![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 18.11.2013
Дописи: 171
Ukraine
|
Остання підгонка кнопок та дисплея. Кнопки взяв готові покупні і запаяв їх на макетку. Поки полінувався робити щось краще. Хоча ось тут Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! описаний (на мій погляд) самий оптимальний варіант.
Востаннє редагував romuald: 22.11.2014 о 09:28. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Учасник
Ukraine
|
Деякий час приладом не займався...з ряду причин. А сьогодні зробив "морду ліца". Залишилось приклеїти. Роздрукував на самоклейці, а зверху скотчем. Отвори під кнопки не різав поки, хочу знайти якусь сталеву трубку, загострити її та молотком (як пробійником)стукнути і...отовір готовий і рівненький.
Востаннє редагував romuald: 11.12.2014 о 21:33. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Учасник
Ukraine
|
В новій авторскій прошивці передбачена діагностика всієї периферії: напруги поляризації 13 та 18 В, напруга живлення тюнера 3,3 В та контроль КЗ в кабелі. Якщо живлення 3,3 В виходить за рамки дозволеного або КЗ в кабелі, то прилад сигалізує про це і відключає всі напруги живлення (окрім 5 В). Тому мені знов треба зробити деякі підстройки, бо напруга горизонтальної поляризації у мене на межі і на деяких конвертерах відсутній лок.
А саму конструкцію можна здешевити, якщо не використовувати плату ридера. Тим самим ми не будемо бачити назву каналів на супутнику і буде відсутня підсвітка дисплея. Тоді прийдеться в настройках прописувати транспондери, що не повторюються на інших супутниках. Востаннє редагував romuald: 13.12.2014 о 08:36. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Учасник
Ukraine
|
Ось прилад уже і в корпусі. Хоч і повільно робота йшла, але все вийшло так нічогенько, доволі компактно. Решту вільного місця займуть акумулятори. Правда поки без них (ще не визначився які придбать). Але вся конструкція в корпусі трохи косувато стала - шибу трохи дав, коли кріплення робив....переробляти вже не буду.
Сьогодні почну тестування. Зразу на настроєній тарілці (підлаштую всі настройки під себе)а потім вже і в "польових умовах". Прикладаю декілька мініатюр, на деяких з них ввімкнений режим тестування периферійного обладнання прилала. "Морду ліца" поки не приклеював - воно не горить, але вигляд буде зовсім інший. Розміри корпуса 140*105*65. Ось такий "Цвіркунчик" вийшов...мені вже подобається..
Востаннє редагував romuald: 20.12.2014 о 09:00. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Учасник
Ukraine
|
Пройшов прилад тестування доволі успішно. Все дуже практично і зручно. При настройці антени з самим приладом мінімум маніпуляцій. Не туди втрапить при настройці майже неможливо бо при наявності сигналу з потока читаєм назву каналів настроєного супутника...правда поки не придбав і не встановив самого чіпа компаса. При наявності на борту компаса антену і першокласник настроїть. Я дуже задоволений.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 08.02.2011
Дописи: 9
|
Виникла ідея де що удосконалити, а саме задіяти графічний LCD. Для цього довелося застосувати розширювач портів pcf8574. Поки що налагодження відбувається в протеусе, але треба перевірити на живому пристрої, щоб оцінити як розширювач вплине на швидкість.
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Кронштейни для кріплення супутникових антен | sat-prof | Вибір супутникогово обладнання | 3 | 11.02.2025 10:11 |
| Розроблено проект "розумних символів" для маркування телевізійного контенту ... | slavon | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 0 | 06.11.2012 13:14 |
| Прошивка тюнера для "чайника" | Proscorp | Openbox F-100,AF-1700 | 4 | 05.11.2011 14:25 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |