![]() |
|
|
#431 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
На Полтавщині обезголовили Леніна...
Субота, 08 лютого 2014, У м. Гребінка Полтавської області обезголовлено пам'ятник Володимиру Леніну, розташований у міському парку.. Як повідомили у прес-службі облуправління МВС, пошкодження пам'ятника виявили місцеві жителі вранці 8 лютого. "Пошкоджено пам'ятник, який розташований в міському парку. Про подію міліції повідомили місцеві жителі. Деталі з'ясовуються", - зазначили в МВС. На місці події працюють правоохоронці. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#432 |
|
Передовик
Ukraine
|
Знайдено особу, здатну витягнути 30 нардепів від Януковича....
У фракції Партії регіонів сформувалася група з щонайменше 30 депутатів, яка "готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука" Про це у своєму блозі пише нардеп від Батьківщини Андрій Шевченко. За його словами, "лідером цієї групи називають Сергія Тігіпка". Як зазначив Шевченко, разом з іншими нардепами - Лесею Оробець, Андрієм Павловським і Олександром Бригінцем - "регіоналам" було направлено відкритого листа з пропозицією не підтримувати "яструбів" і не голосувати за кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра. "Судячи з моєї інформації, у фракції ПР сформувалася група, яка готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука. Йдеться про щонайменше 30 депутатів, які готові голосувати "інакше" – по совісті і по здоровому глузду", - зазначив Шевченко. Також, повідомляє Українська правда, нардеп зазначив, що за його інформацією, "Демократичну платформу" у Партії регіонів "готові підтримати кілька губернаторів і кілька голів обласних організацій ПР. "Бунту цієї команди слід очікувати найближчого тижня", - додав нардеп. Раніше в опозиції заявили, що Віктор Янукович готує Андрія Клюєва на пост прем’єра, і поїхав до Сочі погоджувати його кандидатуру з президентом Росії Володимиром Путіним, а партія "яструбів" у парламенті намагається "продавити" кандидатуру Клюєва як прем’єра і реалізувати силовий сценарій в Україні. Як відомо, кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єра, разом із Сергієм Арбузовим та Арсенієм Яценюком, називали як одну із основних перед початком пленарної роботи Верховної Ради минулого тижня. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#433 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Чому ми переможемо.....
Цитата:
|
|
|
|
#434 |
|
Передовик
Ukraine
|
В Антарктиді пролунало "Слава Украине!"
11.02.2014 07:10 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Дві українки, що відправилися в подорож до Антарктиди, підтримали співвітчизників на шостому континенті, сфотографувавшись на тлі крижаних просторів з банером: "Слава Україні - Героям Слава!" . Фотографію розмістила в своєму ФБ одна з мандрівниць, Віка Придатко. Банер розтягли поруч з бразильською антарктичної базою Comandante Ferraz, відзначає Цензор.НЕТ з посиланням на "Новий регіон" . Варто відзначити, що традиційне гасло Майдану і українських націоналістів написаний російською мовою. Мандрівниці вирушили в Антарктиду напередодні Нового року. Читайте більшеЩоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#435 |
|
Передовик
Ukraine
|
Позачергового засідання Верховної Ради не буде, - депутати.....
12 Февраля, 2014 15:39 Представники парламентських фракцій ухвалили рішення не скликати позачергове засідання Верховної Ради України. Про це заявив народний депутат фракції Партії регіонів Михайло Чечетов після наради у голови Верховної Ради Володимира Рибака. "Абсолютна більшість: комуністи (фракція КПУ), ми (фракція Партії регіонів), незалежні та "Батьківщина" не підтримали проведення цієї сесії у зв'язку з тим, що жоден закон не готовий", - сказав він. За словами Чечетова, "навіть якщо відігравати Конституцію 2004 року, то це одним голосуванням нічого не дасть - це конституційна процедура на дві сесії; Кабміну теж немає". "Тому ухвалили рішення не проводити засідання", - сказав депутат. Чечетов зазначив, що робоча група з представників фракцій поки що не напрацювала документа щодо зміни Конституції. Також він повідомив, що президент наразі не вніс кандидатуру прем'єр-міністра до парламенту і що не минув 60-денний термін виконання обов'язків попереднього Кабміну. Регіонал відзначив, що 14 лютого, представники парламентських фракцій зберуться у спікера Володимира Рибака, щоб обговорити порядок денний на вівторок, коли розпочнеться пленарний тиждень парламенту 4-ї сесії Інформацію про рішення не проводити позачергове засідання ВР підтвердив і заступник голови фракції "УДАР" у Верховній Раді Віталій Ковальчук, повідомляє прес-служба УДАРу. Він, однак має кардинально відмінне бачення ситуації. За словами Ковальчука, Партія регіонів і комуністи відмовилися розглядати питання повернення до Конституції 2004 року і закон про безумовну амністію, відмовившись таким чином і від проведення позачергового засідання. "Сьогодні ні президент, ні його більшість в парламенті не зацікавлені в розв"язанні політичної кризи. І шукають будь-які приводи щоб заморозити ситуацію", - вважає опозиціонер. "А комуністи взагалі сьогодні заявили, що з понеділка влада повинна взяти під варту всіх активістів Майдану, проти яких були порушені справи",- наголосив заступник голови фракції УДАР. Інтерфакс-Україна, Українська правда.
|
|
|
#436 |
|
Передовик
Ukraine
|
Після 4-годинної зустрічі з Тимошенко Яценюк і Турчинов вийшли зелені.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Буквально 12.02.2014 21:01 У Харкові фантазії на більше не вистачає Главу фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка та першого заступника голови ВО "Батьківщина" Олександра Турчинова невідомі облили зеленкою в холі ЦКЛ№5 у Харкові. Зеленкою на політиків хлюпнули в той момент, коли вони виходили з лікарні після відвідин екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Яценюк не став спілкуватися із журналістами. Лише на ходу коротко прокоментував факт облиття "зеленкою": " Вже традиційно!". Читайте більше Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! :
|
|
|
#437 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Генерал міліції, колишній начальник Управління МВС у Черкаській області та в. о. начальника УСБУ регіону Микола Каплій: "Був наказ «відловлювати» невинних людей"
![]() – За багато годин до того, як розпочався штурм, в Черкаську ОДА було заведено близько 30 невідомих людей, оснащених гумовими кийками американського зразка (таких на озброєнні в міліції нема), захисними шоломами, балончиками зі сльозогінним газом та іншими захисним речами. Вони були розміщені на першому, другому, третьому поверхах. Їх там годували, поїли, горілку давали… – почав розповідати Микола Васильович. Опісля, за його інформацією, в ОДА прибув сам начальник УМВС у Черкаській області Володимир Ліпандін. – Він завів туди певну кількість міліціонерів особового складу. Мало хто з них був оснащений кийками та балончиками. За шоломи навіть говорити не доводиться. Тобто кинули: як було, так і йдіть. Пан Ліпандін особисто у фойє провів інструктаж, на якому заявив: «Ми маємо показати жорсткість. Маємо показати всій Україні приклад, як треба боротися з цими… (знаєте, як їх називають)», – зазначив Каплій. Він запевнив, що «міліціонерів там тримали довго, без води та їжі». – Було затримано міліцією при штурмі 58 осіб. Але з них в приміщенні лише одиниці затримали. Знову ж таки команда Ліпандіна, Іващенка. Вони поставили оточення в районі музучилища, «Сільпо» по кварталу від того, де відбувалися події, і сказали: «Хапати всіх і везти у Соснівський відділок». Так от мені міліціонери, які там стояли, розповіли, що не знали, чи затримані діти справді були при штурмі чи ні. Їх тупо «відловлювали». Більшість тих, кого затримали, до цієї події ніяк не причетні. Про це мені теж міліціонери розповіли. Їх ще й підганяли, що «малувато позатримували», – каже Каплій. – На наше 280-тисячне місто і 58 затриманих… Дійсно, Ліпандін по цьому показнику вийшов на перше місце в державі. Наостанок Микола Каплій запевнив, що має план дій, що складається з чотирьох пунктів. Першим з них і було розповсюдження правди про події в ніч з 23 на 24 січня. Також Микола Васильович написав звернення до міліції, яке розповсюдив у ЗМІ. У ньому він просить міліціонерів переходити на бік народу. «Керівники приходять і йдуть геть. Вам жити тут, на своїй землі, зі своїми родинами, дивитися їм в очі, тож я звертаюся до вас: не виконуйте злочинні накази, захищайте людей, проявіть мужність, перейдіть на бік народу», – резюмує у своєму зверненні Каплій. – Ми будемо діяти виключно в межах закону, ніяких захоплень приміщень, погромів. Про це не може бути й мови. Я знаю, як діяти, щоб влада з судами не могла заборонити людям збиратися, – заінтригував Каплій. – Після моєї заяви у ЗМІ про те, що я готовий вивести 10 тисяч людей мені подзвонили знайомі міліціонери і повідомили, що буквально через півдоби після мого звернення у Черкаси на територію однієї з частин приїхало три автобуси «Беркуту» з інших областей. Я радий, що такими діями хоч 90 осіб, але від Києва відтягнув. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 12.02.2014 о 22:39. |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Передовик
Ukraine
|
ДЕПУТАТИ ПРОГОЛОСУВАЛИ ЗА ПРИПИНЕННЯ ВОГНЮ
Четвер, 20 лютого 2014, 22:12 Депутати підтримали постанову, яка ставить на меті повернення зупинення вогню та повернення всіх силовиків в казарми. За таке рішення проголосували 233 депутати. Так постанова зобов’язує припинити вогонь, війська і ВВ – мають повернутися в місця постійної дислокації. Також постанова передбачає заборону використання зброї. Також постанова забороняє блокувати транспортні комунікації, обмежувати пересування транспорту. Загалом, суть постанови полягає в тому, щоб зупинити "антитерористичну операцію". Крім того, в постанові наголошується, що надзвичайний стан може ввести лише Верховна Рада. Українська правда
|
|
|
#439 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Кінець президентства Януковича. Кровавий зек подав у відставку! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 22.02.2014 о 15:47. |
|
|
|
|
|
#440 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Най актульніша пісня на даний момент
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |