсу на отримання ліцензії. Для того, щоб ця процедура була проведена коректно, регулятору слід прозоро забезпечити участь тільки тих операторів, які здатні організаційно, технічно та фінансово впровадити національне 3G покриття. Також в Указі Президента говориться "про створення економічних передумов для розвитку національної інформаційної інфраструктури та ресурсів, впровадження новітніх технологій у зазначеній сфері, формування повноцінного інформаційного суспільства". Досягнути цього можливо, якщо одночасно із проведенням тендерів на частоти для швидкого запуску 3G розпочати запровадження технологічної нейтральності, а також прийняти принципове рішення про розвиток технології зв’язку 4G/LTE. "Сьогодні обладнання більшості телеком-мереж дозволяє одночасно надавати послуги різних стандартів і технологій. В України є унікальний шанс запустити одразу послуги 3G і 4G. Це можливо за умови проведення конкурсу на частоти діапазону 2100 МГц і одночасного запровадження принципу технологічної нейтральності. Це забезпечить стрімкий розвиток зв’язку нового покоління в Україні", – додав Осадчук.
|
|
|
#34 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Мешканці сіл та невеликих міст 3G-интернет побачать нескоро.
Цитата:
![]() у великих містах де той 3г не потрібен там хватає кабельних провайдерів де нерідко швидкість сягає до 1Гига/сек і при тому абоненти кабельного нету не відмовлятимуться від таких швидкостей в користь якогось там 3г- то він там буде! А в маленьких містах та селах де він дійсно потрібен-то його поки не буде! Дурдом!!!
|
|
|
|
#35 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Що ж друже,надійся що осінню запустять борт Либидь(хоч назва не дуже фартова
) і на ньому буде Ка діапазон і ціни на сатіннет значно понизяться... Хоча звичайно вартість підключення залишиться 1500укр доларів...
|
|
|
|
#36 |
|
Передовик
Ukraine
|
В сусідньому селі підвели живлення до бувшої вишки ретранслятора(мала бути телевишка, але всі роки вона стоїть без обладнання), і мають поставити на неї обладнання інтертелекому. Колись дзвонив до оператора интертелекому, запитував за покриття і за одно бовкнув за ту вишку що стоїть без діла, оператор уважно послухав і відповів що я повідомив їм дуже цінну інформацію.
Тепер з них могорич ![]() Zhora15, може китайці щось зліплять, тільки коли воно буде... Побачу до осені, якщо нічого толкового не передбачатиметься то буду думать як протягнути укртелеком. Дякуючи sat-prof, що підказав що можна користуватися укртелекомівским нетом не сплачуючи за телефон(в нас такого ніхто не знає). Одна проблема підключення то це перевести через трасу а там опори укртелекому старі та гнилі, і кабелю треба десь до 300м.
Openbox S2HD PVR. 4'W+ 4,8'E+ 13'E+ 19.2Е(0.9m). 31,5'E+ 36'E+ 53'E(0.9m). 75'E(0.9m). Востаннє редагував arki: 29.07.2014 о 14:47. |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Китайська Xinwei готується до виходу на український телеком-ринок
![]() Цитата:
|
|
|
|
#38 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.02.2010
Дописи: 166
Житомирська обл.
Мій ресівер: Dreambox500s,U2C+Maxi,Alphabox X4 HD
|
А що і куди потрібно написати, щоб не сплачувати за телефон (у мене навіть немає телефонного апарату)...... Я телефонував на 0-800... , заходив у відділення зв’язку - відповідь була одна.... : інтернет і телефон - тільки разом....
|
|
|
#39 |
|
Передовик
Ukraine
|
drachuk1979, Я теж телефонував на 0-800...і мені відповіла оператор що можна не сплачуючи за телефон підключити лише інтернет. Зателефонуйте ще раз на 0-800...і скажіть що хочете інтернет і додайте що із за умови що за телефон не будете платить.
Воно видно така можливість існує але вони не дуже її розповсюджують, бо і в нас ніхто такого не знає...
|
|
|
#40 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сьогодні мав розмову із знайомим котрий працює в Київстарі монтером по обслугованню БС. То він мені повідомив що вони повним ходом встановлюють обладнання для 3G і ще додав що Лайф ще від літа встановлює. Тобто виходить як видадуть ліцензії то вони вже будуть готові. Щоправда каже що встановлюють в великих містах про райцентри і тим більше села мова поки не йдеться.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українські анекдоти(без обговорень) | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 3782 | Вчора 07:14 |
| Українські і інші прислів'я, приказки, афоризми, крилаті фрази | D-Misha | Ваші захоплення | 225 | 08.11.2022 10:48 |
| Хочуть закодувати українські ФТА(БІСС) канали | slavon | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 54 | 21.12.2013 13:31 |