SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Центр зв'язку та інформації > Смітник (Recycled)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 05.03.2014, 17:36   #4401
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

С российских кораблей в Крыму выгружают БТРы и противотанковые комплексы "Штурм"
Ср, 05/03/2014 - 17:15

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление". Точные сведения о местонахождении российских кораблей на текущий момент:
В районе на выходе из озера Донузлав находятся российские корабли: СФП-183, Москва, Штиль, Молния.
По состоянию на 13.00 из Севастополя к выходу из оз. Донузлав прибыли Шахтер и снятый с консервации бпк Очаков.
Кил-25 прибыл с бочками, после установки которых планируется загородить с помощью бпк Очаков выход с оз.Донузлав для блокирования выхода украинских кораблей.
Продолжается наращивание сил на территории Крыма. За последние сутки уже разгружен 5 корабль: 2-а бдк Балтийского флота (Минск, Калининград), 2-а бдк Северного флота (Оленегорский Горняк, Георгий Победоносец) и сегодня Азов.
Только за последние сутки выгружено до 300 человек и до 20 единиц автомобильной техники с каждого (!) корабля. Более того, с Азова выгружено 7 единиц БТР-80 и противотанковые комплексы "Штурм".
По имеющейся информации, в Новороссийске еще загружают 3 бдк и планируют перевезти уже более тяжелую технику - танки.
СЛЕД.net.ua
Источник фото vesti.ua
Мініатюри долучень
БТР_2.jpg  
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.03.2014, 17:52   #4402
vinimm5
Moderator

Типово

Cитуация в крымском штабе ВМСУ остается тяжелой - "русские туристы" и казаки рубят кабеля связи и не подпускают журналистов и медиков
Ср, 05/03/2014 - 17:23

Текущая ситуация в штабе ВМСУ, как сообщала ранее группа "Информационное Сопротивление", остается тяжелой.
Штаб со всех сторон блокирован с 03.03.14. Тут дежурят казаки и представители "путинушек". Медперсонал и журналистов к штабу не пропускают. Также не пропускают и людей, которые приходят с продуктами и медикаментами - их задерживают, зафиксированы не одиночные случаи их избиения "туристами Путина", переодетыми в военную форму ВМСУ.
Засекреченная связь, специальная военная связь штаба ВМСУ не работает - кабеля, которые проходят по территории штаба, не разбираясь рубят или режут (к слову, заодно тем самым оставляя и мирное население без стационарной связи).
СЛЕД.net.ua
Источник фото oane.ws
Старий 05.03.2014, 18:18   #4403
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

У КРИМУ НЕВІДОМІ ВИКРАЛИ УКРАЇНСЬКОГО ГЕНЕРАЛ-ПОЛКОВНИКА

У Криму невідомі викрали директора департаменту по роботі з особовим складом Адміністрації Державної Прикордонної Служби Михайла Коваля.

Цю інформацію Українській правді підтвердив помічник голови Держприкордонслужби Сергій Астахов.

За його словами "є певні підстави говорити, що його захопили невідомі".
Михайло Коваль

"Ми намагаємось залучити правоохоронні органи і вживаємо усіх заходів, щоб знайти його", - повідомив він

Раніше Євромайдан SOS повідомив, що Коваль "був викрадений біля військової частини під Ялтою".

"За словами очевидця, російські байкери зупинили авто Коваля М.В., порізали шини та забрали прикордонника".

Раніше у середу він був присутній на зустрічі з особовим складом прикордонників в Балаклаві, на якій представник проросійського керівництва Криму вмовляв прикордонників перейти на російську сторону.

Прикордонники також повідомляли про тиск та погрози на їхню адресу та на адресу їхніх сімей.
Старий 05.03.2014, 19:32   #4404
vinimm5
Moderator

Типово

Опублікована сьогодні в 17:29
Прес -конференція Урмаса Паета у зв'язку з його розмовою з Кетрін Ештон : текстова трансляція ( 118 )
undefined
Paet andis pealtkuulamise asjus pressikonverentsi
Galerii : Paet andis pealtkuulamise asjus pressikonverentsi
Paet andis pealtkuulamise asjus pressikonverentsi
Міністр закордонних справ Естонії Урмас Пает прокоментував на прес -конференції витік його розмови з Кетрін Ештон , в якому він говорив , що снайперів на Майдані найняв хтось із нової української коаліції.

*
- Я розмовляв з Кетрін Ештон 26 лютого, через день після мого візиту на Україну . Метою дзвінка було передати панували на Україні настрою.

- Прикро , що такі розмови доходять до тих , хто не повинен їх чути . З'явилися і спотворені версії запису , мета яких - дискредитувати український уряд. Я говорив про те, які існували версії того, що відбувається на Україні .

- Я не давав оцінок. Я тільки висловив занепокоєння , що якщо розмови почнуть жити своїм життям , це може погіршити ситуацію на Україні .

- Я дзвонив по мобільному телефону МЗС. Зараз я не можу бути впевнений , що більше мене не прослуховували. Зараз у нас немає інформації , як могла виникнути витік .

- У нас є відповідні установи , які розслідують дану витік. Немає сенсу припускати , як вона могла виникнути. Можна тільки припускати , чому запис було викладено в інтернет через тиждень , коли новий уряд вступило на посаду.

- Я повідомив Кетрін Ештон про витік , але думаю , що її сповістили до мене .

- Я не знаю , чий телефон прослуховували - мій або Ештон. Про витік я дізнався від журналіста Postimees .

- Вирішувати , чи будуть тепер посилено заходи безпеки , - завдання інших відомств.

- Ймовірно , цей запис намагаються використовувати для того , щоб дискредитувати новий уряд України . Я категорично з цим не згоден. Вчинені на Майдані злочину вимагають розслідування , винні мають отримати покарання .

- Телефон , за яким я говорив з Ештон , я брав з собою і на Україну . Я користуюся телефоном iPhone 4 , але абсолютно неясно , чи пов'язана витік розмови з моїм телефоном .

- Ольга ( в розмові Пает згадував лікаря Ольгу Богомолець ) була на Майдані главою медичної служби.

- У мене немає підстав вважати , що надалі треба буде використовувати для телефонних розмов інші засоби.

- Те , що насправді відбувалося в Києві , має з'ясувати слідство . Я думаю , що багато хто хоче , щоб на Україну було проведено незалежне розслідування.

Прес -конференція закінчена.
Старий 06.03.2014, 11:16   #4405
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Відомий російський комік Сергій Свєтлаков висміяв останню промову екс-президента України Віктора Януковича. У мережу потрапило відео, де герой Свєтлакова, Сергій Юрійович Бєляков зі скетчкому "Наша Russia", сидячи перед телевізором влучно і коротко коментує слова Януковича. Відео складається з нарізок з програми та промови Януковича. Відео назвали "Сумний клоун. Останній спіч Януковича" "А я потім пів-Таганрога розгромив, таке у нас в місті було!" - коментує Сергій Юрійович заяву Віктора Федоровича про "фашистів, які розгромили будинки, культові споруди, храми в Києві". Нагадаємо, а тим часом російські музиканти закликали до припинення ворожнечі між народами. Відомі виконавці звернулися до людей з проханням бути добрішими.
Більше читайте тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував slavon: 06.03.2014 о 11:19.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.03.2014, 15:56   #4406
vinimm5
Moderator

Типово

Верховна Рада АР Крим 78 голосами проголосував за його вступ до складу Росії. Про це в четвер, 6 березня, заявив невизнаний Україною віце-прем'єр АРК Рустам Теміргалієв на сторінках соцмереж.
«Щойно Верховна Рада Криму прийняла історичне рішення про вступ до складу Російської Федерації! За 78 депутатів з 81!», – написав пан Теміргалієв на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв НБН, 6 березня Верховна рада АР Крим перенесла проведення референдуму на 16 березня і вирішила підняти питання про входження півострова до складу Російської Федерації.
Старий 06.03.2014, 15:58   #4407
vinimm5
Moderator

Типово

У рішенні Верховна Рада Криму звернулася до президента Росії Володимира Путіна Федеральним Зборам Держдуми РФ з проханням розпочати процедуру входження до складу Росії, а також проведення всекримського референдуму з двох питань: приєднатися до РФ або залишитися в складі України. Про це йдеться у тексті рішення, прийнятого у закритому режимі на позачерговому засіданні ВР АРК, у четвер, 6 березня.
При цьому у пояснювальній записці до постанови зазначено, що лютневі події в Києві «різко загострила суспільно-політичну ситуацію в Україні, а прийшли до влади націоналістичні сили порушують Конституцію та закони України, а також права і свободи громадян, включаючи право на життя, свободу думки і слова, а також права говорити рідною мовою.

«Екстремістські угруповання зробили ряд спроб проникнення в Крим в цілях загострення ситуації, ескалації напруженості і незаконного захоплення влади. Висловлюючи величезну тривогу щодо ситуації навколо Криму суспільно-політичної ситуації, підтверджуючи пріоритет загальнолюдських цінностей, прихильність загальновизнаним принципам і нормам міжнародного права, в цілях реалізації волевиявлення населення Криму і у зв'язку з відсутністю легітимних органів державної влади в Україні, згідно з пунктом 7 частини першої статті 18 та пунктом 3 частини другої статті 26 Конституції Автономної Республіки Крим Верховна Рада АРК постановляє:

1. Увійти до складу Російської Федерації як суб'єкта Російської Федерації.

2. Призначити на 16 березня 2014 року загальнокримський референдум (включаючи р. Севастополь), на який винести наступні альтернативні питання:

1) Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта Російської Федерації?

2) Ви за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України?

3. Питання, що отримав більшість голосів, вважається виражає пряме волевиявлення населення Криму.

4. Затвердити текст бюлетеня для голосування на загальнокримському референдумі 16 березня 2014 року. Встановити, що бюлетені для голосування на загальнокримському референдумі друкуються російською, українською і кримськотатарською мовами.

5. Затвердити Тимчасове положення про загальнокримському референдумі.

6. Утворити Комісію Автономної Республіки Крим з проведення загальнокримського референдуму.

7. Комісії Автономної Республіки Крим з проведення загальнокримського референдуму організувати роботу по забезпеченню проведення референдуму у відповідності з вищезгаданим Тимчасовим положенням.

8. Доручити Раді міністрів Автономної Республіки Крим організувати фінансове, матеріально-технічне та інше забезпечення проведення загальнокримського референдуму.

9. Верховна Рада АРК звернувся до Президента Російської Федерації і Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації з пропозицією про початок процедури входження до складу Російської Федерації як суб'єкта Російської Федерації.», – йдеться в постанові.

Як повідомляв НБН, 6 березня Верховна Рада АР Крим 78 голосами проголосувала за вступ до складу Росії. При цьому ВС АРК переніс проведення референдуму на 16 березня.
Старий 06.03.2014, 18:19   #4408
vinimm5
Moderator

Типово

Ось як Казаки провокували нашу УКР Армію ---Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 06.03.2014, 20:33   #4409
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

«Идите домой, Владимир Владимирович», – одесити Путіну

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 06.03.2014, 22:29   #4410
vinimm5
Moderator

Типово

Севастопольська міська рада на позачерговій сесії у четвер, 6 березня, ухвалила рішення про входження Севастополя до складу Росії в якості суб'єкта федерації. Про це повідомила прес-служба міськради.
«Перше. Місту Севастополю увійти до складу Російської Федерації як суб'єкта Російської Федерації. Друге. Підтримати рішення Верховної Ради Автономної Республіки Крим про проведення загальнокримського референдуму і взяти участь у проведенні загальнокримського референдуму 16 березня 2014 року», – йдеться в рішенні.

Даний документ був принятий відповідно до Європейської хартії місцевого самоврядування, ст.38, 69 Конституції України, ст.1 Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права, ст.1 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права, на підставі ст.7, 26 закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Своїм рішенням міськрада також сформувала міську комісію з проведення референдуму в складі 17 осіб і доручила фінансовому управлінню Севастопольської міської державної адміністрації забезпечити фінансування підготовки і проведення референдуму за рахунок коштів бюджету Севастополя.
Відповідь

Закладки

Мітки
анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми sat-prof Офтопік (теревеньки) 1 13.11.2025 16:22
Чистка лазера DVD-CD sat-prof DVD 0 24.05.2014 15:37

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:06.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум