![]() |
|
|
#4432 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
-Альо, пане Путін, то Місько зі Закарпуття! Телєфоную, жеби вам повісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо.
- Хорошо, Миша, а у Вас большая армия? - Я, Влодько, сусід Стефко і всі, шо ту в карти грали. То нас разом вісім. - А у меня в армии 100 тисяч людей. - Холєра ясна, я зара вам віддзвоню. (за якийсь час)… - Слава Ісу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся відмовити від тої войни. - Неужели? Очень жаль. А почему Вы передумали? - Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же в нас маленький цвинтар. Де ми вас всіх закопаєме? |
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 29.03.2014 о 07:50. |
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Лісапетний батальйон "Давай,баби,давай!..."
|
|
|
#4435 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Отче, чи можна в піст кохатися з жінкою?
- Можна, але коли жінка не жирна. На капоті машини нашкрябано: - Костя, зайди в "Однокласники"! (Наташа). Наташа! Більше так не роби! (Костя). Наташа і Костя, ВИ небіжчики! (Господар машини).
|
|
|
#4437 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Росія перегруповує свої війська біля кордонів України північніше. З прицілом на Київ?
31.03.2014 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Небезпека військового нападу з боку Росії на територію України минулого тижня досягла критичного рівня. Про це заявляли американська розвідка, наша розвідка і численні експерти, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. Сказати, що загроза минула, не можна й досі. І українські дипломати, і навіть розмови Генсека ООН із керівництвом Росії не дають упевненості, що стотисячна армія на наших кордонах зібралася лише, щоби потренуватися у стрільбі по мішенях. На часі російські війська біля кордону перегруповуються. Вони відійшли від Луганської області, але продовжують концентруватися поблизу Харківської. Також зростає їхня кількість біля Чернігівської області, звідки до Києва три години на авто, повідомляє Центр військово-політичних досліджень. За оцінками американців, Росія зосередила на кордоні з Україною щонайменше 30 тис. військових. Український уряд оцінює їхню кількість у майже 100 тисяч. Про можливість атаки свідчить і те, що це - переважно десантно-штурмові підрозділи. Крім живої сили, на східному рубежі у супротивника чималий арсенал: сотні БТРів, артилерійські сиситеми, пускові установки, бойові вертольоти і літаки. Плюс - до 15-ти тисяч солдатів, кілька тисяч кАзакОв і майже 200 одиниць військової техніки з боку Придністров'я. Крім того, на території Криму залишається 22 тис. військовослужбовців під триколорами. За останні дні на півострові нарощений і арсенал. Утім, усі ці дані приблизні, оскільки отримані з супутників. Нагадаємо, що при цьому головний російський дипломат Сєргєй Лавров запевнив українського виконувача обов'язків міністра закордонних справ Андрія Дещицю, що у Східні та Південні області України російські війська не вдиратимуться. Чому ж у такому випадку така велика кількість російських солдатів та техніки стягнута зараз біля східних кордонів України - Лавров Дещиці не відповів...
|
|
|
#4438 |
|
Передовик
Ukraine
|
Заслужена артистка України Софія Ротару відмовилася від російського громадянства ....
Як передає Oxu.Az з посиланням на російські ЗМІ , син співачки Руслан розповів , що вона , будучи молдаванкою , яка народилася в Україні , не збирається змінювати громадянство , незважаючи на те , що проживає в Криму. Вся родина Софії Ротару бажає залишитися українцями , передають « Вести». «Софія Михайлівна , хоч і постійно в роз’їздах , більше любить бувати вдома , в Ялті. Я – українець , і громадянство міняти не буду. Я не відчуваю себе росіянином. Софія Михайлівна теж , будучи молдаванкою , яка народилася в Україні , не планує змінювати громадянство. Якщо ситуація ускладниться , ми оформимо вид на проживання » , – зауважив Руслан. Він також підкреслив , що зараз у Криму повна плутанина з документами. « Є тільки чіткий механізм видачі російських паспортів , але немає механізму відмови від них. По суті , є тільки один варіант – виписуватися з Криму » , – сказав син Ротару. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4440 |
|
Передовик
Ukraine
|
НАТО: Війська РФ готові до вторгнення і здатні досягти своїх цілей за 3-5 днів....
Середа, 02 квітня 2014 Головнокомандувач сил НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав вважає, що ситуація на російсько-українському кордоні є "надзвичайно тривожною". Про він заявив у інтерв'ю Reuters та The Wall Street Journal. За словами Брідлава у альянсі зафіксували незначні переміщення російських військ на кордоні з Україну напередодні ввечері. "(Росія має) усе необхідне, щоб успішно вторгнутися в Україну, якщо таке рішення буде прийнято. Ми думаємо, що російські війська готові, і ми вважаємо, вони можуть досягти своєї мети за 3-5 днів, якщо їм накажуть це зробити", - стверджує генерал. Серед можливих цілей він назвав вторгнення до Південної України для створення сухопутного коридору в Крим, військова операція з Криму для захоплення Одеси або налагодження зв'язку з Придністров'ям. Крім того, відзначає Брідлав, Росія має війська на півночі і північному сході України, які могли б увійти в Східну Україну, якщо Москва накаже їм це зробити. Як відомо, у НАТО засудили дії Росії та заявили, що припиняють практичне цивільне та військове співробітництво з Росією. Більше того, альянс готовий підтримати обороноздатність України. Голова українського МЗС Андрій Дещиця повідомив, що Україна не просить альянс поставляти їй зброю, але їй необхідне деяке військове спорядже. Як повідомляє ЄС-плюс, міністр також заявив, що до Києва прибудуть експерти НАТО у сфері цивільної оборони. "Група планування заходів у сфері цивільної оборони буде розміщена в Києві на наступному тижні", - сказав він. Міністр не уточнив кількості експертів та їх конкретні завдання, зазначивши, однак, що остаточна місія групи експертів ще визначається. Дещиця також повідомив, що міністри закордонних справ країн НАТО пообіцяли допомогу Україні і в інших сферах співробітництва, зокрема, у створенні робочої групи з оборонної реформи, а також у питаннях боротьби з кіберзлочинністю.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |