![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 18.03.2010
Дописи: 31
Львівська область
Мій ресівер: Sat-Integral S-1223HD та інші.
|
Одних гандонів, міняють на інших.Які знову будуть розказувати кілька років які вони білі і пухнасті.і красти,красти.Прати пора всіх тих пиздунів-пустословів.Люстрацію їм треба зробити,причому усім до одного.Там на Майдані,треба шибеницю поставити.і підписати що це для пиздунів,які водять народ кругами.Щоб тим депутатам трохи розум прояснився,і думали вони швидше.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Цитата:
Головне щоб скоріше Україна вступила до ЄС, тоді вони не зможуть розкрадати адже ЄС зчинюватиме контроль...
|
|
|
|
#4 | |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Одіозний москальський журналіст кісельов проколовся і сам надав докази участі москальських силовиків при зпробах розгону Майдану у Києві !!!
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 25.02.2014 о 15:31. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Двом козакам тітушки відрубали голови, ще з двох - зняли скальпи ....
Козак Михайло Гаврилюк розповів жахливі подробиці про події у Маріїнському парку 18 лютого, коли там йшли бої між активістами, Беркутом і тітушками.Гаврилюк розповів, що після тих боїв не повернулися "півсотні людей". "Ми досі не знаємо, де вони перебувають", - розповів він. "Звідти приповз побитий чоловік наш, він який бачив, як тітушки відрубували голови нашим козакам – двом козакам відрубали голову, двом людям знімали скальпи", - розповів він. Читайте більше Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! : Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
У п'ятницю на Михайлівській вшанують пам'ять загиблих євромайданівців....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У п’ятницю, 28 лютого, активісти Amnesty International в Україні та Автомайдану пройдуть ходою на знак пошани до загиблих учасників антиурядових протестів. Акція розпочнеться з хвилини мовчання та запалення свічок в пам’ять про загиблих о 20-ій годині на Михайлівській площі. Учасники акції також висловлять вимоги щодо необхідності розслідування смертей та випадків застосування насильства до учасників Євромайдану. Охочі також зможуть своїм підписом підтримати петицію Amnesty International. Тримаючи в руках 82 ліхтарики з зображеннями загиблих, а також плакати з вимогами негайного розслідування усіх справ та притягнення до відповідальності усіх винних, група людей вирушить з Михайлівської площі до вулиці Інститутської. Після завершення ходи активісти залишать ліхтарики та вимоги в урядовому кварталі, а також організують запуск небесних ліхтариків. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
В Україні вшановують 40 днів з дня загибелі героїв Небесної Сотні ...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! З 27-го по 30-те березня минає 40 днів із моменту трагічних подій у центрі Києва. У ці дні по усій Україні згадують героїв Небесної Сотні. За даними міністерства охорони здоров’я - усього під час снайперського розстрілу, а також у протистоянні із силовиками та найманцями – загинуло 103-ри людини. За неофіційними даними - кількість зниклих активістів вже перевищує 200 осіб. 28 березня, по обіді, в львівському Гарнізонному храмі святого апостолів Петра та Павла – пройде панахида за загиблими. У неділю на Майдані Незалежності проведуть традиційне віче, але без політичних виступів. На головній сцені країни буде присутнє українське духовенство, яке проведе поминальне богослужіння. Водночас, до цього часу міністерство внутрішніх справ не оприлюднило результати розслідування. Проте, як заявив вчора виконувач обов’язків президента – Олександр Турчинов – більшість людей загинули від зброї силовиків. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 29.03.2014 о 22:18. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Американське ЗМІ зібрало фото і 90 Гб відео із вбивцями Небесної сотні, яких другий місяць шукає ГПУ.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Американське видання The Daily Beast опублікувало фото силовиків, які на подвір'ї СБУ в Києві готувалися до протистояння з учасниками протестних акцій в центрі столиці. "Фотографії і 90 гігабайт відеоматеріалів надали переконливі докази, що бійня на Майдані була справді здійснена на замовленням проросійського режиму Януковича ... Але це не завадило Кремлю організувати свою власну розповідь про події", - зазначає видання. Вранці 20 лютого на подвір"ї СБУ були помічені десятки людей, багато з яких представляли елітний підрозділ "Альфа", екіпіровані бронежилетами, шоломами, боєприпасами і снайперськими гвинтівками, а також модифікованими АК . У деяких з них - осколкові гранати. Усе це не призначено для боротьби з безладами, підкреслюють експерти. Також судячи з фотографій , багато з членів Альфа мали жовті або білі нарукавні пов'язки, і перед тим, як покинути територію СБУ, надягають балаклави . Як відомо, підрозділ Альфа налічує близько 200 членів , однак незважаючи на це учасники подій з боку силовиків на Майдані 18-20 лютого досі не встановлені. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|