![]() |
|
|
#4003 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
За гроші можна купити: — Ліжко, але не сон; — Їжу, але не апетит; — Книги, але не розум; — Розваги, але не веселощі; — Секс, але не любов; — Ліки, але не здоров'я; — Зв'язки, але не друзів; — Ікону, але не віру; — Місце на кладовищі, але не на небі -------------------------------- я на контрольнiй : (←_←) (→_→)(←_←)(→_→)(↑_ ↑) (←_←)(→_→) ![]() --------------------------------- Психологи стверджують, що в світі як мінімум 5-ти людям ти симпатична, 3-м подобаєшся і один в тебе закоханий. НУ І ДЕ ЦІ ДЕВ'ЯТЬ ДЕБІЛІВ!? -------------------------------- Мені скоріше Дуров напише, ніж ти. ---------------------------------- - Знаєш, заглянувши в твої очі, я побачила щось, гідне захоплення ... - І що ж? - Своє відображення. --------------------------------- — Тату, а ти можеш випити всю упаковку соку? — Ні, сік — не горілка, багато не вип’єш... --------------------------------- Загадка: зелене, лисе і скаче? Відгадка: солдат на дискотеці. ----------------------------------- В кaбінет до психіатра зaповзaє чоловік з чимось в зубaх. Психіaтр: - Ой, та хто це до нас прийшов? Кішечкa? Чоловік мовчки повзе в кут. Лікар розчулено вслід зa ним: - Собaчкa? Чловік провів рукою по плінтусу і поповз в інший кут. Лікар не відстає: - А, нaпевне їжачок! Ні? Черепaшкa! Чоловік виймає провід з ротa і каже: - Чуєш, доктор, ти мені дaсиш спокійно Інтернет провести чи ні?
|
|
|
#4008 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Мамо,а тато з тiткою Надькою
займались тим.. - Почекай доцю он хай тато пiдiйде,то при ньому й скажеш. Пiдходить батько. - А тато з тiткою Надькою займався тим чим ти з дядьком Василем, коли тата не було вдома.
|
|
|
#4009 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
У кота язик - це не лише язик, але і ложка, кружка, зубна щітка, щітка для хутра , мило, мочалка і туалетний папір. ----------------------------------------- Почувши мої бажання, золота рибка зробила вигляд, що здохла. ----------------------------------------- Про що думають жінки в ліжку. Школярка: "Дізнається мама або не дізнається?" Повія: "Заплатить або не заплатить?" Коханка: "Залечу або не залечу?" Дружина: "Побілити стелю або хай ще так побуде?" ---------------------------------------- Тобі сумно, самотньо і нема чим зайнятися ..? Приходь до мене, попери, приготуй вечерю, помий посуд. --------------------------------------- Це ж, яку форму склерозу треба мати,щоб мене забути?!?! ----------------------------------------- Cхрестили кролика і кота. Він також полює на мишей, але вже з іншою метою…
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |