SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.11.2020, 07:48   #421
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Топ-10: Боттас, Хемілтон, Ферстаппен, Гаслі, Ріккардо, Альбон, Леклер, Квят, Норріс, Сайнс

Формула-1 повернулася на легендарний трек в Імолі, якого не було в календарі 14 років. Повернення відбулося в результаті першого дводенного гран-прі, тому до кваліфікації пілоти мали тільки одну, а не три практики.

У практиці найшвидшим був Льюїс Хемілтон, який, як завжди, був фаворитом у битві за поул, однак у вирішальній спробі Валттері Боттас в красивій боротьбі все ж випередив напарника на 0,1 секунди.

Топ-3 замкнув Макс Ферстаппен, а 4-е місце взяв П'єр Гаслі, який продовжує дивувати на скромній Альфа Таурі. У топ-5 вдалося піднятися Даніелю Ріккардо на Рено.

У боротьбі за третє місця Кубка конструкторів відзначимо невдалі виступи Рейсінг Поінт - Серхіо Перес і Ленс Стролл не пробилися в топ-10.

Як і Естебан Окон на Рено, а ось Макларен двома болідами пробився у вирішальну частину кваліфікації.
Мініатюри долучень
orig_510247.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.11.2020, 06:40   #422
yyyyyhhh
Moderator

Типово

За підсумками гонки в Імолі пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон наблизився до завоювання 7-го чемпіонського титулу.

Британець випереджає напарника Валттері Боттаса на 85 очок, тому вже на Гран-прі Туреччини в середині листопада Льюїс може оформити чемпіонський титул.

Відзначимо боротьбу за 3-е місце в Кубку конструкторів між Рено, Маклареном і Рейсінг Поінт. Французька команда випереджає конкурентів тільки на 1 пункт.

1. Льюїс Хемілтон (Мерседес) - 282
2. Валттері Боттас (Мерседес) - 197
3. Макс Ферстаппен (Ред Булл) - 162

4. Даніель Ріккардо (Рено) - 95
5. Шарль Леклер (Феррарі) - 85
6. Серхіо Перес (Рейсінг Поінт) - 82
7. Ландо Норріс (Макларен) - 69
8. Карлос Сайнс (Макларен) - 65
9. Алекс Альбон (Ред Булл) - 64
10. П'єр Гаслі (Альфа Таурі) - 63

Кубок конструкторів

1. Мерседес - 479
2. Ред Булл - 226
3. Рено - 135

4. Макларен - 134
5. Рейсінг Поінт - 134
6. Феррарі - 103
7. Альфа Таурі - 89
8. Альфа Ромео - 8
9. Хаас - 3
10. Вільямс - 0
Мініатюри долучень
orig_510393.jpg  
Старий 03.11.2020, 06:57   #423
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон, який на майбутньому Гран-прі Туреччини може оформити 7-й чемпіонський титул Формули-1, вже не впевнений, що залишиться в спорті.

«Поки немає гарантій, що я залишуся в Формулі-1 на наступний сезон, тому не думаю про те, що може змінитися керівництво в Мерседесі».

«Відчуваю, що ще готовий виступати на топ-рівні. Мені цього хотілося б, але не знаю, чи буду в Ф-1 в новому сезоні», - сказав Хемілтон.

Пілот поки не підписав новий контракт, а діючий закінчується у грудні.
Мініатюри долучень
orig_510538.jpg  
Старий 04.11.2020, 07:51   #424
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У сезоні-2020 Формули-1 команда Мерседес перефарбувала свої боліди зі звичного сріблястого забарвлення на чорне.

Ідею запропонував пілот Льюїс Хемілтон, а команда погодилася з таким виразом підтримки боротьби з расизмом. Боліди залишаться чорними і в 2021 році.

«Залишимося в чорних кольорах на новий сезон. Сріблясті кольори залишаються важливими для нас, але і про боротьбу з расизмом не забуваємо», - сказав бос Мерседеса Тото Вольфф.

У нинішньому сезоні Мерседес 7-й раз поспіль виграв Кубок конструкторів.
Мініатюри долучень
orig_510640.jpg  
Старий 05.11.2020, 07:20   #425
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Жан Тодт, президент ФІА і екс-бос Феррарі в роки домінування Міхаеля Шумахера, розповів, що легенда автоспорту знаходиться в свідомості, проте подробиці не розкриває.

«Я часто приходжу до Міхаеля, разом дивимося телек. Його боротьба триває, як і боротьба його сім'ї і докторів».

«Чи усвідомлює він, що його син Мік близький до Формули-1? Про стан здоров'я Міхаеля говорити не буду. Це особиста справа його сім'ї», - сказав Тодт.

Шумахер отримав серйозні пошкодження голови, коли впав під час катання на лижах.

Очікується, що його син Мік в наступному році дебютує у Формулі-1 в складі команди Хаас.
Мініатюри долучень
orig_510838.jpg  
Старий 06.11.2020, 16:08   #426
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Формула-1 оголосила про підписання контракту на проведення вуличної нічної гонки в Саудівській Аравії.

Перший етап на новому автодромі в Джидді відбудеться в сезоні-2021. Якщо Ф-1 вдасться повернутися до звичного календаря, то це буде третя вечірньо-нічна гонка після етапів в Сінгапурі і Бахрейні.

Через коронавірус Ф-1 ще не оголосила календар на сезон-2021, проте очікується, що в ньому буде 23 гонки.
Мініатюри долучень
orig_510961.jpg  
Старий 10.11.2020, 11:37   #427
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Феррарі провалює сезон-2020 і ризикує не потрапити навіть у топ-5 Кубка конструкторів, проте керівництво впевнене, що це випадковість і в новому чемпіонаті все буде не так погано.

Головною проблемою Скудерії є мотор, і інженери вже тестують новий двигун.

«Упевнений, що сезон-2020 є винятком, таке не повториться. Мотор для 2021 року вже готовий, він проходить випробування».

«Це повністю нова силова установка, дані дуже багатообіцяючі як в плані потужності, так і надійності», - сказав бос Феррарі Маттіа Бінотто.

У новому сезоні пілотами команди будуть Шарль Леклер і Карлос Сайнс.
Мініатюри долучень
orig_511143.jpg  
Старий 11.11.2020, 15:10   #428
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Мік Шумахер, який лідирує в боротьбі за чемпіонство у Формулі-2, готується до дебюту у Формулі-1. Очікується, що він відбудеться в сезоні-2021.

«Останні роки я працював над тим, щоб розвиватися в якості гонщика. І я, в цілому, задоволений своєю роботою. Відчуваю, що готовий до переходу у Формулу-1».

«Зараз я зосереджений на останніх гонках Ф-2. Мені потрібно добре закінчити сезон, щоб залишитися лідером загального заліку», - сказав Шумахер.

Мік є пілотом Академії Феррарі. Очікується, що Скудерія на сезон-2021 відправить Шумахера в команду Ф-1 Хаас.
Мініатюри долучень
orig_511649.jpg  
Старий 13.11.2020, 15:50   #429
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У п'ятницю відбулися дві практики Гран-прі Туреччини. Формула-1 повернулася в цю країну вперше з 2011 року, а сам трек в Стамбулі не використовувалася весь цей час.

Траса була дуже слизькою, а пілоти постійно помилялися і скаржилися, що ніби їздять по льоду.

В обох практиках найкращий час показав Ред Булл. У стартовому тренуванні найшвидшими були Макс Ферстаппен і Алекс Альбон, а топ-3 замкнув Шарль Леклер на Феррарі.

У другому тренуванні найшвидшим знову був Ферстаппен.

Мерседес поки не знайшов потрібні налаштування і істотно відстає від лідерів.
Мініатюри долучень
orig_512083.jpg  
Старий 14.11.2020, 07:41   #430
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон уже в неділю має всі шанси святкувати свій 7-й чемпіонський титул Формули-1.

На Гран-прі Туреччини британцеві потрібно перемогти - і тоді він стає чемпіоном незалежно від результату напарника Валттері Боттаса. Або ж просто фінішувати вище за фіна.

А ось Боттасу для продовження чемпіонської боротьби потрібно не тільки виграти, але і взяти додатковий пункт за найшвидше коло.

Зараз між пілотами 85 очок за 4 етапи до кінця.
Мініатюри долучень
orig_512087.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум