![]() |
|
|
#421 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Інтер" претендує на Бербатова
Нападник "Манчестер Юнайтед" Дімітар Бербатов входить до списку можливих придбань міланського "Інтера", повідомляє soccer.ru з посиланням на Itasportpress. "Нерадзуррі" можуть цього літа продати Самуеля Ето'О і Дієего Міліто і в зв'язку з цим звернули увагу на 30-річного форварда манкуніанського клубу. Нагадаємо, що в останньому сезоні Бербатов провів за "МЮ" в Прем'єр-лізі 32 матчі, в яких забив 21 гол.
|
|
|
|
#422 |
|
Передовик
|
Кварцяний: Шарпару телефонували і погрожували з Харкова
Гравцю "Волині" Шарпару погрожували, якщо він буде грати у матчі 4 туру з "Металістом" (3:0). Про це після гри заявив головний тренер "Волині" ВІталій Кварцяний. "Після такої гри складно розмовляти, дотримуватися коректності... Гра створюється до гри. Тренери створюють план на гру, пишуть склад, планують хто і як гратиме. Але у нас стався прецедент, якого ніхто не чекав і взагалі в Україні не бачив. Учора до мене підійшов Шарпар, і каже: "Я грати не буду". Я запитав його, чому. "Мені зателефонували з Харкова, погрожували, сказали, що якщо я вийду грати, то... там ще три роки контракт і мені буде дуже погано". Що йому там зроблять, я не знаю, але, коротше, погрожували. Потім ми з ним поговорили, з президентом поговорили, і його зобов'язали, і він сказав: "Добре, я гратиму". Потім знову "не буду". Я телефоную вдень, кажу, що готую склад. Він: "Що ви мені телефонуєте, я грати не буду". Я знову звернувся до своїх колег і мені сказали, що він грати не буде", - цитує тренера офіційний сайт "Металіста".
|
|
|
|
#423 |
|
Передовик
|
"Трезеге відмовив "Ніцці
"Ніцца" намагалася купити 33-річного французького нападника Давіда Трезеге, який нині є вільним агентом, проте той дав зрозуміти, що має намір продовжити кар'єру в Італії або Іспанії. Про це повідомив президент французького клубу Жан-П`єр Рівер. Минулий сезон Трезеге провів за "Еркулес", у складі якого він взяв участь в 31 матчі чемпіонату Іспанії і забив 12 голів.
|
|
|
|
#424 |
|
Передовик
|
Блохін може викликати у збірну Папа Гуйе
Головний тренер збірної України Олег Блохін не виключає можливості виклику до команди сенегальця Папа Гуйе, який приймає українське громадянство. Про це Блохін розповів в інтерв`ю газеті "Команда". Нагадаємо, що на підготовку до товариської гри зі Швецією Блохін вже викликав гравця "Металіста" Едмара.
|
|
|
|
#425 |
|
Передовик
|
Калініч обійдеться "Дніпру" в 7,4 мільйонів євро
Трансферна вартість форварда "Блекберна" і національної збірної Хорватії Ніколи Калініча в дніпропетровський "Дніпро" складе 7,4 мільйонів євро. Про це повідомляє хорватський ресурс index.hr. Сторонам залишилося врегулювати останні формальності, пише ua-football.com.
|
|
|
|
#426 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Хацкевич: "Мілевський не відбував номер, а грав на команду"
Старший тренер динамівської молодіжки прокоментував довгоочікувану перемогу своїх підопічних. "Гра у нас складалася, з неї ніхто не випадав, і все виконували те, про що ми домовлялися, тому когось змінювати раніше кінця другого тайму не бачив сенсу. Все і так йшло чудово. Мілевський додав впевненості і мощі попереду, добре чіплявся за м'яч, що від нього і вимагалося. Артем вийшов на поле не відбувати номер, а грати, і він грав на команду ", - сказав Олександр Хацкевич в інтерв'ю офіційному сайту Динамо. "Що стосується дебюту Хлєбас на останніх хвилинах, він міг вийти в стартовому складі сьогодні, якби не проспав. Довелося ставити Мілевського. Молодому хлопцеві потрібно задуматися, що його не можуть чекати 20 осіб перед виїздом в аеропорт. Ну, нічого страшного. Радує, що Влад Калитвинцев повністю оправився від травми, дай Бог, щоб він додавав з кожним матчем. Він не тільки хороший попереду, але і відпрацьовує в захисті. Думаю, він стане в нагоді для першої команди ". Це перша перемога молодіжної команди Динамо з березня (!): "Будь-яка серія закінчується, і вдала, і невдала. Хочу привітати хлопців. Давайте порадіємо разом з нашими справжніми вболівальниками. Потрібно вірити в команду і бути разом з нею до кінця".
|
|
|
|
#427 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Рауль розглядає
варіант з переходом в "Малагу" Нападник Рауль може повернутися в іспанський чемпіонат. 34-річний футболіст, який перейшов торік із "Реала" в "Шальке", потрапив в сферу інтересів "Малаги", повідомляє Sport. За інформацією іспанської газети, Рауль вже обговорював можливий перехід з тренером "Малаги" Мануелем Пеллегріні і спортивним директором клубу своїм колишнім партнером по "Реалу" Фернандо Йерро. Нападник також входить в сферу інтересів "Анжі" і "Блекберна"
|
|
|
#428 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
31 липня в Україні оголошено днем жалоби
Матчі першої та другої ліг чемпіонату України перенесені з 31 липня на 1 серпня У зв'язку з аваріямі, Що стали 29 липня 2011 року на шахтах «Суходільська-Східна» м.Суходільськ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ та ім.Бажанова ДП «Макіїввугілля» м.Макіївкі ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ и призвели до людських жертв, Президент України Віктор Янукович оголосів неділю , 31 липня 2011 року, вдень жалоби в Україні. Цього дня буде приспущено Державний прапор України на будинка та споруда органів ДЕРЖАВНОЇ власти, державних ПІДПРИЄМСТВ, установ и ОРГАНІЗАЦІЙ на теріторії України, ЗАКОРДОННИХ дипломатичних та інших установ України. Органам ДЕРЖАВНОЇ власти та іншім установам рекомендовано обмежіті проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні Зміни до програм теле-та радіопередач. У зв'язку з віщевказанім, Адміністрацією ПФЛ перенесено матчі ФК «Львів» - «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка, «Буковина» Чернівці - «Енергетик» Бурштин та «Скала» Стрий - «Украгроком» Пріютівка з 31 липня на 1 серпня. Година проведення матчів буде вказано після погодження з командами.
|
|
|
|
#429 |
|
Передовик
|
Балотеллі може опинитися в "Ромі"
"Манчестер Сіті" запропонував "Ромі" придбати італійського нападника Маріо Балотеллі. Агент 20-річного італійця Міно Райола обговорював зі спортивним директором римського клубу Вальтером Сабатіні оренду гравця з можливістю викупу, інформує La Gazzetta dello Sport. "Манчестер Сіті" днями придбав аргентинського форварда Серхіо Агуеро, а також повернув з оренди Емманюеля Адебайора, і тепер керівництво клубу має намір скоротити кількість гравців лінії атаки. З "Роми" в "Ювентус" за 15 мільйонів євро переходить нападник Мірко Вучініч, і тепер головний тренер римлян Луїс Енріке хоче знайти йому заміну, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#430 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
У Швеції через фаєрів перервали матч
![]() Поєдинок Аллсвенскан між Мальме і Юргордене були перерваний вже на 11-й хвилині. Причиною тому послужили фаєри, викинуті на поле вболівальниками Мальме. Їх було як мінімум п'ять штук. Рефері матчу Мартін Юханссон прийняв рішення відвести команди в підтрибунне приміщення: ». Ми вирішили не продовжувати гру, адже ризик був дуже великий Під загрозою перебувала безпеку абсолютно всіх", - повідомив суддя поєдинку. Це вже другий перерваний матч з початку сезону за участю Мальме - також інцидент мав місце бути в зустрічі проти Хельсингборга. Тоді один з уболівальників вибіг на поле і штовхнув голкіпера.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |